Resepti: Lehtikaalipesto hasselpähkinöillä

Julkaistu 28.07.21

Ainesosat:



Pese lehtikaali. Silppua lehtikaali ja valkosipuli, murskaa hasselpähkinät, raasta parmesan ja sekoita joukkoon öljyä ja sitruunamehua. Mausta suolalla ja pippurilla.

Pesto sopii hyvin yhdessä kaikenlaisten pastojen kanssa. Toimii myös ilman parmesaanijuustoa.

Artikkelin tuotteet
Spiraalinmuotoinen pastaLuomuDurumvehnää ja hirssiä
3.96€
Mieto ja hedelmäinenKreikkalaisista koroineki-oliiveistaLuomu
11.30€
Rouskuva Terveellinen Demeter-sertifioitu
6.90€
Atlantin merisuola Käsittelemätön Hieno rakenne
7.10€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...