Santaverde innovaatio – ihonhoitoa kollageenilla ja probiooteilla

Julkaistu 16.05.22


Santaverde luonnonkosmetiikkasarja jatkaa kasvuaan, ja sitä täydennetään kahdella uudella tuotteella. Lue tästä artikkelista, mitä uudet kollageenitipat kasviperäisellä kollageenilla ja probioottitipat luonnollisilla probiooteilla, voivat tehdä, mitä muita arvokkaita ainesosia ne sisältävät ja miten voit käyttää uusia seerumeja.

Uudet kollageenitipat eivät sisällä vain kasvien kollageenia, vaan myös edistävät aktiivisesti kollageenisynteesiä spirulina-levien uutteella ja estävät siten ryppyjen muodostumista. Probioottipisarat käyttävät luonnollisia probiootteja ihon mikrobiomin tukemiseen ja vahvistuneen, suojatun ja tasapainoisen ihon varmistamiseen.


Uudet kollageenitipat

Uudet kollageenitipat täydentävät Santaverden luonnonkosmetiikkavalikoimaa kiinteyttävällä ja ravitsevalla kollageeniseerumilla kaikille ihotyypeille. Spirulina-levien uutteen ansiosta seerumi edistää aktiivisesti kollageenisynteesiä ja antaa siten iholle sileän, kiinteän ja säteilevän ulkonäön. Tärkein ainesosa on tyypillinen Santaverde aloe vera -mehu omasta luomulaatuisesta viljelystään pääkomponentin, veden sijasta, joka on muuten tavanomaista kosmetiikassa.




Miten kollageeni toimii ihonhoidossa?

Kollageenia käytetään usein kosmetiikassa kosteuttavissa voiteissa tai seerumeissa ryppyjen vähentämiseksi. Sidekudoksen pääkomponenttina se takaa ihon elastisuuden ja kiinteyden. Voiteiden ja seerumien kollageeni ei kuitenkaan pääse tunkeutumaan ihoon, ts. ihon yläkerrokseen. Vaikuttava aine ei siis tunkeudu ihon alempiin kerroksiin, joten sillä ei ole vaikutusta sidekudokseen.

Kuitenkin voiteet ja seerumit kollageenilla voivat auttaa torjumaan ryppyjä ja vaikuttamaan ihoon. Tukiproteiini on tehokas kosteusvarasto ja jättää kalvon iholle, kun sitä käytetään voiteena tai seerumina, joka varastoi vettä. Siksi se on erityisen kosteuttava, suojaa ihoa kuivumiselta ja jättää sen tasaisemmaksi ja pehmeämmäksi. Tehokkaan tuloksen saavuttamiseksi voidetta tai seerumia on käytettävä säännöllisesti, esimerkiksi osana kasvojen hoitorutiinia aamulla ja illalla.


Kollageeniin vaikuttavat tekijät

Kollageenin tuotanto on hyvin aktiivista nuorena ja rakentaa vahvan ja terveellisen kollageenikehyksen, joka varmistaa, että iho pysyy joustavana ja ryppyttömänä pidempään. Kollageenin tuotanto kuitenkin vähenee iän myötä ja iho menettää kimmoisuutensa.

On olemassa erilaisia ulkoisia vaikuttavia tekijöitä, jotka lisäksi edistävät kollageeniverkoston vaurioita:

  • Luonnollinen ikääntymisprosessi
  • Epäterveellinen ruokavalio
  • Piristeet, kuten nikotiini tai alkoholi
  • Liika aurinko


Toisaalta on myös vaikuttavia tekijöitä, jotka voivat vahvistaa kollageenikehystä niin, että iho pysyy sileänä ja joustavana pidempään:

  • Terveellinen, vitamiinipitoinen ruokavalio
  • Riittävä vedenjuonti
  • Ihonhoito kollageenia stimuloivilla vaikuttavilla aineilla
  • Ihonhoito antioksidanttisilla ja kosteuttavilla ainesosilla


Kollageenitippojen ainesosat

Puhtaan aloe vera -mehun ja hyaluronihapon lisäksi uudet kollageenitipat sisältävät vahvan yhdistelmän vaikuttavia aineosia kiinteämmälle iholle:

Kasvien kollageeni kosteuden menetystä vastaan: Kollageenitipat sisältävät kasvien kollageenin aminohappoja, jotka saadaan bioteknologisesti maissista, soija- ja vehnäproteiineista. Vaikuttava aine auttaa ihoa säilyttämään kosteutta ja suojaa sitä kuivumiselta.

Spirulina edistää kollageenisynteesiä: Spirulina -levät sisältävät monimutkaisia polysakkarideja, peptidejä ja kalsiumia. Kollageenitipoissa tämä edistää tehokkaasti ja erityisesti ihon omaa kollageenisynteesiä ja säilyttää ihon elastisuuden.


