TOIMITUSTAVAT


TOIMITUSTAVAT


Pyrimme toimittamaan saapuneet tilaukset kuljetettavaksi noin 0-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. 


Lupaus Puoti -verkkokauppa käyttää tilausten toimittamiseen Postia. Toimituskulut ovat kotitoimitusta lukuun ottamatta 5,50 €. Kotiintoimituksen hinta on 8,90 €. Yli 7euron tilauksissa toimitus on ilmainen. Haluamasi toimitustavan voit valita verkkokaupassa ostotapahtuman yhteydessä. Toimitamme tilauksia Manner-Suomeen.  


Toimituskulut sisältävät toimitus-ja pakkauskulut. Toimituskulut näkyvät ostoskorissa kun toimitustapa on valittu.


Tilausilmoituksesta näet Postin lähetyksen seurantakoodin. Voit seurata kuljetuksen edistymistä Postin lähetysten seurannasta.

Paketteja säilytetään noutopisteissä 7 päivää niiden saapumisesta alkaen. Jos et itse pääse noutamaan pakettiasi, voit antaa lokerokoodin tai palvelu- tai noutopisteeseen tilatuissa paketeissa valtuuttaa joku muu hakemaan pakettisi valtakirjalla. Henkilöllisyys on todistettava pakettia palvelu- tai noutopisteestä noudettaessa. 


 
TOIMITUSVAIHTOEHDOT:  

 

NOUTO POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA: 5,50  


Tilauksesi toimitetaan arkipäivänä valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Kun paketti on saapunut automaattiin, saat tekstiviestillä tai sähköpostitse lähetyksen saapumisilmoituksen, joka sisältää numerokoodin, jolla paketin saa automaatista. Tästä syystä tilauksessa on annettava puhelinnumero ja sähköpostiosoitePaketti saapuu automaattiin yleensä 1–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun lähetämme senJoskus automaatit saattavat olla täynnä, jolloin paketti ohjautuu lähimpään Postin palvelupisteeseen. Paketin säilytysaika automaatissa on 7 vrk. Pidätämme oikeuden lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset Postin palvelupisteeseen. 

 

NOUTO POSTIN PALVELUPISTEESTÄ: 5,50  


Postipaketti toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Postin palvelupisteeseen, josta se on noudettavissa pisteen aukioloaikana noin 1–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun lähetämme sen. Kun tilauksesi on lähetetty, saat sähköpostilla ilmoituksen, joka sisältää postipaketin seurantakoodin. Saat tekstiviestin tai sähköpostiviestin, kun paketti on noudettavissa. Tästä syystä tilauksessa on annettava puhelinnumero ja sähköpostiosoite.  Paketin voi noutaa postista esittämällä saapumisilmoituksen / lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Paketin säilytysaika on 7 vrk. 

   


 POSTIN KOTIINTOIMITUS: 8,90  


Pakettisi toimitetaan kotiovelle. Seuraa lähetyksen saapumista OmaPosti-sovelluksella, josta näet arvioidun toimituspäivän. Valitse sinulle mieluisin toimituspäivä ja aikaväli, jona lähetys tuodaan. Toimitukset myös lauantaisin. Turvallinen toimitus ilman lähikontakteja.

   

 

LISÄÄ TOIMITUKSISTA 

 
Jos tilauksesi sisältää tuotteita, joiden vuoksi on tarpeen pakata tilaus esimerkiksi erikoiskokoiseen pakkaukseen, pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa valittua toimitustapaa. Maksamme tällaisesta muutoksesta aiheutuvat lisätoimituskulut itse. Emme vastaa lähetysten toimituksiin kohdistuvista mahdollisista meistä riippumattomista muutoksista, viiveistä tai virheistä. 

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...