TIETOA MEISTÄ


Tervetuloa Lupaus Puodin verkkokauppaan!


Olemme Lupaus Puodin yrittäjäpariskunta Tarja ja Pasi Kivinen. Lupaus Puoti on kotimainen verkkokauppa, josta saat näppärästi tilatuksi kokonaisvaltaisesti hyvää tekeviä laatutuotteita hyvinvointisi tueksi. Verkkokauppamme on digitaalinen jatkumo Helsingin Iso Roobertinkadulla aiemmin toimineelle, suloiselle pikkumyymälällämme.




Lupauksemme on tehdä parhaamme, kaiken ammattitaitomme käyttäen sen eteen, että asiakkaidemme hyvinvointi paranee. Siksi tuotevalikoimamme onkin tarkkaan harkiten valittu. Meille on tärkeää, että kaikki tuotteemme tekevät kokonaisvaltaisesti hyvää sekä ihmiselle että ympäristölle. Tuotteissamme käytetyt kasvit on kasvatettu luomu- ja Demeter-menetelmin, jolloin niiden viljely hoitaa maaperää ja pitää huolta myös pölyttäjistä. Kaikki tuotteemme tekevät hyvää myös käyttäjilleen - myymämme elintarvikkeet ovat luomu- tai Demeter-laatuisia ja kaikki kosmetiikkamme on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.


Lupaus Puoti -verkkokauppamme ohella palvelemme asiakkaitamme myös Ihohoitola Lupauksessa. Myös hoitolassamme keskitymme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin  hyödyntäen laaja-alaista, farmaseuttista tuote- ja raaka-aineosaamista sekä kattavaa luonnonkosmetiikan hyödyntämiseen liittyvää ymmärrystämme. Ihohoitolassamme toimimme aina asiakkaamme ihon parhaaksi ainoastaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa käyttäen ja perinteisiä hoitotapoja rohkeasti ja kekseliäästi haastaen.


Sekä ihohoitolamme että verkkokauppamme on saanut nimensä Johanna Oraksen Nizzassa maalaamasta, aurinkoa ja elinvoimaa hohkaavasta taulusta nimeltään “Lupaus”. Energisen keltaisia sitruunoita esittävä taulu koristaakin nyt kotimme seinää.


Tarina Lupaus Puodin takana juontaa juurensa Ihohoitola Lupaukseen ja Itu Biodyn -luomutukkuun, jonka yrittäjiksi ryhdyimme vuoden 2018 syksyllä.


Yrittäjyyden taipaleemme alkoi syksyllä 2018 oikeastaan sattumalta, kun Dr. Hauschka -luonnonkosmetiikkasarjaan liittyvien yhteistyöneuvottelujen päätteeksi tuli ilmi, että sarjaa silloin maahantuonut Itu Biodyn Oy ja omistajansa olivat etsimässä silloiselle liiketoiminnalle jatkajaa. Ajatus laadukkaiden, kokonaisvaltaisesti hyvää tekevien tuotteiden maahantuonnista sai kiinnostuksemme viriämään, ja pian olimmekin yrityksen uudet omistajat.


Alusta lähtien meille on ollut ensiarvoisen tärkeää, että kaikki myymämme tuotteet ovat sellaisia, joiden takana voimme sataprosenttisesti seistä. Siksi valikoimassamme onkin ainoastaan tuotteita, jotka todella auttavat sekä ihmistä että luontoa voimaan paremmin.


Esimerkiksi myymämme luonnonkosmetiikkasarjat Dr. Hauchka, Provida Organics ja Santaverde perustuvat aidosti korkeatasoiseen osaamiseen ja luonnonmukaisuutta korostaviin arvoihin. Emme hamua tuotteita valikoimiimme pelkästä haalimisen ilosta tai lyhytkestoisten trendien villitsemänä vaan luotamme pitkäkestoiseen yhteistyöhön ja siihen, että tuotteemme tekevät kokonaisvaltaisesti hyvää alusta loppuun saakka. Maahantuomistamme brändeistä ekopesuaineita valmistava Sonett sekä luonnonkosmetiikkaan keskittynyt Dr. Hauschka ovat säätiöomisteisia, joka jo itsessään takaa sen, että kokonaisvaltaista vastuullisuutta korostavat arvot pysyvät kohdillaan eivätkä suuryritykset pääse niitä ostamaan.




