Provida Organics luonnolliset tuoksut

Julkaistu 02.01.23



Hajuvesien historia

Hajuvesien historia on lähes 3500 vuotta vanha. Egyptiläiset käyttivät ensimmäisinä tuoksuja, kuten suitsukkeita, hajuvedessä. Arabit ja roomalaiset omaksuivat tämän tavan, ja myös Intiassa – jossa monet tuoksuista ovat peräisin ja ovat edelleen olemassa – hajuvedet olivat hyvin varhain olennainen osa kulttuuria. 1400-luvulla tekniikan kehitys mahdollisti eteeristen öljyjen valmistamisen tislaamalla. 1500-luvulla eurooppalainen hajuvesiteollisuus kehittyi Ranskassa. Tuolloin hajuvesi oli kuitenkin varattu yksinomaan ylemmälle luokalle. Vasta 1800-luvulla hajuvesi tarttui porvaristoon.


Hajuvesien tuoksujen erottelu

Hajuveden tuoksu koostuu useista nuoteista:

• Huipputuoksu voi tuntua useita minuutteja heti hajuveden levittämisen jälkeen.

• Sydäntuoksu tulee esiin sen jälkeen, kun ylätuoksu on haihtunut, ja sen voi haistaa useita tunteja.

• Pohjatuoksu seuraa sydäntuoksua ja on viimeinen osa tuoksuprosessia.


Hajuveden ainesosia

Hajuvesi koostuu alkoholista, tislatusta vedestä ja siihen liuotetuista esansseista eli eteerisistä öljyistä. Perinteisissä hajusteissa viimeksi mainitut on korvattu synteettisillä tuoksuilla 1900-luvun alusta lähtien.

Providan luomuhajuvedet ovat tietysti 100 % luonnollisia ja sisältävät kontrolloidusta luomuviljelystä saadun luomualkoholin lisäksi tuoksuina vain luonnollisia eteerisiä öljyjä.

Tuoksuesanssien pitoisuus hajuvedessä näkyy nimestä. Kaikki Providan tuoksut ovat "Eau de Toilette". Tämä tekee niistä kevyitä, raikkaita ja hienovaraisia tuoksuja, joita voidaan käyttää mukavasti sekä talvella että kesällä olematta liian häiritseviä.


Providan tuoksut

Providan tuoksuvalikoimaamme kuuluu 3 erilaista tuoksua, jotka kaikki sopivat sekä naisille että miehille. Tuoksut ovat saatavilla 50 ml:n pullossa, joka on valmistettu Miron violetista lasista erityisellä valosuojalla. Tällä on ominaisuus pysyvästi elävöittää ja energisoida aineen molekyylirakennetta. Violetin lasin ainutlaatuisten biologisten ominaisuuksien ansiosta sisältö on suojattu ja säilynyt parhaalla mahdollisella tavalla.


Alla esittelemme erilaisia tuoksuja:

Deep soul

Tälle tuoksulle on ominaista viileä raikkaus ja karu eleganssi. Villien yrttien aromaattinen nuotti yhdistyy kevyen merituulen tuoksuun. Vertaansa vailla oleva koostumus, joka huokuu puhdasta energiaa ja keveyttä. Tuoksu kaikkiin tilanteisiin: toimistoon, urheiluun tai vapaa-ajallasi.

Arctic air

Hienovarainen sitrusmainen, raikas ja kiehtova tuoksu, jossa on mausteinen vihreä nuotti. Tämä dynaaminen tuoksu yhdistää elämänhimoa, karismaa, eleganssia ja itseluottamusta samanaikaisesti.

Amar suena

Elegantti vähättely, vetovoima ja yksilöllisyys yhdistyvät tässä aromaattisten sitrushedelmien ja vihreän teen kontrastissa. Luonnollinen ja raikas tuoksu kuin kesätuulessa. Tässä eloisassa, viehättävässä tuoksussa on nuorekasta raikkautta ja virkistävää eleganssia.

Artikkelin tuotteet
-50 %
Sitrushedelmien tuoksu Luonnollinen ja virkistävä Elegantti unisex-tuoksu
13.03€ 26.05€
-50 %
Tyylikäs vartalotuoksu Viileä ja katkera Huokuu keveyttä
13.03€ 26.05€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...