Laadukkaan luomuteen äärellä

Julkaistu 07.02.24



Les Jardins de Gaïa, tee vailla vertaa.

Perustamisesta vuonna 1994 lähtien Les Jardins de Gaïa on sitoutunut varmistamaan, että teen alkuperä, laatu ja tuotanto-olosuhteet ovat moitteettomia. Lehdestä teekannuun asti kuhunkin vaiheeseen kiinnitetty pikkutarkka huomio takaa erinomaiset teet, jotka on tuotettu luonnonmukaisesti ja eettisesti.

Ranskan luomu- ja reilun teen -markkinoiden pioneeri, nykyään yksi Euroopan tärkeimmistä teekauppiaista, Les Jardins de Gaïa on edelleen itsenäinen perheyritys, jolla on suurin valikoima luomu ja premium-teetä ja yrttiteetä.

Les Jardins de Gaian tuotteissa yhdistyvät erinomainen maku ja korkea laatu ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti edistänyt aktiivisesti luonnonmukaista ja biodynaamista viljelyä, Reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman.

Les Jardins de Gaïalla on Euroopan laajin luonnonmukaisen ja Reilun kaupan teevalikoima, johon kuuluvat mustat, vihreät ja valkoiset teet sekä myös mate- ja yrttihaudukkeet. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta. Gaïa myös kehittää jatkuvasti uusia teereseptejä, joissa käytetään vain aitoja raaka-aineita kuten hedelmiä, yrttejä, mausteita ja kukkia sekä sertifioituja luomuaromeja. Teet on pakattu ympäristöystävällisesti kierrätettyyn paperiin.





Pussiteen ystävälle

Numi valmistaa maapallon puhtaimmaksi kutsuttua teetä kiinnittäen tarkkaa huomiota tuotteidensa makuun, laatuun ja aitouteen sekä yritystoimintansa eettisyyteen ja ekologisuuteen. Teepusseissa käytetään vain kokonaisia teelehtiä, ei kitkeriä teejauheita. Lisämakua tuovat 100 % aidot raaka-aineet: mausteet, hedelmät ja yrtit. Kaikki ainesosat ovat sertifioitua luomutuotantoa.

Kestävillä pakkausmateriaaleilla Numi säästää tuhansia puita ja vähentää merkittävästi kaatopaikkajätettä. Teepaketit ovat kompostoituvia ja valmistettu 85 % kierrätysmateriaalista. Myös teepussit ovat biohajoavaa kuitua, eivät nailonia.

Numi on yksi Yhdysvaltojen suurimmista Reilun kaupan teen maahantuojista. Yritys on mukana tukemassa lukuisia yhteisöprojekteja ja luomassa kestäviä työ- ja asuinympäristöjä ympäri maailman, mm. Pohjois- ja Etelä-Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa.

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...