Dr. Hauschka Kirkastava naamio – ihonhoidon ammattilaisten suosikki

Julkaistu 06.05.21



Dr. Hauschka Kirkastava naamio on tehohoito, joka poistaa ihon epätasaisuutta. Kirkastava naamio vaikuttaa monipuolisesti tasoittaen ihoa. Kvittenin, masmalon ja kamomillan yhdistelmä vaikuttaa kirkastavasti ja huokosia supistavasti – myös epäpuhtaalla, suurihuokoisella ja arpisella iholla. Se rauhoittaa tuntuvasti, virkistää ja viilentää auringolle altistunutta ja couperosaan taipuvaista ihoa.

Kallisarvoiset jojobasta, aprikoosinsiemenistä ja vehnänalkioista saatavat kasviöljyt auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon. Iho tuntuu välittömästi virkistyneeltä ja kiinteämmältä. Levitä runsaasti Kirkastavaa naamiota 1–2 kertaa viikossa kasvoille mukaan lukien silmienympärysalue ja tarvittaessa kaula ja dekoltee. Poista 20 minuutin kuluttua kostealla ja lämpimällä pyyhkeellä tai kompressilla. Parhaan tuloksen saat, kun syväpuhdistat ihon Dr. Hauschka Kasvohöyrykylvyllä ja Savinaamiolla ennen naamion levittämistä. Jos ihosi on punoitukseen taipuva, arpinen tai epäpuhdas, levitä Kirkastavaa naamiota aamuisin ohuelti iholle päivävoiteen alle.

Kirkastava naamio on erinomainen tehohoitotuote myös voiteen asemasta käytettynä kaikille ihotyypeille. Ihonhoidon ammattilaisen vinkki onkin käyttää Kirkastavaa naamiota kuuriluonteisesti keväisin yhdessä Savinaamion kanssa. Tee ihon syväpuhdistus savinaamiolla 2 kertaa viikossa ja levitä sen jälkeen iholle Kirkastavaa naamiota ja anna vaikuttaa yön yli. Arpeutuneelle tai hyperpigmentaatiosta kärsivälle iholle Kirkastavaa naamiota voi käyttää päivä- ja yövoiteen asemasta. Taputtele naamion alle huolellisesti kasvovettä ennen naamion levittämistä.

Kirkastavan naamion tärkeimpiä raaka-aineita ovat kvitteni, masmalo ja kamomilla. Kvitteni toimii samoin kuin luonnossa: se suojaa ulkoisilta vaikutteilta ollen sisältä pehmeä. Dr. Hauschka -tuotteissa yleinen kvitteninsiemenuute on erittäin hyvin siedettyä, lisäksi sillä on ärsytystä lievittävä ja tulehduksia estävä vaikutus. Uute auttaa säätelemään ihon luontaista kosteustasapainoa. Myönteisten ihovaikutustensa ansiosta masmalo on avainasemassa Dr. Hauschka -kosmetiikassa. Sitä käytetään monissa erilaisissa kasvojenhoitotuotteissa sekä värikosmetiikassa. Masmalossa yhdistyvät tasapainoisella tavalla kaksi ihon toiminnalle tärkeää elementtiä: muotoileva, kiinteyttävä ja verenkiertoa edistävä vaikutus sekä rauhasten toimintaa edistävä vaikutus.

Dr. Hauschkan Kirkastavalla naamiolla ei voi mennä ihonhoidossa vikaan – kokeile ja ihastu!

Artikkelin tuotteet
BEST SELLER
Rauhoittaa tehokkaasti Viilentää ja kirkastaa Vaikuttaa nopeasti
39.95€
Syväpuhdistaa Aktivoi ihon aineenvaihduntaa Epäpuhtaalle iholle
27.70€
Syväpuhdistaa Kirkastaa ihoa Epäpuhtaalle iholle
34.81€
Kasvojen puhdistukseen Luonnon materiaaleista Meikinpuhdistukseen
5.10€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...