Uutta valikoimassa – Eliah Sahil luonnonkosmetiikka

Julkaistu 08.12.23



Eliah Sahilin perusti Silvio Perpmer Bregenzissä Itävallan puolella Bodenjärveä. Poikansa syntymän innoittamana hän päätti luoda luonnonkosmetiikkamerkin, joka olisi 100% luonnollinen, hellävarainen iholle ja hiuksille ja ennen kaikkea hyvänlaatuinen ympäristölle.

Ympäristötietoisuus on ollut Silvio Perpmerin elämän jatkuva lanka: jo 1990-luvulla tämä pätevä joogaohjaaja perusti sertifioidun ja luomu puhdistus- ja pesuainemerkin Planet Puren. Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana Perpmerin ja hänen tiiminsä ponnistelujen ansiosta siitä on tullut kansainvälinen bestseller.

Eliah Sahilin kanssa hän meni askeleen pidemmälle, perustaen sertifioidun luomukosmetiikkabrändin, joka ottaa luonnon mallikseen ja jalostaa kaikki raaka-aineet yksinomaan puhtaimmassa muodossaan. Eliah Sahil ei käytä kemiallisesti muunneltuja ainesosia tai ärsyttäviä pinta-aktiivisia aineita. Yrttien, kukkien ja mineraalien korkealaatuiset esanssit uutetaan säästeliäästi ja käsitellään huolellisesti. Näin varmistetaan, että rikkaat aktiiviset ainesosat, kuten ruusu- tai saippuansiemenöljy, savi tai ginseng, paljastavat täyden vaikutuksensa. Raaka-aineet saadaan valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä. Tämän takaamiseksi brändi tekee tiivistä yhteistyötä Intian viljelijöiden kanssa. Tämä johtuu siitä, että Eliah Sahil on sitoutunut luontoon ja kaikkiin planeetan eläviin olentoihin. Jokainen tuote on takuuvarmasti vegaani ja eläinkokeista vapaa sekä valmistettu yksinomaan Itävallassa.

Brändi tunnetaan ennen kaikkea innovatiivisesta tuotevalikoimastaan, jonka kaikki formulaatiot ovat olleet monen vuoden kokemuksen ja Silvio Perpmerin itsensä tekemän tutkimuksen tulosta. Perustajan kekseliäisyyden ajamana brändi lanseeraa säännöllisesti uusia tuotteita, kuten märkien hiusten pesuun tarkoitetun jauheshampoonsa. Verrattuna perinteiseen nesteshampooseen, joka koostuu 70% vedestä ja sisältää synteettisiä aineita, Eliah Sahil -jauhesampoo tekee vaikutuksen luonnollisten ainesosiensa, kuten parantavan saven, shikakain ja saippuan ansiosta. Pakattuna ja myytynä kätevässä, kevyessä alumiinipurkissa se on myös ihanteellinen matkakumppani.

Silvio Perpmer oli alusta asti päättänyt toteuttaa muovittomien pakkausten kokonaiskonseptin. Eliah Sahil on nollajätemerkki, eli kaikki tuotteet myydään ilman kertakäyttöpakkauksia. Jokainen pakkaus on 100-prosenttisesti kierrätettävä tai biohajoava. Innovatiivisen täyttökonseptin ansiosta jauheshampoo-pakkaukset voidaan helposti käyttää uudelleen.

Brändi luopuu kokonaan tavallisista paperitarroista ja luottaa sen sijaan innovatiiviseen kivijauhatettuun jauholiuokseen. Nämä etiketit vaativat 80 % vähemmän vettä tuotannon aikana ja – mikä parasta – sademetsät säästyvät.

Eliah Sahil saa ainesosat puhtaimmassa muodossaan luonnosta. Perustaja Silvio Perpmerille on siis luonnollista antaa jotain takaisin ympäristölle. Jokainen tuotevalikoiman tuote tukee kestäviä ja sosiaalisia projekteja kaikkialla maailmassa. Esimerkiksi noin 50 senttiä jokaisen myydyn lasten shampoon hinnasta menee Allin Mikuna – Kinder gesund ernähren -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka toimii yhdessä Plan Internationalin kanssa ja on omistautunut lasten terveelliselle ravinnolle.

Brändi tukee myös Blhende Wiesen (Kukkivat niityt) -projektia, joka tukee mehiläishoitoa ja edistää maiseman vihertymistä luonnonvaraisten mehiläisten säilyttämiseksi.


Luomu jauheshampoot

Mullistusta kosmetiikkamarkkinoille innovatiivisilla tuotteilla - märkien hiusten pesuun tarkoitettujen jauheshampoiden edelläkävijä. Jotta tavanomaisista nestesampoista - jotka koostuvat noin 70 % vedestä - saadaan kestäviä, käytetään yleensä kemiallisia säilöntäaineita ja hajusteita. Nämä ovat yleensä ärsyttäviä, allergisoivia ja haitallisia iholle ja hiuksille. Shampoot koostuvat 100 % luonnollisista vaikuttavista ainesosista, jotka ovat korkealaatuisia luomuviljelystä peräisin olevia kasvi- ja kukkaesansseja, jotka on sekoitettu hoitavaan saveen.

