Dr. Hauschka – kahdeksan kosteusvoide suosikkia

Julkaistu 02.11.21

Sinä olet luonnollisesti kaunis! Säteilevä. Eloisa. Tarkkaan valituista rohtokasveista valmistetut Dr. Hauschka kosmetiikkatuotteet tukevat sinua tässä. Ne hoitavat ja vahvistavat ihoasi ja antavat sen samalla hengittää. Sisään ja ulos. Joka hetki uudelleen. Joka hetki erityisesti. Ja aina tasapainossa.



Aktivoiva kosteusvoide


Ihastu Aktivoivaan päivävoiteeseen joka aamu uudelleen. Tämä kosteusvoide saa ihosi hehkumaan. Juokseva koostumus suojaa ihoasi koko päivän. Kosteusköyhälle, kuivalta tuntuvalle iholle tarkoitettu päivävoide edistää ihon luonnollista rasvan- ja kosteudenmuodostusta. Aprikoosi-, porkkana- ja mäkikuismauutteet tekeävät kalpeasta ihosta terveen värisen ja pehmeän. Kosteusvoide soveltuu hyvin myös meikin alle. Ihastu uudelleen joka aamu.


Kvittenvoide


Suojaa ja kosteutusta – sitä normaali iho tarvitsee, ja sitä Kvittenvoide tarjoaa. Kvittenvoiteessa kvitteninsiemenet, jotka säätelevät kosteustasapainoa, sekä suojaava kvittenvaha yhdistyvät helposti käytettäväksi hoitotuotteeksi: voidetta on helppo levittää, se imeytyy nopeasti ja ilahduttaa raikkaalla tuoksullaan päivän aikana. Kvittenvoide kuuluu tämän vuoksi myös miesten suosikkituotteisiin. Voide soveltuu hyvin myös meikin alle.


Rauhoittava kosteusvoide


Tämä kosteusvoide rauhoittaa herkän ja punoittavan ihon. Juokseva koostumus suojaa ihoa koko päivän. Aloita aamu rentouttavasti, olipa luvassa millainen päivä tahansa. Ruusu-, purasruoho- ja poimulehtiuutteet vahvistavat ja tasapainottavat herkkää ihoa ja tasoittavat ihon sävyä. Kevyt kosteusvoide edistää ihon luonnollista rasvan- ja kosteudenmuodostusta ja sopii hyvin meikin alle. Anna ihollesi rauhallinen päivä.


Ruusuvoide


Kun etsit täyteläistä kosteusvoidetta kuivalle, suojaa tarvitsevalle iholle, Ruusuvoide on juuri oikea valinta. Se vahvistaa ja tasapainottaa ja sopii siksi myös herkälle tai punoitukseen taipuvaiselle iholle. Ruusuvoide oli Dr. Rudolf Hauschkan ja Elisabeth Sigmundin vuonna 1967 markkinoille tuomien WALA:n ensimmäisten luonnonkosmetiikkatuotteiden joukossa. Ruusuvoiteen öljy- ja vaha-ainesosat suojaavat talvella koko perheen ihoa. Kesällä voi sen sijaan käyttää Kevyttä ruusuvoidetta tai Rauhoittavaa kosteusvoidetta.


Kevyt ruusuvoide


Voiteessa ilmenee ruusun kaksi tyypillistä ominaisuutta: herkkyys ja voima. Kevyt ruusuvoide hoitaa ihoasi hellävaraisesti ja antaa sille samalla vahvistavia impulsseja. Jos ihosi reagoi herkästi, Kevyt ruusuvoide tasapainottaa sitä tarpeen mukaan. Voide imeytyy helposti ja tuntuu mukavan kevyeltä – myös meikin alla.


Melissa päivävoide


Melissa päivävoide on hoitava ja monipuolinen – se sopii ihollesi hyvin, jos ihossasi on kuivia kohtia ja samanaikaisesti kiiltelevä, rasvaisia alueita ja punoitusta. Tasapainottava koostumus sitoo kosteutta ja hillitsee kiiltoa. Lisäksi voiteella on miellyttävän raikas tuoksu.


Kasvoöljy


Kasvoöljy toimii samankaltaisuusperiaatteen mukaisesti ja sopii rohtokasviuutteista ja kuudesta hoitavasta öljystä muodostuvan koostumuksensa ansiosta epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle. Kasvoöljy välittää iholle viestin, että se tuottaa jo riittävästi rasvaa ja omaa rasvantuotantoa tulee vähentää. Dr. Hauschkan Kasvoöljy imeytyy helposti, eikä se jätä ihoa kiiltäväksi. Vain pieni määrä tuotetta kerralla riittää. Talvella Kasvoöljyä voi käyttää päivävoiteen päällä suojaamaan ihoa kylmyydeltä.


Tasapainottava kosteusvoide


Tämä kosteusvoide auttaa tasapainottamaan rasvaista sekaihoa. Juokseva koostumus tasapainottaa rasvaista ihoa ja rauhoittaa epäpuhtauksia. Se välittää kosteutta juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Masmalo- ja köynnöskrassiuutteet kirkastavat ihoa. Kiiltoa hillitsevä voide tasapainottaa ihosi. Se imeytyy todella nopeasti ja sopii siksi erityisen hyvin meikin alle. Tasapainottava kosteusvoide tekee sinut ja ihosi onnelliseksi.

Artikkelin tuotteet
BEST SELLER
Klassikkotuote Hoitaa ja suojaa Kuivalle iholle
28.76€
BEST SELLER
Suojaa ja elävöittää ihoa Kevyt koostumus Herkälle iholle
29.80€
Rauhoittaa tulehdusta Vähentää ihon rasvantuotantoa Rasvaiselle iholle
26.60€
Suojaava päivävoide Virkistävä, hoivaava Normaalille iholle
27.21€
BEST SELLER
Hillitsee kiiltoa Antaa mattapinnan Herkälle sekaiholle
30.80€
BEST SELLER
Kevyt koostumus Kirkastaa ihoa Heleyttää
30.70€
Rasvoittuvalle sekaiholleTasapainottaa ihoaHillitsee tulehdusta
33.80€
BEST SELLER
Vahvistaa ihoaCouperoottiselle iholleHerkälle ja punoittavalle iholle
35.85€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...