LAHJAKORTTI


Lahjakortti Lupaus Puoti -verkkokauppaan on täydellinen lahjaidea hänelle, joka mieluiten valitsee lahjansa sisällön itse ja omassa rauhassa.

Osta Lupaus Puoti -lahjakortti täältä. 


Lupauksen lahjakortteja on kahdenlaisia. Toinen kortti käy maksuvälineenä Lupaus Puoti -verkkokaupassa tuoteostoihin, ja se tilataan lupauspuoti.fi -verkkokaupasta sähköisesti. Lahjakortti on nimeltään Lupaus Puoti -lahjakortti ja sitä ei voi käyttää maksuvälineenä fyysisessä hoitolassa Ihohoitola Lupauksessa Helsingissä.


Lahjakortti toimitetaan ostajalle sähköpostitse, ja sen voi halutessaan tulostaa.  Lahjakortin koodi syötetään ostoskorin kenttään Kampanjakoodi tai lahjakortti. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivämäärästä. Sitä ei ole pakko käyttää kokonaan yhdellä kerralla. Sille mahdollisesti jäävän arvon voi käyttää myöhemmin. Lahjakortista ei saa rahaa takaisin. Verkkokaupassa voi käyttää vain yhtä lahjakorttia kerrallaan. Lahjakortti käy kaikkiin Lupaus Puoti -verkkokaupan tuotteisiin.


Toisen kortin eli Ihohoitola Lupauksen lahjakortin voi tilata sähköpostitse info@ihohoitolalupaus.fi -osoitteesta joko sähköisenä tai pahvisena versiona (katso tarkemmat ohjeet ihohoitolalupaus.fi -sivustolta). Ihohoitola Lupauksen lahjakortti käy maksuvälineenä Helsingin hoitolassa tuotteisiin ja/tai hoitoihin, mutta ei Lupaus Puoti -verkkokaupan tuoteostoihin.

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...