Kehon ja mielen tasapaino

Julkaistu 01.11.23Kun katsoo peiliin, näkyy sieltä muutakin kuin tutut kasvot. Iho, huulet ja silmät puhuvat omaa kieltään. Jos katsoo tarkkaan, niistä voi nähdä, jos olo ei ole tasapainoinen. Vastaavasti ne suorastaan säteilevät, kun olo on hyvä. Näin WALA näkee asian. Ja näin Dr. Hauschka asiantuntija katsoo asiakastaan. Kehon tila lyö leimansa kasvoihin, mieliala kehoon ja ulkoiset ärsykkeet ihon kautta meistä jokaiseen. Kasvojenhoito Dr. Hauschkan tapaan vaikuttaa pintaa syvemmälle.


Ihosta yleisesti.

Iho on joustava, vahva ja samalla herkkä elin. Iho reagoi aina yksilöllisesti. Eri päivinä, eri seuduilla, eri vuodenaikoina ja eri elämänvaiheissa tarvitaan kulloiseenkin tilanteeseen sopivia hoito-ohjeita. Dr. Hauschka ei käytä ohjeidensa pohjana staattista ja jäykkää ihotyyppiluokitusta. WALA panostaa käsitteeseen ”ihonkuva” ja ”ihon (tämänhetkinen) kunto”. Kukaan ei ole pysyvästi kuiva- tai sekaihoinen.

Jokaisella on taipumus omanlaiseensa ihoon, mutta se muuttuu elämän ikävaiheissa tai vuodenaikojen vaihtuessa. Jos esim. Kvittenvoide normaalille iholle sopii suurimman osan aikaa vuodesta, se kannattaa vaihtaa Ruusuvoiteeseen talven tullen, jos kylmä ja kuiva sisäilma herkistävät ihoa.

Dr. Hauschka kasvojenhoito on yhtä monipuolinen kuin sinäkin. Ei ole väliä, mikä ihon kunto sinulla on elämänvaiheittesi aikana. Kallisarvoiset valmistusaineet antavat jokaisen iholle virikkeitä uudistua omin voimin.

Yksilöllisten hoito-ohjeiden avulla tuloksena on tasapainoinen iho.


Hoito-ohjeet päiväksi

Vahvista ihosi omia voimia.

Iholla on kyky hoitaa itseään ja uudistua omin voimin. Kosmetiikkamme yhdistettynä ainutlaatuiseen ja kokonaisvaltaiseen Dr. Hauschka hoitomenetelmään tukee ihoa sen tehtävässä.

Tehokas kolmiosainen kokonaisuus: puhdistus, vahvistus ja suojaus.

Päiväkäyttöön tarkoitetut Dr. Hauschka tuotteet täydentävät ja tukevat toisiaan. Tuotteet eroavat toisistaan vaikutustavaltaan. Ne puhdistavat, vahvistavat ja suojaavat hoitaen ihoa. Kasvojen puhdistus poistaa ihosta lian ja kuolleet ihosolut kuivattamatta ihoa. Sen vuoksi suosittelemme aamuista puhdistusta Puhdistusvoiteella tai Puhdistusemulsiolla, ennen kuin vahvistat ihosi toimintoja Kasvovedellä, Uudistavalla seerumilla, ampulli- tai tehokuurilla.

Virkistävä vahvistus aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja tekee ihosta eloisan ja ruusuisen. Iho on valmis vastaanottamaan suojaavan ja hoitavan päivävoiteen. Hemmottele ihoasi tuotteilla, jotka puhdistavat, vahvistavat ja suojaavat ihoa ympäristön rasituksilta.


Hoito-ohjeet yöksi

Yö on levon ja syvän hengityksen aikaa. Unessa keho, sielu ja elinvoima palautuvat, virkistyvät ja työstävät päivän tapahtumia. Myös iho tarvitsee tämän lepovaiheen. Yön tunteina ihosolukko uudistuu intensiivisesti. Samaan aikaan ihohuokosista työntyy ulos aineenvaihdunnassa syntyviä kuona-aineita. Tästä syystä iholle ei laiteta rasvaisia aineita yöksi. Iho tarvitsee tilaa hengittää vapaasti ja uudistua omatoimisesti. Kasvoille levitetty yövoide sekoittaisi ihon luonnollisen toimintarytmin.

Illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen Dr. Hauschka suosittelee vain nestemäisiä ihonhoitotuotteita. Ne sisältävät virkistäviä ja soluhengitystä tukevia kasviuutteita. Yöksi on tarjolla Kasvovesi, Tasapainottava kasvovesi ja ikääntyvälle iholle Uudistava seerumi.

Ajoittain iho voi tarvita erityishoitoa. Näihin tilanteisiin yöksi tarjotaan Dr. Hauschkan hoitokuureja: Dr. Hauschka Ampulli- ja tehokuurit. Niiden antama virike on muistutus iholle yöllä tapahtuvasta uusiutumisesta.

Artikkelin tuotteet
Syväpuhdistava Päivittäiseen käyttöön Kaikille ihon kunnoille
19.00€
Hellävarainen puhdistus Puhdistaa ja hoitaa Kaikille ihon kunnoille
29.25€
Ihoa elvyttävä Ihoa vahvistava Aktivoiva
29.70€
Klassikkotuote Hoitaa ja suojaa Kuivalle iholle
28.76€
Elvyttää ja kirkastaa Epäpuhtaalle iholle Tukee uusiutumista
30.70€
Kiinteyttää ihoa Ylläpitää kosteustasapainoa Vaativalle, ikääntyvälle iholle
69.70€
Suojaava päivävoide Virkistävä, hoivaava Normaalille iholle
27.21€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...