Kaikki jauheshampoot perustuvat saveen ja niitä täydennetään kasvisaponiineilla. Lisäksi käytetään puhtaita kasviperäisiä ainesosia amlasta, bibhitakista ja haritakista perinteisessä ayurveda-lääketieteessä. Laadukkaat yrtti-, kasvi- ja kukkaesanssit täydentävät kaavaa ja antavat hiuksille runsaan hoidon. Hellävaraisen jauhamisen koostumuksen avulla kaikki arvokkaat kasviesanssit säilyvät luonnollisessa muodossaan.


Shampoojauhe amla – Kiiltoa ja volyymia, normaaleille hiuksille

Shampoojauhe ruusu – Kiiltoa ja volyymia, hennoille hiuksille



Luomu suihkusaippuajauheet

Virkistävä suihku on edelleen paras alku päivälle! Suosittu jauhemainen suihkusaippua, joka on saatavilla 2 versiona. Raikas Kookos-hibiscus ja elvyttävä Eukalyptus sopivat myös herkälle lasten iholle - luonnollisen formulaation ansiosta iho puhdistetaan hellävaraisesti. Miksi ei vain saippuaa? Verrattuna perinteiseen saippuaan, jonka emäksinen pH-arvo on 9–10, suihkusaippuajauhe tekee vaikutuksen pH-neutraalilla koostumuksellaan. Tämä varmistaa ihon ehjän suojaavan toiminnan ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti jättämättä sitä kuivumaan.

Käyttö: Ravista suihkujauhetta kätesi märkään kämmeneen ja käytä sitten molempia käsiä vaahdon työstämiseen. Levitä hellävarainen vaahto kostealle iholle ja huuhtele sitten pois.


Eukalyptus suihkusaippuajauhe

Tämä luomusertifioitu suihkusaippuajauhe eukalyptuksella virkistää ja elvyttää. Saippuapähkinän kuorista, saponiineista ja parantavasta maasta peräisin oleva orgaaninen pesuaine puhdistaa ihoa hellävaraisesti ilman ärsyttäviä pinta-aktiivisia aineita. Kasvipohjainen koostumus takaa miellyttävän tunteen iholla, joka viipyy suihkun jälkeen. Tämä kevyesti vaahtoava suihkujauhe luonnollisella eukalyptustuoksulla virkistää ja elvyttää. Viilein tapa käydä suihkussa!


Kookos-hibiscus suihkusaippuajauhe

Tämä luomusertifioitu suihkujauhe puhdistaa ihoa luonnollisesti, kosteuttaa ja virkistää. Hellävarainen ja luomulaatuinen pesuaine, joka on peräisin saippuapähkinän kuorista, saponiineista, saippuavedestä ja savesta, puhdistaa ihoa hellävaraisesti ilman ärsyttäviä pinta-aktiivisia aineita, kun taas aloe vera ja ayurvediset kasviuutteet elvyttävät ihoa. Tämä kevyesti vaahtoava suihkusaippuajauhe makealla, tuoreella kookos-hibiscus-tuoksullaan takaa samettisen pehmeän tunteen iholla, joka viipyy suihkun jälkeen.


Luomu vartalo- ja hiusöljyt

Sertifioidun luomuviljelyn arvokkaat öljyt ovat kylmäpuristettuja. Tämä säilyttää arvokkaat vitamiinit, öljyhapot ja luonnolliset antioksidantit, jotka auttavat torjumaan haitallisia vapaita radikaaleja ja muita ei-toivottuja elementtejä.

Käyttö: Sekoitettuna eteerisiin öljyihin niiden miellyttävällä tuoksulla, ne ovat myös ihanteellisia kasvo- ja vartaloöljynä sekä hieronta- tai aromaattisena öljynä.


Arganöljy

parantaa ihon ulkonäköä ja häivyttää ryppyjä ja juonteita

Jojobaöljy

kosteutta säilyttävä ja imeytyy nopeasti ihoon

Jojoba- ja ruusuöljy

kosteutta säilyttävä ja imeytyy nopeasti ihoon, puhtaalla ruusuöljyllä


Artikkelin tuotteet
Vartalolle Hiuksille Herkkä tuoksu
26.90€
Monikäyttöinen Herkälle iholle Ravitseva
19.95€
-50 %
Hellävarainen Riittoisa Miellyttävä tuoksu
7.75€ 15.50€
Virkistävä Riittoisa Sisältää eukalyptusöljyä
15.50€
Hellävarainen Ravitseva Riittoisa
27.95€
Shampoojauhe Kiiltoa Elinvoimaa
17.96€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...