Uutta – Dr. Hauschka MED-hiustuotteet

Julkaistu 13.03.22



Uusi Dr. Hauschka Med-tuotelinja hiuspohjan ja hiusten hoitoon

Tehokas ja innovatiivinen konsepti herkän, kuivan, hilseilevän ja atooppisen hiuspohjan hoitoon. MED-hiustuotteet ovat jatkoa Dr. Hauschka MED -tuotelinjaan. Uudet tuotteet täydentävät jo olemassa olevaa MED- ihonhoitolinjaa, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle, kutiavalle, hilseilevälle sekä atooppiselle iholle.



Dr. Hauschka Med Jääruoho shampoo

Ravitsee kuivaa, herkkää ja atooppista hiuspohjaa. Säilyttää hiuspohjan luonnollisen suojan ja estää hiuspohjaa kuivumasta. Sisältää kosteutta sitovaa jääruohomehua ja tasapainottavaa katajamarjauutetta. Omenaviinietikka tuo ilmavuutta ja kammattavuutta hiuksiin.

Erinomainen siedettävyys ja dermatologisesti testattu. Sopii myös atooppiselle iholle sekä lapsille. Hajusteeton koostumus ilman silikoneja, joka sopii myös värjätyille hiuksille. Suunniteltu käytettäväksi päivittäin hiustenpesuun.



Dr. Hauschka Med Rhassoul –savi shampoo

Rauhoittaa nopeasti kuivaa, kutisevaa, hilseilevää ja atooppista hiuspohjaa. Palauttaa nopeasti tasapainon hiuspohjaan ja lievittää hiuspohjan kutinaa. Sisältää luonnollisesti puhdistavaa rhassoul-savea, kosteutta sitovaa jääruohomehua ja tasapainottavaa katajanmarjauutetta. Hoitava koostumus, jossa arvokkaat kasviöljyt tuovat pitkäkestoista helpotusta hiuspohjan kuivuuteen.

Erinomainen siedettävyys ja dermatologisesti testattu. Sopii myös atooppiselle iholle sekä lapsille. Hajusteeton koostumus ilman silikoneja, joka sopii myös värjätyille hiuksille.

Suunniteltu käytettäväksi tehohoitona hiuspohjan hoitoon 1–2 kertaa viikossa. Helppokäyttöinen shampoo hiuspohjan syväpuhdistukseen. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi ennen hiusten kasvivärjäystä syväpuhdistamaan hiusta ja hiuspohjaa.



Dr. Hauschka Med Kurpitsansiemennaamio

Tarjoaa pitkäkestoista rauhoitusta erittäin kuivalle, kutiavalle, hilseilevälle ja atooppiselle hiuspohjalle. Tasapainottaa ärtynyttä ja kutiavaa hiuspohjaa. Sisältää proteiinirikasta kurpitsansiemenjauhetta, kosteutta sitovaa jääruohomehua ja tasapainottavaa katajanmarjauutetta. Hoitava koostumus, jossa arvokkaat kasviöljyt tuovat pitkäkestoista helpotusta hiuspohjan kuivuuteen.

Erinomainen siedettävyys ja dermatologisesti testattu. Sopii myös atooppiselle iholle sekä lapsille. Hajusteeton koostumus ilman silikoneja, joka sopii myös värjätyille hiuksille. Naamio annostellaan jakauksittain hiuspohjaan.

Artikkelin tuotteet
Herkälle ja kuivalle hiuspohjalle Atooppiselle hiuspohjalle Hajusteeton
22.56€
Kuivalle ja herkälle hiuspohjalle Hiuspohjan syväpuhdistukseen Suunniteltu atooppiselle hiuspohjalle
25.66€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...