Kauniiden hiusten salaisuus on terve hiuspohja

Julkaistu 13.07.21

Dr. Hauschkan hiustuotteiden lähtökohtana on tukea hiuspohjan toimintaa ja vahvistaa hiusta. Kun hiuspohja voi hyvin, myös hius voi paremmin. Dr. Hauschkan ensimmäinen hiustuote Neem-hiusvesi kehitettiin jo vuonna 1967. Sarjan äiti Elisabeth Sigmund vaikuttui neemin tehosta matkatessaan Intiassa ja näki tämän lääkinnällisen yrtin mahdollisuudet myös eurooppalaisten hiusogelmien hoidossa.

Dr. Hauschkan hiustenhoito noudattaa samaa kolmen askeleen metodia, kuin ihonhoito: puhdista, kosteuta ja tasapainota. Shampoo puhdistaa ja hoitoaine kosteuttaa välittömästi. Tasapainottavat tuotteet hiusvesi ja -öljy parantavat hiusten ja hiuspohjan kuntoa parhaiten pitkän aikavälin säännöllisellä käytöllä. Dr. Hauschka hiustuotteiden miedot aromaterapeuttiset tuoksut on suunniteltu niin, että ne sopivat harmonisesti yhteen.


Kuinka hiuksia tulisi hoitaa?

Hiuspohja on osa elimistön suurinta elintä - ihoa. Hiuspohjamme reagoi sisäiseen olotilaamme ja hiuspohjan ongelmat kielivät sisäisestä tai ulkoisesta ärsykkeestä, joka saa herkän ihoalueen reagoimaan. Hius on kuollutta ainetta (keratiinia), mutta voimme vaikuttaa hiuksen kuntoon kahdella tavalla: pitämällä huolta hiuspohjasta ja ravinnosta sekä vaikuttamalla hiussuomujen ja hiusten pinnan kuntoon. Liian voimakkaat käsittelyt ja kuivattavat tuotteet rasittavat hiuksen pintaa ja saavat sen katkeamaan helposti.

Hiuksia voi pestä päivittäin, kunhan shampoo on oikeanlainen. Pesuväliä miettiessä tulisi huomioida hiusten ja hiuspohjan kunto yksilöllisesti. Mikäli haluat pestä hiuksia usein, valitse riittävän hellävarainen tuote ja käytä hiusten ja hiuspohjan hoitamiseen Dr. Hauschkan Hiusvettä ja Hiusöljyä.


Hiustenhoitorutiini Dr. Hauschkan mukaan

Puhdista Shampoolla

Puhdistus on ensimmäinen osa kolmevaiheista hiustenhoitorutiinia. Puhdistuksen tärkein tehävä on poistaa lika ja ylimääräinen rasva hiuksesta vaurioittamatta hiusta tai hiuspohjaa.

Kosteuta Hoitoaineella

Hoitoaineen tarkoituksena on kosteuttaa ja hoitaa hiusta. Kun hiussuomut on suljettu, se parantaa hiusten kammattavuutta ja muotoiltavuutta ja hiukset ovat kiiltävät.

Tasapainota Hiusvedellä ja Hiusöljyllä

Tää hoitorutiinin vaihe vaikuttaa kaikkein eniten hiusten kuntoon pitkällä aikavälillä. Kun hiuspohjan toimintaa vahvistetaan ja tasapainotetaan, se normalisoi seebumintuotantoa ja rauhoittaa mahdollisia hiuspohjan ongelmia sekä suojaa hiuspohjaa ulkoisilta rasituksilta ja vapailta radikaaleilta.

Dr. Hauschka Neem Hiusvesi sisältää antifungaalista, antiviraalista ja antibakteerista neem-uutetta, hiuspohjaa stimuloivaa hevoskastanjaa ja koivunkaarnauuteetta, rauhoittavaa takiaisenjuuriuutetta sekä soluvaurioita korjaavaa ja hiuspohjaa vahvistavaa vuoriarnikkia. Hiusvesi vaikuttaa eniten hiuspohjan toimintaan ja siksi sitä suositellaan tasapainottavaksi hoidoksi päivittäiseen käyttöön kaikille, joilla on hiusten tai hiuspohjan kanssa haasteita. Suihkuta hiusvettä joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja erityisesti hiuspohjaan. Hiero sormenpäillä tehostaaksesi imeytymistä ja vaikutusta. Älä huuhtele pois. Käytä päivittäin tai aina pesun jälkeen. Mikäli haluat käyttää hiusvettä föönausnesteenä, levitä tuotetta reilusti pyyhekuiviin hiuksiin, harjaa ja muotoile föönin avulla. Tuoksu koostuu yrttisistä ja puisista tuoksuista kuten portugalin laventelista (Lavandula latifolia), rosmariinista, ruusupuusta ja mirhasta.

Dr. Hauschka Neem Hiusöljyllä on kosteuttava ja tasapainottava vaikutus hiuspohjaan ja hoitava vaikutus kuiviin hiuksiin. Neem, kamomilla, vehnänalkioöljy ja rosmariini stimuloivat ja hoitavat sekä normalisoivat hiuspohjan toimintaa. Öljyn tuoksu tulee pääosin rosmariiniöljystä. Ennen hiustenpesua, levitä hiusöljy kostutettuun hiuspohjaan tai hiuksiin, jätä vaikuttamaan 20 minuutiksi tai yön yli ja pese sen jälkeen hiukset kahdesti. Voit peittää hiukset halutessasi pyyhkeellä vaikutusajaksi. Käytä öljyä kerran viikossa tai niin usein kuin haluat. Hiuspohjan toiminnan tasapainottamiseksi suosittellaan säännöllistä käyttöä vähintään kerran viikossa. Öljy sopii erinomaisesti hiuksille, joita merivesi ja aurinko ovat rasittaneet.

Artikkelin tuotteet
BEST SELLER
Tasapainottaa hiuspohjaa Vahvistaa hiuksia Öljytön koostumus
24.55€
BEST SELLER
Tehohoito rasittuneille hiuksille Rauhoittaa hiuspohjaa Kiillottomille hiuksille
25.56€
Puhdistaa hellävaraisesti Hoitaa hiuksia Kuivalle hiuspohjalle
23.10€
Antaa hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä Parantaa muotoiltavuutta Kaikille hiustyypeille
23.10€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...