Les Jardins de Gaïa

Les Jardins de Gaïa, tee vailla vertaa.

Perustamisesta vuonna 1994 lähtien Les Jardins de Gaïa on sitoutunut varmistamaan, että teen alkuperä, laatu ja tuotanto-olosuhteet ovat moitteettomia. Lehdestä teekannuun asti kuhunkin vaiheeseen kiinnitetty pikkutarkka huomio takaa erinomaiset teet, jotka on tuotettu luonnonmukaisesti ja eettisesti.

Ranskan luomu- ja reilun teen -markkinoiden pioneeri, nykyään yksi Euroopan tärkeimmistä teekauppiaista, Les Jardins de Gaïa on edelleen itsenäinen perheyritys, jolla on suurin valikoima luomu ja premium-teetä ja yrttiteetä, yli 650 referenssiä sekä yli 140 korkealaatuista maustetta ja talon maustesekoitusta Terra Madre -brändin alla.

Les Jardins de Gaian tuotteissa yhdistyvät erinomainen maku ja korkea laatu ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti edistänyt aktiivisesti luonnonmukaista ja biodynaamista viljelyä, Reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman.

Les Jardins de Gaïalla on Euroopan laajin luonnonmukaisen ja Reilun kaupan teevalikoima, johon kuuluvat mustat, vihreät ja valkoiset teet sekä myös mate- ja yrttihaudukkeet. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta. Gaïa myös kehittää jatkuvasti uusia teereseptejä, joissa käytetään vain aitoja raaka-aineita kuten hedelmiä, yrttejä, mausteita ja kukkia sekä sertifioituja luomuaromeja. Teet on pakattu ympäristöystävällisesti kierrätettyyn paperiin.

Tuotemerkki
Sertifikaatit
Ominaisuudet
Tyylikäs Harvinainen Pieniltä luomutiloilta
15.50€
Voimakas Täyteläinen Multainen
16.95€
Aromikas Makea Kullanvärinen
12.25€
Pyhä basilika Rauhoittava Nautitaan teen tapaan
11.50€
Perinteinen Kirkas Raikas maku
10.75€
Vitamiineja Antioksidantteja Hivenaineita
8.90€
Maltainen Hedelmäinen Aurinkoinen
10.75€
Kukkien kuningatar Kukkaisa Perinteinen
13.25€
Aurinkoinen Kofeiiniton Makeahko
8.90€
Kukkaisa Hedelmäinen vivahde Hienostunut
8.45€
Aromikas Sitruksinen Sis. bergamottiöljyä
11.95€
Makeahko Mallasmainen Aromikas
11.50€
Hedelmäinen Makea Vaniljaa ja mansikkaa
10.90€
-50 %
Sitruunaruohoa Inkivääriä Flunssakauteen
4.30€ 8.60€
Raikas Kevyt Viipyilevä
15.50€
Mustaa ja vihreää Hedelmäinen Aavistus kirpeyttä
13.25€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...