Uudet probioottitipat

Uudet probioottitipat täydentävät Santaverden luonnonkosmetiikkavalikoimaa toisella kasvipohjaisella ja ravitsevalla seerumilla erityisen herkälle ja ärtyneelle iholle. Tässä olevat luonnolliset probiootit tukevat ihon puolustuskykyä, vahvistavat ihon mikrobiomia ja takaavat suojatun ja tasapainoisen ihon. Probioottitipoissa tyypillinen Santaverde aloe vera -mehu omasta luomulaatuisesta viljelystään on myös tehokas pääainesosa pääkomponentin, veden, sijasta, joka on muuten tavanomaista kosmetiikassa.




Ihon mikrobiomi

Ihoa ympäröi suojaava kerros mikro-organismeja - ihon kasvistoa, joka tunnetaan myös nimellä mikrobiomi. Kun se on tasapainossa, mikrobiomi suojaa ihoa negatiivisilta ympäristövaikutuksilta ja taudinaiheuttajilta, vahvistaa rasva- ja kosteustasapainoa ja vaikuttaa erilaisiin paranemisprosesseihin.

Jos ihon tasapaino häiriintyy esimerkiksi pesu- tai ihonhoitotuotteiden aggressiivisten ainesosien, ympäristövaikutusten, stressin tai epäterveellisen ruokavalion vuoksi, seuraukset ovat moninaiset: iho reagoi ärsytyksiin, kuten punoitukseen, kutinaan, tulehdukseen, ja se on kuivunut, herkkä tai epäpuhdas. Siksi tasapainoinen mikrobiomitasapaino on niin tärkeä ihon terveydelle ja kauneudelle.


Mitä probiootit tekevät ihonhoidossa?

Samoin kuin suoliston mikrobiomi, probiooteilla on myös positiivinen vaikutus ihon suojaavaan vaippaan. Probioottitippojen sisältämät fermentoitujen maitohappobakteerien luonnolliset probiootit mahdollistavat ihon omien bakteerien tuottamisen synergistisesti aktiivisia yhdisteitä, jotka edistävät solujen uudistumista ja nopeuttavat ihon korjaamista. Näin luonnolliset probiootit vahvistavat ihon puolustuskykyä tuomalla mikrobiomin terveeseen tasapainoon.


Probioottitippojen ainesosat

Puhtaan aloe vera -mehun lisäksi uudet probioottitipat sisältävät myös seljankukkahydrolaattia, jolla on anti-inflammatorinen ja rauhoittava vaikutus. Hyaluronihappo on myös yksi tärkeimmistä aktiivisista ainesosista, se sitoo ihon kosteutta ja stabiloi suojatoimintoja. Fermentoitujen maitohappobakteerien luonnolliset probiootit vahvistavat ihon mikrobiomia ja niillä on korjaava vaikutus.


Vinkit

Santaverden uusia kasvipohjaisia seerumeja voidaan käyttää monin tavoin: sekoita tuotteet mix & match -periaatteella tai yksittäin integroituna päivittäiseen ihonhoitorutiiniin.

Hyvästi maskne: probioottitipat soveltuvat erityisen hyvin ihon epäpuhtauksiin, jotka johtuvat usein suun ja nenän suojaamisesta maskilla, koska ne vahvistavat ja korjaavat ihon suojaavan esteen.

Silmänympärys juonteiden hoitoon: kiinteämmän ja kosteutetun silmänympärysalueen osalta sekoita 1–2 tippaa Santaverde-silmänympärysvoiteen kanssa.


Santaverden ihonhoitoperiaate

Santaverden luonnonkosmetiikkatuotteiden ihonhoitotavoite on tuoda ihosi luonnolliseen tasapainoonsa ja stimuloida sitä uudistumaan. Ihonhoitotuotteilla on erityisen tehokas ja kestävä vaikutus, kun niitä käytetään tietyn järjestelmän mukaisesti, joka koostuu seuraavista neljästä ihonhoitovaiheesta: puhdistus, kosteutus, perus- ja erityishoito.


Santaverden mix & match -periaate

Santaverden perus- ja erityishoitotuotteet voidaan yhdistää tai sekoittaa vastaamaan yksilöllisiä ihonhoitovaatimuksia. Painopiste on joustavuudessa - koska iho altistuu erilaisille vaikutteille sisä- ja ulkopuolelta ympäri vuoden, mikä voi myös muuttaa ihonhoidon tarpeita nopeasti.

Kollageeni- ja probioottitipat voidaan sekoittaa voiteen tai öljyn kanssa 2-3 tippaa puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen tai levittää kasvoille, kaulalle ja dekolteelle yksinään ja hieroa hellästi iholle.

Artikkelin tuotteet
-20 %
Tasapainottaa ihon mikrobiomia Kaikille ihotyypeille Anti-inflammatorinen vaikutus
29.32€ 36.65€
-20 %
Rauhoittaa ihoärsytystä Uudistaa herkkää silmänympärysihoa Hajusteeton
25.12€ 31.40€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...