Tarjan taival farmaseutista yrittäjäksi

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Tarja teki yli 20-vuotisen uran farmaseuttina. Lisäksi Tarja on opiskellut Jyväskylän yliopistossa kemiaa usean vuoden, joka auttaa meitä maahantuojina ymmärtämään raaka-aineiden ja niiden yhteisvaikutuksen merkityksen tuotevalinnoissa. Apteekeissa ihonhoidonkin asiantuntijana työskennellessäni huomasin, miten yksipuolisesti iho-ongelmia tavataan hoitaa: pahimmillaan esimerkiksi aknesta kärsivälle ihmiselle määrätään antibiootteja ja perusvoidetta, jonka jälkeen hän jää pulmiensa kanssa yksin. Koin, että ihonhoidon kokonaisratkaisuissa olisi paljon kehitettävää ja kokonaisvaltaisempi näkemys ihonhoidosta sai valtaa ajattelussani.


Olin jo vuosikaudet kamppaillut oman atooppisen ihoni kanssa. Atopiani oli niin paha, että olin kertaalleen sen vuoksi hoidettavana sairaalassa, jossa makasin sideharsoihin käärittynä. Lopulta sain vaikeisiin iho-ongelmiini apua Dr. Hauschka -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteista ja viimeistään silloin vakuutuin, että ihon kuntoon voi tehokkaasti vaikuttaa myös lääkkeettömästi, luonnonkosmetiikkaa hyödyntäen.


Omien kokemusteni myötä minussa heräsi vahva halu auttaa ihopulmista kärsiviä asiakkaita kokonaisvaltaisemmin. Niinpä jätin työni farmaseuttina, ja aloitin kosmetologiopinnot, joiden päätyttyä perustin Ihohoitola Lupauksen vuonna 2014.


Aluksi hoitolaan ei ollut helppoa saada asiakkaita vaan heitä täytyi haalia monenlaisten tempausten avulla turuilta ja toreilta. Kaikki muuttui, kun vuonna 2016 Elle-lehti onnenkantamoisena päätyi valitsemaan Ihohoitola Lupauksen kuuden Suomen parhaan kauneushoitolan joukkoon. Äkkiä asiakkaita alkoikin tulla ”ovista ja ikkunoista” niin kuin eräs asiakas kommentoi asiaa. Lehtiartikkelin seurauksena työpäiväni venyivät toisinaan jopa 14-tuntisiksi. Kiireisimpinä aikoina jouduin nukkumaan yöni hoitopöydällä. Maatessani uurastuksesta väsyneenä hoitopöydällä, pattereilla kuivuvien pyyhkeiden ympäröimänä, tunsin toisinaan itseni intialaiseksi kangastyöläiseksi. Yrittäjyyden alkutaival ei siis ollut pelkkää ruusuilla tanssimista.


Unelmanani on päästä tulevaisuudessa kehittämään ihan oma luonnonkosmetiikkasarja, jossa pääsisin optimaalisesti hyödyntämään kattavaa raaka-aineosaamistani ja ihonhoitokokemustani. Suunnitelmissamme on myös laajentaa ihohoitolaverkostoa uusiin kaupunkeihin Suomessa.


Olen venepuusepän tytär ja arvostankin suuresti käsityöläisyyttä. Ihohoitolassamme suomalaisten käsityöläisten taidonnäytteitä hyödynnetäänkin laajasti sekä kalusteina että sisustuksessa. Myös Lupaus Puoti -verkkokauppaamme tahdomme tulevaisuudessa ottaa nykyistä kattavammin myyntiin kotimaisten käsityöläisten tuotteita. Suomalainen sielu onkin osa tarinaamme ja käsityöläisyyden tukeminen on meille tärkeä arvo.




Pasin polku kansainvälisistä johtotehtävistä yrittäjäksi

Pasilla on takana kolmikymmenvuotinen, kansainvälinen ura erilaisissa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä tehtävissä aina toimitusketjun hallinnan, myynnin, markkinoinnin, hankinnan ja tuotteiden valmistuksen johtamisesta laatu- ja ympäristöjohtamiseen saakka. Hyödynnänkin noita työuralta saatuja oppeja mahdollisimman monipuolisesta yrityksemme eteenpäin viemisessä.


Pitkän työrupeaman päätteeksi tarkoituksenani oli huilata yhden kokonaisen kesän ajan, mutta kuinkas sitten kävikään: Kun aivan yllättäen vuonna 2018 tuli eteen mahdollisuuus ostaa Itu Biodynin silloinen liiketoiminta, pitkä kesäloma vaihtui yrittäjän elämäksi, joka ei todellakaan lekottelumahdollisuuksia ole tarjonnut.


Jo ennen kokopäivätoimiseksi yrittäjäksi ryhtymistä olin alusta saakka ollut mukana Ihohoitola Lupauksen kehittämisessä.


