Resepti: Ayurvedinen kukkakaalicurry

Julkaistu 06.07.21

Ainesosat:

Neljälle


Pese vihannekset, puhdista ja leikkaa paloiksi. Jaa kukkakaali pienemmiksi kukkakaaleiksi. Hienonna sipulit, valkosipuli ja persilja. Valmista ¼ litraa kuumaa vettä valmiilla kasvisliemellä. Pilko inkivääri ja chili hienoksi pilkoksi. Jos tuoretta chiliä ei ole saatavilla, käytä punaista tai keltaista chilitahnaa 1–2 tl riippuen halutusta tulisuudesta.

Kuullota inkivääri ja chilitahna tai hienonnettu chili oliiviöljyssä ja lisää valkosipuli ja sipuli. Lisää porkkanat ja perunat ja kuullota hetki. Lisää kasvisliemi ja kookosmaito ja kuumenna jatkuvasti sekoittaen. Lisää kukkakaalit ja anna kiehua noin 5 minuuttia.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja soijakastikkeella. Koristele tuoreella persiljalla tai korianterilla ja nauti!

Artikkelin tuotteet
Mieto ja hedelmäinenKreikkalaisista koroineki-oliiveistaLuomu
11.30€
LuomuKermainen koostumusRunsaasti kookosmassaa
3.20€
TARJOUS
LuomuRiittoisaAntaa aterioille täyteläisen maun
4.21€ 4.95€
Japanilaistyylinen soijakastikeFermentoiduista soijapavuistaLuomu
8.10€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...