Ihonhoidollinen videokonsultaatio

Julkaistu 24.02.21


Haluamme olla ihosi tukena mahdollisessa haastavassa elämäntilanteessasi; hektinen elämä ja sen myötä tullut stressi, unettomuutta, raskauden aikaiset ja sen jälkeiset ihomuutokset, hormonaaliset muutokset, pitkään jatkuneet ihosairaudet tai akuutit muutokset ovat meille haaste, jonka ratkaisemiseksi olemme valmiit laittamaan kaiken osaamisemme hyväksesi.

Autamme mielellämme haastavissakin ihonhoidon kysymyksissä käyttäen laaja-alaista tietotaitoa hyväksi. Olemme Lupauksessa erikoistuneet juuri ihonhoidon haastavimpiin tapauksiin luonnonkosmetiikalla kuten perioraalidermatiitti (POD),  couperosa, rosacea, akne, hormonaalinen akne ja atopia.

Videokonsultaatio käy myös päivittäisen ihonhoidon tarpeiden kartoittamiseen kaikille. Hyödynnämme laajaa farmaseuttista ja raaka-aineosaamistamme ihonhoidossa ja suosituksissa. Ihonhoidon videokonsultaatio kestää 30 min ja on hinnaltaan 59 €. Konsultaatio sisältää alekoodin Lupaus Puoti -verkkokauppaan.

Mitä?

• Olemme kehittäneet haastavien iho-ongelmien hoitamisen avuksi tuotetietokantasovelluksen, joka on hoito- ja laajan teoriaosaamisemme tulos.

• Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota videokonsultaation tietoturvalliseen viestintään sekä henkilötietosuojaan. Käytössämme on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu Valviran valvoma asiakastietojärjestelmä.

• Konsultaatio tarjoaa pitkäkestoisen ratkaisun pureutumalla iho-ongelmien syihin pelkkien oireiden hoidon sijaan. Tuotesuosituksissa huomioidaan tuotteiden yhteisvaikutukset.

• Ihonhoidon asiantuntijoillamme on aito halu auttaa ammattitaitolla.

• Konsultaation päätteeksi ammattilaisemme suosittelevat sinulle kotihoitotuotteita ja saat niihin liittyvät kotihoito-ohjeet. Kotihoitotuotteet voit tilata kätevästi Lupaus Puodin verkkokaupasta, jonne saat 20% alennuskoodin videokonsultaation yhteydessä. Usein konsultaation hinta alennuskoodia hyödyntämällä kompensoituu tuoteostoistoista.

Miten?

• Varaa aika videokonsultaatioon sähköisestä ajanvarauksestamme, palvelu tulee maksaa ajanvarauksen yhteydessä.

• Maksamisen jälkeen saat rekisteröitymislinkin konsultaatioon sähköpostiisi ennen varattua aikaa, jonka jälkeen luot käyttäjätunnuksen alustalle. Liity videokonsultaatioon alustan kautta varattuna ajankohtana.

• Konsultaation aikana tekemämme tuotesuositukset tallentuvat videokonsultaatiojärjestelmään, ja voit tilata konsultaation aikana tai sen jälkeen kotihoitotuotteet näppärästi Lupaus Puoti -verkkokaupastamme.

• Seuraamme tuotesuositustemme onnistumista kanssasi palautekyselyn muodossa.

• Videokonsultaatiossa käymme läpi ihonhoidon historiasi ja käyttämiäsi ihonhoitotuotteita sekä hoitorutiineja ja mahdollisia ihonhoidollisia haasteita.
IHON AMMATTILAISET

Me uskomme ihon luonnolliseen kauneuteen, joka kumpuaa sisältä käsin.


Tarja
Yrittäjä, CIDESCO-, SKY-kosmetologi sekä farmaseutti

Tarja on toiminut ihonhoidon parissa jo 30 vuoden ajan, josta 20 vuotta vierähti farmaseuttina apteekkialalla, jossa hän toimi myös ihonhoitoon liittyvissä työtehtävissä. Lisäksi hän on suorittanut kemian alan opintoja yliopistossa. Aikuisiällä kosmetologiksi kouluttauduttuaan Tarjalle avautui aivan uusi ja luomoava maailma, jossa hän pääsi pääsi käyttämään farmaseuttista tuote- ja raaka-aineosaamistaan asiakkaiden hyväksi. Tarja nauttii suunnattomasti ihohoitojen tekemisestä, ja hänen oma käsityksensä luonnonkosmetiikan tärkeydestä on vahvistunut entisestään sekä ihonhoidollisesta että ekologisesta näkökulmasta katsottuna. Ida
SKY- ja Cidesco-kosmetologi sekä sairaanhoitaja

Idalla on monipuolista kokemusta hoitotyöstä ja laaja näkökulma hyvinvoinnin edistämiseen. Hän on työssään ystävällinen, rauhallinen ja ymmärtäväinen ihonhoidon ammattilainen. Ida pyrkii kehittämään itseään jatkuvasti niin henkisesti kuin käytännön työssäkin. Asiakkaiden luottamus on hänelle tärkeää, ja hän haluaa antaa ilon ja rentoutumisen hetkiä. Kosmetologilla käyminen ei ole vain itsensä kaunistamista, vaan se tuo kokonaisvaltaista mielihyvää. Olo piristyy tai rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy. Idan mielestä kosketus toimii kuin musiikki – sillä on samanlaista parantavaa vaikutusta mieleen. Luonnonkosmetiikalla voi tehdä ihania hoitoja kasvoille ja vartalolle, ja tällöin voi olla varma, että käytetyt ainesosat tekevät hyvää iholle. Emilia
SKY-kosmetologi ja estenomiopiskelija

Emilia tiesi intuitiivisesti jo kosmetologikoulussa luonnonkosmetiikan olevan hänen tulevaisuuden työvälineensä sekä luonnollinen valinta ammattinsa toteutukseen. Tiedonjanoisena hän on olen opiskellut työnsä tueksi myös hieman farmasian alan opintoja. Estenomiopinnot rikastuttavat Emiliaa ihonhoidon ammattilaisena sekä tuovat uusia näkökulmia työhön. Kasvohoidot sekä kasvohieronnat olivat jo kouluaikana Emilian suuri intohimo alalla. Erityisesti hän pitää pienistä yksityiskohdista, jotka tekevät hoidoista jotain enemmän. Emilian rauhallinen tyyli tehdä hoitotyötä antaa tilaa nauttia kestävistä sekä ekologisista ihohoidoista. Emilia vaalii ajatusta siitä, että hoidon vaikutus kestää pitkään ja toivoo myös asiakkaidensa kokevan niin.

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...