Uudistava ihonhoito

Julkaistu 08.11.21

Ikävuosien tuoma etu. Ajatonta kauneutta. Tarttuvaa elinvoimaa. Ihossa on uudistumiseen tarvittava voima.

Elämän pyörteissä itseään vanhemman ihmisen ratkaisut vakuuttavat kypsyydellään. Elämänviisaus edellyttää elettyä elämää. Osataan vaatia laatua ja niin tekee myös iho. Juonteista ei kannata stressata. Tärkeämpää on kasvoilta loistava elämänilo. Persoonallinen ihminen on kaunis joka päivä. Dr. Hauschka tuotteet tukevat ihon luonnollista uusiutumista varta vasten tähän ikävaiheeseen kehitetyin tuottein.



Solut eivät unohda.

Siksi kannattaa luottaa siihen, että solumuistissa on uudistumiseen tarvittava tieto ja taito. Kasvojen ihosolut uudistuvat 28 päivän välein. Tätä luonnollista rytmiä WALA tutkii, vaalii ja haluaa tukea. Kallisarvoisten öljyjen ja kasviuutteiden avulla luodut tuotteet ja niihin yhdistetyt hoitomenetelmät tukevat ja vilkastuttavat ihon uudistumista. Ajan pyörää ei voi kääntää taaksepäin – mutta ihon elinvoimaa voi tukea ja samalla stimuloida solumuistia ylläpitämään kosteustasapainoa ja palauttamaan ihon kimmosuuden.



Ikääntyvän ihon lempituotteet.

Ikääntyvä iho on nuorta ihoa vaativampi. Ihon kosteustasapainoon tulee kiinnittää huomiota. Siihen auttaa runsaasti kosteutta sitomaan kykenevän kvittenhedelmän siemenistä valmistettu uute ja elinvoimainen pitsi-itulehti. Piipitoinen peltokorte, antioksidantteja sisältävät acerolakirsikat ja runsaasti E-vitamiinia omaava tyrniöljy tukevat sidekudoksen kimmoisuutta. Yhdessä ne aktivoivat ihon uusiutumiskykyä. Jokainen ikääntyvän ihon Dr. Hauschka tuote on kehitetty käyttötarpeen mukaan. Uudistavasta päivävoiteesta jää käsin havaittava, sileä tuntu iholle. Uudistava kaula- ja dekolteevoide puolestaan tasoittaa juonteita. Uudistava vartalovoide imeytyy ihoon nopeasti ja ihotuntuma on terve ja kiinteä.



Luksusta arkipäivään.

Uudistavan sarjan tuotteita käytetään Dr. Hauschka hoito-ohjelman tavoin kolmijakoisesti: puhdistus, virkistävä vahvistus ja suojaus. Kasvojen puhdistusta täydentävät erityisesti ikääntyvän ihon vaatimuksiin vastaavat tehokuurit, joita on kaksi, ja ihoa päivisin suojaavat, uudistavat voiteet. Suihkemaiset Uudistava tehokuuri+ ja Tehokuuri Spezial sisältävät rohtokasvien sekä terveyslähteen mineraaliveden lisäksi rytmisen valmistusmenetelmän mukaisesti jalostettuja uutteita jalokivistä ja jalometalleista. Sinisen turmaliinin ja keltaisen meripihkan luovuttamaa voimaa voi aistia tehokuureissa. Kulta antaa aavistuksen katoamattomuudesta uudistamalla ihoa. 

Tällaista hoitoa ei voi vastustaa!

Artikkelin tuotteet
Kiinteyttää ihoa Ylläpitää kosteustasapainoa Vaativalle, ikääntyvälle iholle
69.70€
Vaativalle, ikääntyvälle iholle Silottaa ihoa Aktivoi ihon uudistumista
64.60€
Ikääntyvälle iholle Juonteinen ja kuiva iho Aktivoi ihon uudistumista
61.60€
Tehohoito vaihdevuosiin Tasapainottaa ihoa Punoittavalle iholle
61.60€
Silottaa juonteita Tukee ihon uusiutumista Vaativalle, ikääntyvälle iholle
63.65€
Tehohoito käsille Silottaa käsien ihoa Syväkosteuttaa
29.65€
-35 %
Ravitsee ihoa Kiinteyttää ihoa Lievittää kireyden tunnetta
41.40€ 63.65€
Kiinteyttää ihoa Suojaava Elastisuutta menettävälle iholle
69.70€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...