Naturata – lupaus ihmiselle ja luonnolle

Julkaistu 01.08.22



Naturata on luonnonmukaisen maatalouden kumppani ja yksi suurimmista Demeter-tuotteiden toimittajista. Naturata tarkoittaa vaihtoehtoisia ainesosia, erityisen lempeällä käsittelyllä sekä kestävällä tuotannolla.
Lisää laatua, enemmän luottamusta, enemmän valinnanvaraa. Enemmän kuin luomua.




Melko luonnollista meille: ensiluokkaiset luomuherkut

Naturata on tunnettu elintarvikkeista, jotka tuotetaan yksinomaan luomuna ja kestävästi. Luomutuotteemme täyttävät korkeimmat laatustandardit ja ovat Reilun kaupan ja Demeter-sertifioituja. Luonnonmukaisten tuotteidensa tuotannon aikana Naturata on tietoinen menetelmien ja prosessien käytöstä, jotka ovat lempeitä ja suojaavat erityisesti resursseja, ja käsittelee työntekijöitä, toimittajia ja kumppaneita vastuullisella tavalla. Jokainen Naturata luomutuote täyttää korkeimmat laatuvaatimukset, on optimaalisten viljelyolosuhteiden tuote ja sillä on luonnollinen maku. Enemmän kuin reilua. Enemmän kuin luomua. Lupauksemme ihmiselle ja luonnolle.

Lupaus, jonka aiomme pitää. Osoitamme tämän valmistusprosessiemme läpinäkyvyydellä, kestävällä tuotannollamme, joustavuudellamme kansainvälisillä markkinoilla sekä vastuullisella suhteellamme asiakkaisiin, työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.




Naturata on kumppani ja edelläkävijä

Naturatan arvot

Me puolustamme laatua, joka on syntynyt vakaumuksesta, monen vuoden kokemuksesta ja luonnonmukaisen alan korkeista vaatimuksista. Me puolustamme asiantuntijatietoa ja rehellisyyttä, luonnollisuuden ja kestävyyden puolesta, holismiin ja syömiseen, luottamukseen ja sitoutumiseen. Kehitämme luottamukseen perustuvia suhteita asiakkaisiimme ja työntekijöihimme.

Tiimityö

Ainoa tapa tehdä hyvää

Kaikki työntekijämme ovat omistautuneita ihmisiä, jotka työskentelevät itsenäisesti. Yhteistyötämme luonnehtii kaikilla tasoilla kunnioittava ja arvostava viestintä. Jokaisen työntekijän taustalla on vahva yhdessäolon tunne sekä innostus yhteiseen päämäärään.

Historia

Korkea laatu vuosien kokemuksesta

Yhtenä orgaanisen alan edelläkävijöistä Naturata voi muistella historiallista ja jännittävää matkaa. Paljon on tapahtunut vuosien varrella. Olemme iloisia voidessamme olla mukana tässä kehityksessä ja edetä yhdessä.


Lue lisää Naturatasta.

Artikkelin tuotteet
Erittäin maukas tomaattipyreItalialaista laatuaDemeter sertifioitu 
4.40€
Perinteisestä spelt-lajikkeestiDemeter sertifioituHiilineutraali tuote
4.10€
Perinteisestä spelt-lajikkeestaDemeter sertifioituHiilineutraali tuote
5.51€
Luomu vaahterasiirappi A-luokkaa Aromikas
9.50€
Kasvissyöjille ja vegaaneille Luomulaatuinen Ilman palmuöljyä
2.25€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...