Probiootit iholla – kaunis iho probioottisen ihonhoidon ansiosta

Julkaistu 12.06.23



Mitä yhteistä on fermentoiduilla elintarvikkeilla, kuten kombuchalla, tempeillä tai jogurtilla, ja probioottisella ihonhoidolla? Molemmissa on bakteereja, jotka tekevät meille hyvää. Mikro-organismit voivat suojella sisäelimiämme, mutta myös ihoamme. Lue tästä, mitä probioottinen ihonhoito voi tehdä.

Eläviä mikro-organismeja iholle? Kyllä, kiitos. Probioottinen ihonhoito voi tasapainottaa ihoa, suojella sitä ja estää ihon vanhenemista.


Mitä probioottinen ihonhoito on?

Probioottinen ihonhoito on kosmetiikkaa, joka sisältää probioottisia ainesosia ja vaikuttaa siten myönteisesti ihon mikrobiologiaan.

Probiootit ovat eläviä mikro-organismeja, eli hyviä bakteereja, jotka voivat tasapainottaa ihoamme. Ihohoidossa käytetään usein fermentoiduista maitohappobakteereista valmistettuja probiootteja.

Ihon tasapainottaminen: Santaverden probiotic drops tipat sisältävät fermentoituja maitohappobakteeria, jotka korjaavat ihon mikrobiomia.

Santaverde on kehittänyt probiotic drops tipat, jotka vahvistavat ihoa entisestään ja palauttaa iholle tasapainon. Jokainen Santaverde ihonhoitotuote perustuu puhtaaseen aloe vera mehuun, joka on peräisin omasta luomuviljelystä, jota Santaverde käyttää sen sijaan, että vesi olisi kosmetiikan pääkomponentti.

Probiotic drops tipat tukee ihon luonnollisia puolustusvoimia ja säätelee ihon tasapainoa. Probiotic drops tipat sisältävät fermentoiduista maitohappobakteereista valmistettuja luonnollisia probiootteja, jotka voivat vahvistaa ihon mikrobiomia ja parantaa sitä. Puhdas aloe vera mehu ja limekukan hydrolaatti vaikuttavat myös tulehdusta ehkäisevästi. Seerumi sisältää myös kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Luonnollinen koostumus sopii erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle.

Probiotic drops tippojen käyttö: Ihon ja puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen 2–3 tippaa probiotic drops tippoja sekoitetaan voiteeseen tai öljyyn tai levitetään sellaisenaan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja hierotaan kevyesti.

Tämä on probioottista kasvojen hoitoa: Santaverde käyttää luonnollisia ja tehokkaita ainesosia. Probiotic drops tipat sisältää fermentoitua maitohappobakteeria, joka voi tasapainottaa ihoa ja vahvistaa ihon happosuojaa.


Miksi probioottinen hoito on hyväksi iholle?

Aivan kuten suolistossa, iholla elää monia bakteereja, joita kutsutaan myös mikrobiomiksi. Mikrobiomi muodostaa hien, iholipidien ja entsyymien ohella niin sanotun happosuojaimen. Tämä suojaa ihoa:

• Vapailta radikaaleilta

• Ympäristövaikutuksilta

• Ennenaikaiselta ihon ikääntymiseltä

• Ärsytykseltä ja punoitukselta

• Ihon kuivumiselta

• Epäpuhtauksilta

• Huonoilta bakteereilta ja viruksilta


Jos mikrobiomi on tasapainoton, happosuoja ei enää toimi. Siksi: vahvista ihon mikrobiomia ja siten happosuojaa probioottisella ihonhoidolla!


Uutta: kollageenia iholle!

Probiotic drops tippojen lisäksi Santaverde on kehittänyt collagen drops tipat. Ne sisältävät kasvikollageenia, joka vähentää ihon kosteudenhaihtumista ja vaikuttaa myönteisesti ihon tiheyteen. Lisäksi spirulinalevästä saatava uute edistää kollageenisynteesiä ja säilyttää ihon kiinteyden.


Ihonhoitorutiini probioottisella ihonhoidolla:

• Aloita hoitorutiini iholle sopivalla kasvojen puhdistusaineella.

• Suihkuta kasvosi Santaverden suosikkikasvovetesi pehmeällä sumulla. Kasvovesi antaa kosteutta ja valmistelee ihoa myöhempää hoitoa varten.

• Seerumina voit nyt käyttää probiotic drops tippoja. Lisää 2–3 tippaa sormenpäihin tai pipetillä suoraan kasvojen iholle ja hiero hellästi.

• Levitä nyt Santaverde kasvovoidettasi, kuten cream medium voidetta. Voit vaihtoehtoisesti yhdistää vaiheet 3 ja 4 lisäämällä 2–3 tippaa probiotic drops tippoja voiteeseen. Vaihtoehtona kasvovoiteelle, voit käyttää myös hemmottelevia kasvoöljyjä, esim. age protect oil -öljyä.