Lempituotteeni on Dr. Hauschka -sarjan Sitruuna-sitruunaruohovartaloemulsio, joka viime kesänä saavutti valtavan suosion myös ystäväperheidemme parissa. Punkaharjun mökillämme hyödynsimme menestyksekkäästi tuota raikkaalta tuoksuvaa emulsiota todella tehokkaana hyttyskarkotteena, jota vielä lisätehon saamiseksi ryyditimme Providan eteerisellä sitruunaöljyllä. Ihmisneniin leijailevan, hurmaavan tuoksunsa ansiosta terästetty emulsio sai mökkivieraidemme keskuudessa lisänimen “rakkauden eliksiiri”.


Suurella sydämellä, asiakkaan parhaaksi

Meillä Itu Biodynillä koko henkilöstöllä on halu auttaa ihmisiä ja viedä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanomaa eteenpäin. Meillä on myös vahva tahto uudistua ja tehdä asioita koko ajan paremmin. Haluamme toimia suunnannäyttäjinä, emmekä pelkää kehittää uutta asiakkaiden parhaaksi. Meille on tärkeää saada asioita aikaiseksi, keskittyä olennaiseen ja pitää se, minkä lupaamme. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi - ja myös siksi pidämme visusti huolen siitä, että kaikki myymämme tuotteet tekevät kokonaisvaltaisesti hyvää sekä ihmiselle että luonnolle.







Lupaus Puoti Ihohoitola Lupauksen ja luomutukku Itu Biodyn Oy:n verkkokauppa. Itu Biodyn Oy on Ihohoitola Lupaus Oy:n 100%:sti omistama tytäryhtiö. 


Voit tutustua Ihohoitola Lupauksen hoitoihin ja varata ajan hoitoon täältä. 



Lupaus Puoti -verkkokauppa on ilouutinen niille, jotka haluavat tehdä täydennysostoksia luonnonkosmetiikan, ekologisten pesuaineiden sekä luonnollisten elintarvikkeiden luottotuotteistaan.
Lisäksi olemme valinneet verkkokauppaan korkealaatuisia, biodynaamisesti viljeltyjä Demeter-ruokatuotteita kriteereidemme ja Ihohoitola Lupauksen asiakkaiden toiveiden mukaan. Valitsemme valikoimamme tuotteet tarkkojen vastuullisuuden periaatteiden pohjalta. 


Lupaus Puoti on luonnonkosmetiikan huipputuotteiden online-hypistelypaikka ja kauppa myös niille, jotka eivät pääse Ihohoitola Lupaukseen ostoksille, mutta jotka haluavat panostaa laatuun tuotevalinnoissaan. Lupaus Puoti on ainoa luonnonkosmetiikan verkkokauppa, josta löytyy kaikki Suomessa saatavilla olevat Dr. Hauschka -tuotteet. 

 

Lupaus Puodin tavoitteena on tarjota asiakkailleen harkiten valittuja, ja siten mielestämme parhaita, laadukkaimpia ja toimivimpia luonnonkosmetiikan ja ekologisen kodinpuhdistuksen tuotteita. 


 

Tavoitteemme on inspiroida asiakkaitamme ja uteliaita kokeilijoita sukeltamaan yhä syvemmälle luonnolliseen, ekologiseen elämäntyyliin. Ilman että luksus olisi jotain mistä pitäisi luopua, päinvastoin mielestämme sitä voi lisätä elämäänsä puhtaasta luonnosta.   


Ihohoitola Lupaus on rauhan, läsnäolon ja pysähdyksen paikka. Se tarjoaa hoitoja, jotka luovat kokonaisvaltaista hyvää oloa. Siellä ylellisyys on tilaa, jossa on hyvä hengittää, ympäristön huomioimista, kiireetöntä lämpöä kohtaamisissa, hoitavaa kosketusta ja yksilöllistä hoitorituaalia. Lue lisää ja varaa aika hoitoon täältä. 

 

Itu Biodyn Oy on vastuullisen ja ekologisen elämäntavan suunnannäyttäjä, keskittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin jo vuodesta 1979. Laadukas luomutuotevalikoima on edelleen yrityksen toiminnan kulmakivi, tavoitteenaan tarjota luonnollista luksusta. 


Itu Biodyn Oy toimii Suomen jakelijana luonnonkosmetiikalle (DrHauschkaProvida, SantaverdeSpeick, Eliah Sahil), ekologisille100 % biohajoaville Sonett ja Planet Pure puhdistus- ja pesuaineille sekä luomu- ja biodynaamisesti viljellyille Demeter-elintarvikkeille (SpielbergerNaturata, Naturamus, Bionova, Trafo, Beutelsbacher, Terra Madre, Numi, Les Jardins de Gaïa, Vivani, iChoc, True Gum, Bio Planéte, Arche). 

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...