Alkukesän ihonhoitovinkit

Julkaistu 09.05.23



Mitä kesällä tulisi huomioida ihonhoidossa? Entä mitkä ovat ihonhoidon ammattilaistemme tuotesuositukset alkukesään?


Kesällä monen iho on parhaimmillaan sillä lämpö ja aurinko hellivät. Aurinko kuitenkin haihduttaa kosteutta ihostamme ja onkin merkittävin ihomme ikäännyttäjä. Myöskään kaikki iho-ongelmat eivät ole mielissään auringonpaahteesta, kuten esimerkiksi couperosa ja rosacea.

Muista puhdistaa iho huolellisesti kesäisin, sillä hiki ja aurinkovoiteet voivat saada ihon tukkeutumaan. Syväpuhdista iho kuorinnan avulla kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa, riippuen ihosi herkkyydestä. Älä unohda kasvovettä, voit suihkutella lisäkosteutta kasvoillesi, vaikka pitkin päivää. Aurinkosuojan kanssa nautit auringosta turvallisemmin. Antioksidanttipitoiset tuotteet suojaavat ihoa valovaurioilta ja ennaltaehkäiset pigmenttimuutosten syntyä.


Suositukset kasvoille:

Dr. Hauschka Kasvovesi

Elvyttää ihon luonnollisia toimintoja hellävaraisesti. Se kirkastaa ja elävöittää ihoa. Tämä kasvovesi on erinomainen vahvistava hoitotuote normaalille, kuivalle, herkälle ja uusiutumista kaipaavalle iholle. Taikapähkinän ja masmalon yhdistelmä aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja saa ihon tuntumaan raikkaalta ja elinvoimaiselta. Kasvovesi säätelee kosteustasapainoa ja tukee ihon uusiutumisvoimia. Kätevä suihkepullo sumuttaa erityisen hienojakoisesti ja lempeästi.


Dr. Hauschka Sävyttävä aurinkosuojavoide kasvoille SPF30

Sävyttävä aurinkosuojavoide loihtii raikkaan, aurinkoisen ihon. Samalla se suojaa UV-säteilyltä ja ehkäisee auringon aiheuttamaa ihon vanhenemista. Lääkekasviuutteita sisältävä koostumus vahvistaa ihoa, kun taas runsas koostumus hellävaraisesti hemmottelee ja aktivoi ihosi luonnollista kykyä säilyttää kosteutta. Sävyttävä aurinkosuojavoide on vedenkestävä ja ihanteellinen kumppani päiväksi auringossa. Levitä tarvittaessa päivävoiteen tai -öljyn jälkeen, jotta ihosi saa lisäsuojan.


Suositukset vartalolle:

Dr. Hauschka Salvia-minttu deodorantti

Rasvaton Salvia-minttu deodorantti sisältää salvian ja taikapähkinän uutteita, joilla on luonnollinen antimikrobinen ja supistava vaikutus. Temperamenttisen mintun ja yrttisen salvian yhdistelmä deodoroi ja pitää tuoksusi raikkaana koko päivän.


Dr. Hauschka Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljy

Virkistävä, sitruunainen öljy kiinteyttää ihoa. Vartaloöljyssä yhdistyvät luonnollisten, eteeristen öljyjen aktivoivat tuoksut ja rohtokasviuutteiden ja öljyjen hoitavat ja vahvistavat ominaisuudet. Kiinteyttää ihoa ja vahvistaa ihon sidekudosta. Sopii erityisesti kiinteyttävään ja virkistävään hierontaan.


Dr. Hauschka Med Potentilla akuuttivoide

Rauhoittava, paikallisesti käytettävä hoito kasvojen tai vartalon punoittavalle, ärtyneelle tai kutiavalle iholle.


Provida Organics shampoot

Sitruuna-, nokkos-, teepuu-hamppu, oliivi-konjakki ja hilseshampoo

Provida Organics tarjoaa shampoon jokaiselle hiustyypille. Kun ei käytä saippuoita, shampoot ovat optimaalisella pH-alueella hiuspohjalle ja hiuksille välillä 5,5—6,5. Shampoon puhdistuskomponentit koostuvat sokerin pinta-aktiivisista aineista. Vitamiinirikkaasta oliiviöljystä peräisin olevat aineet tukevat hiuspohjan hoitoa ja ylläpitävät hiusten luonnollista joustavuutta. Eri hiustyypeille räätälöidyt kasviperäiset vaikuttavat aineet ovat terveiden ja kauniiden hiusten edellytys. Arvokkaat eteeriset öljyt korostavat jokaisen shampoon hienoa luonnetta.


Provida Organics suihkugeelit

Appelsiini ja sitruuna, mandariini ja sitruuna

Huumaavan tuoksuinen suihkugeeli herkän ihon päivittäiseen pesuun. Miellyttävän tuoksuinen suihkugeeli sopii myös luonnolliseksi vaahtokylpyaineeksi lapsille: valuta geeliä ammeen pohjalle ja laske suihkusta vettä päälle täydellä paineella, jolloin muodostuu pehmeä vaahto. Poistaa hyvin fysikaalisen aurinkosuojan vartalon iholta.


Santaverde Aloe vera geeli

Kevyt aloe vera geeli antaa iholle runsaasti kosteutta ja aktivoi ihon uudistumisen. Puhdas aloe vera -mehu sertifioidusta luomu viljelystä tarjoaa ja sitoo ravitsevaa kosteutta, tukee ihon uudistumisprosesseja ja sillä on anti-inflammatorinen ja rauhoittava vaikutus ihoärsytyksiin. Sopii käytettäväksi kasvoille ja vartalolle. Erityisesti virkistävä ja viilentävä hoitotuote liiallisen auringon saannin jälkeen, hyönteisten puremiin ja stressaantuneelle iholle. Ihanteellinen kumppani jokapäiväisessä elämässä ja matkoilla.


Santaverde vartalovoide herkälle iholle

Lempeä, hienostuneesti tuoksuva vartalovoide antaa iholle ravitsevan hoidon ja tukee sen luonnollista uudistumista. Puhdas aloe vera -mehu antaa iholle kosteutta. Tyrniuutteella on rauhoittava ja uudistava vaikutus. Mango- ja kaakaovoilla sekä ohdakeöljyllä on intensiivisesti ravitseva, suojaava vaikutus ja ne ylläpitävät ihon elastisuutta ja sileyttä. Voide täydentää ihon luonnollisia lipidejä ja jättää ihon pehmeäksi ja rauhoittuneeksi.


Älä myöskään unohda käyntiä kosmetologilla, ammattilaisen tekemä hoito vuodenaikojen vaihtuessa tehostaa kotihoidon vaikutuksia. Mikäli kaipaat kokonaisvaltaista kasvojen- tai vartalonhoitoa, suosittelemme varaamaan ajan omaan keitaaseemme, Ihohoitola Lupaukseen.

Alkukesällä hyvin hoidettu iho palkitaan kiitoksena loppukesän hehkuna!

Artikkelin tuotteet
Hoitava deodorantti Antimikrobinen Raikastaa koko päivän
19.31€
BEST SELLER
Ihoa elvyttävä Ihoa vahvistava Aktivoiva
29.70€
Virkistää ja kiinteyttää ihoa Vahvistava hoito Hoitaa
23.10€
Ärtyneelle ja kutisevalle iholle Rauhoittaa punoittavaa ihoa Paikalliseen käyttöön
18.45€
Äärimmäiselle auringon altistumiselle Suojaa ja hoitaa ihoa, vedenkestävä Hienovarainen peittävyys
31.81€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...