• Santaverden silmänympärysvoide takaa sen, että silmän ympärillä oleva herkkä iho saa kosteutta, vahvistavia vaikuttavia aineita ja suojaavia lipidejä.

• Muutamia kertoja viikossa voit myös antaa iholle pehmeän kuorinnan enzyme peeling powder kuorinnalla. Entsyymikuorinta on suunniteltu herkälle iholle, ja se liuottaa lempeästi kuolleita ihosoluja.


Aloe veran voima: Santaverden kaikki tuotteet perustuvat aloe vera mehuun, joka on peräisin luonnonmukaisesti kasvatetusta aloe verasta omasta sadosta ja käsittelystä.


Miten probioottinen ihonhoito vaikuttaa?

Samoin kuin suoliston mikrobiologia, probiootit vaikuttavat myönteisesti myös ihon suojavaippaan. Probiotic drops -bakteerien sisältämät fermentoitujen maitohappobakteerien luonnolliset probiootit antavat monia etuja:

• Ne saavat ihon bakteerit tuottamaan synergisesti aktiivisia yhdisteitä.

• Ne edistävät solujen uudistumista ja nopeuttavat ihon korjausta.

• Ne vahvistavat ihon vastustuskykyä.

• Ne tasapainottavat ihon mikrobiologiaa.


Tutkimukset sanovat, että probioottinen ihonhoito on vaikuttavaa ja probioottinen ihonhoito on yksi trendiaiheista kosmetiikka- ja ihonhoitoalalla. Monet tutkimukset ja julkaisut osoittavat, että iholla probioottien hyödyntäminen ei ole vain ohimenevä suuntaus.

”Application and mechanism of probiotics in skin care: A reviewe” von Yu, Ma, ja Wang tiivistää ja korostaa probioottisen ihonhoidon myönteisiä vaikutuksia. Erityistä huomiota on kiinnitettävä anti-aging-ilmiöön. Se johtuu ihon yleisestä vahvistumisesta ja vastustuskyvystä probioottien ansiosta.

Lisäksi julkaisut osoittavat, että probioottisella hoidolla on muita vaikutuksia:

• Juonteiden madaltuminen

• Ihoa vaalentava vaikutus

• Ihon kosteuttaminen


Benedetta Cinquen vuonna 2011 julkaisemassa julkaisussa "Probiotics for Dermal Applications" käsitellään myös probioottisen ihonhoidon myönteisiä vaikutuksia. Jonka mukaan probiootit aiheuttavat iholla:

• Havaittu vaikutus positiivisesti ihon mikrobiomiin

• Vahvistaa lipidien toimintaa

• Vahvistaa ihon puolustusjärjestelmää

• Ihon tasapainon säilyttäminen


Tulevaisuuden ihonhoitotrendit: Probioottisen ihonhoidon lisäksi ihohoidossa käytetään yhä uudelleen vaikuttavia aineita. Santaverden osaamisen avulla voit myös tulevaisuudessa kokea tehokasta luonnonkosmetiikkaa korkean teknologian vaikuttavien aineiden kanssa luonnon laboratoriossa.

Tällaisia ovat esimerkiksi: Collagen drops tipat. Kollageeni seerumi toimii ihon kosteuttajana ja parantaa ihon tekstuuria. Kasvikollageeni vähentää ihon kosteudenhaihtumista ja vaikuttaa myönteisesti ihon tiheyteen. Spirulina-levästä saatava uute edistää kollageenisynteesiä ja säilyttää ihon kiinteyden.

Toinen vaikuttava suuntaus ovat entsyymit ja tuotteemme: enzyme peeling powder kuorinta. Pehmeä hedelmäentsyymin kuorinta vapauttaa iholta lempeästi ja tehokkaasti epäpuhtauksia ja edistää ihon uusiutumista. Ananaksesta saatava bromelaiini liuottaa kuolleita ihosoluja ja likahiukkasia ja kuorii ihoa lempeästi. Kiitos lempeän mutta tehokkaan koostumuksen, kuorinta sopii myös herkälle iholle.

Artikkelin tuotteet
-20 %
Tasapainottaa ihon mikrobiomia Kaikille ihotyypeille Anti-inflammatorinen vaikutus
29.32€ 36.65€
-20 %
Aktivoi ihon uusiutumista Tasapainottaa ihoa Hajusteeton
25.12€ 31.40€
-20 %
Rauhoittaa ihoärsytystä Uudistaa herkkää silmänympärysihoa Hajusteeton
25.12€ 31.40€
-20 %
Vahvistaa ihon elastisuutta Häivyttää pigmenttimuutoksia Ehkäisee ihon pieniä juonteita
37.72€ 47.14€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...