Dr. Hauschka ihokuurien arvokkaat raaka-aineet

Julkaistu 27.12.22



Dr. Hauschka -ihokuureissa käytetään raaka-aineina muun muassa jalokiviä. Jalokivet ovat mineraaleja, jotka ovat syntyneet maapallon eri organismeista puhdistumisen sekä kristallisoitumisen seurauksena paineessa ja kuumuudessa. Puhtaat jalokivet sisältävät vain yhtä mineraalia, ja ne ovat yleensä muodoltaan säännönmukaisia kristalleja.


Antroposofinen ihmiskäsitys tarkastelee ihmisten, eläinten, kasvien ja mineraalien vuorovaikutuksia ja Dr. Hauschka -tuotteissa hyödynnetään tätä luonnon harmoniaa.

Dr. Hauschka -tuotteissa käytetään muun muassa seuraavia jalokiviä: turmaliini, peridootti, meripihka, rubiini, malakiitti, rodokrosiitti ja helmi.


Turmaliini

Turmaliinit kattavat usein koko väriskaalan, sillä ne sisältävät useita alkuaineita kuten rautaa, magnesiumia, mangaania ja litiumia. Turmaliini on hyvä esimerkki useiden elementtien tasapainoisesta yhteensulautumisesta ja tätä ominaisuutta tarvitaan myös ihmisen aikuistumisprosessissa. (Tehokuuri herkälle iholle, Uudistava tehokuuri+)


Meripihka

Meripihka on syntynyt muinaisten havupuiden pihkasta, joka on kovettunut ja kerrostunut meren pohjaan. Meripihkaa käytetään usein apuna muutosten hetkellä. Esimerkiksi lapsille voidaan laittaa meripihkakaulakoru, kun ensimmäiset hampaat puhkeavat. Ihonhoidossa meripihka auttaa ihoa sopeutumaan esimerkiksi ikääntymisen mukanaan tuomiin muutoksiin. (Uudistava tehokuuri+)


Rubiini

Rubiini on alumiinioksidista muodostunut erittäin kova ioniyhdiste. Sen syvän punainen väri on houkutellut ihmisiä kautta aikojen. Rubiini on yksi vanhimmista "parantavista" kivistä, sillä se tasapainottaa verenvirtausta. (Tehokuuri Spezial)


Argentiitti

Argentiitti on hopeamalmimineraali ja sen väri vaihtelee lyijynharmaasta metallinhohtoiseen mustaan. Argentiitti aktivoi ihon uudistumista ja nestekiertoa. (Tehokuuri Spezial)


Malakiitti

Malakiitti on emäksinen kuparimineraali ja tarkemmin sanottuna kuparikarbonaatti. Malakiitissä on yleensä useita vihreän eri sävyjä raitoina. Kupari liitetään yleensä lämmönsäätelyyn ja verenkiertoon, erityisesti naisten elimistöön, sillä naisissa on enemmän kuparia kuin miehissä. Malakiitti tasapainottaa verenkiertoa sekä lämmittää ja koska se vaikuttaa myös laskimoverenkiertoon, se hoitaa myös katkenneita pintaverisuonia. (Ihokuuri S)


Peridootti

Peridootti on oliviinimineraalin jalokivimuoto, jonka väri vaihtelee kullankellertävästä limenvihreään. Peridootilla on puhdistava ja stressiä lievittävä vaikutus. (Tasapainottava tehokuuri +25)


Helmi

Helmi syntyy, kun helmisimpukan tai joidenkin suurikokoisten kotiloiden kuoren väliin pääsee jokin vieras hiukkanen, esimerkiksi hiekanjyvä. Eliö alkaa kapseloida hiekanjyvää vuorottaisilla aragoniitista tai kalsiitista ja sarveisaineesta koostuvilla kerroksilla. Helmi sisältää monia iholle tärkeitä ravintoaineita, kuten magnesiumia, kalsiumia, tinaa, kuparia, rautaa ja seleeniä sekä lisäksi erityisiä proteiineja. Helmi tasapainottaa ja vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismeja. (Ihokuuri S)


Rodokrosiitti

Rodokrosiitti on mangaanikarbonaatti, joten punaisen värinsä se saa mangaanista. Rodokrosiitti vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa. (Tasapainottava tehokuuri <25)


Jalometallit

Dr. Hauchka -ihokuureissa käytetään jalokivien lisäksi myös jalometalleja, kuten kultaa ja hopeaa.


Kulta

Kulta on alkuaine, joka kuuluu metallien ryhmään ja voi esiintyä luonnossa myös täysin puhtaana. Kulta on kiiltävää, keltaista, melko pehmeää, erittäin helposti muokattavaa, ja hyvin sähköä johtavaa. Kullalla on ihoa uudistava vaikutus (Uudistava tehokuuri+)


Hopea

Puhdas hopea on valkoinen, kauniisti kiiltävä metalli, joka on kultaa kovempaa, mutta kuparia pehmeämpää. Hopealla on metalleista paras sähkön- ja lämmönjohtokyky. Hopea hillitsee bakteerien lisääntymistä iholla ja tasapainottaa ihon luonnollista rytmiä. (Ihokuuri N, Tasapainottava tehokuuri <25)

Artikkelin tuotteet
Elvyttävä yöhoito Tukee ihon uusiutumista Säätelee ihon aineenvaihduntaa
25.66€
Elvyttävä yöhoito Tukee ihon uusiutumista Säätelee ihon aineenvaihduntaa
87.30€
Rauhoittava tehohoito Tukee ihon uusiutumista Herkälle, punoittavalle iholle
25.66€
Rauhoittava tehohoito Tukee ihon uusiutumista Herkälle, punoittavalle iholle
82.15€
-50 %
Nuorelle, epäpuhtaalle iholle Tasapainottaa ihoa Vähentää epäpuhtauksia
30.80€ 61.60€
Aikuiselle, epäpuhtaalle iholle Tasapainottaa ihoa Kirkastaa ihoa
61.60€
Ikääntyvälle iholle Juonteinen ja kuiva iho Aktivoi ihon uudistumista
61.60€
Tehohoito vaihdevuosiin Tasapainottaa ihoa Punoittavalle iholle
61.60€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...