Uutta valikoimassa – Vivani luomusuklaat

Julkaistu 27.10.23Saksalainen Vivani on Keski-Euroopan suosituimpia luomusuklaamerkkejä, eikä suotta! Vivani-valikoimaan kuuluu kymmeniä suklaamakuja, jotka kaikki valmistetaan huippulaadukkaista raaka-aineista ja makeutetaan mineraalirikkaalla luomuraakaruokosokerilla. Vivani käyttää suklaissaan ainoastaan sertifioituja luomuraaka-aineita.

Vivanin luomusuklaissa käytettävä luomusertifioitu kaakao on peräisin Latinalaisesta Amerikasta ja Etelä-Amerikan maista, pääasiassa Dominikaanisesta Tasavallasta, Panamasta ja Ecuadorista. Vivanin käyttämä kaakao kasvaa banaani- ja avokadopuiden kanssa sekaviljelmillä, ei yhden kasvin monokulttuuriviljelmillä. Sekaviljelmällä tuhoeläimet eivät pääse isäntäkasviinsa yhtä helposti käsiksi kuin monokulttuuriviljelmillä, eikä myrkyllisiä torjunta-aineita näin ollen tarvita. Puhdasta ja hyvää luomusuklaata!

Saksalaisen Vivanin valikoimaan kuuluu kymmeniä suklaamakuja, jotka kaikki valmistetaan korkealaatuisista luomusertifioiduista raaka-aineista, kuten aidosta bourbon-vaniljasta. Suklaissa ei käytetä geenimanipuloituja raaka-aineita eikä soijalesitiiniä. Vivanin suklaissa käytettävä luomukaakao on peräisin Latinalaisesta Amerikasta ja Etelä-Amerikasta, pääasiassa Dominikaanisesta Tasavallasta, Panamasta ja Ecuadorista. Kaakao kasvaa banaani- ja avokadopuiden kanssa sekaviljelmillä, ei yhden kasvin monokulttuuriviljelmillä, joten myrkyllisiä torjunta-aineita ei näin ollen tarvita. Optimaalisessa suhteessa yhdistetyt ainekset ovat täydellinen nautinto, joka saadaan esille juuri oikealla käsittelyllä (intensiivinen valssaus ja pitkä konssaus). Jatkuva laadunvalvonta takaa, että Vivanin suklaa on aina laadukasta!

Artikkelin tuotteet
Luomu Raikas Kermainen täyte
4.50€
BEST SELLER
Vegaaninen Arriba-kaakaosta Intensiivinen maku
4.50€
BEST SELLER
Ohut levy Täynnä makua Todella tumma
4.65€
BEST SELLER
Tuhti Täyteläinen Vegaaninen
4.65€
BEST SELLER
Hienostunut maku Intensiivinen Vegaaninen
4.45€
Ohut levy Intensiivinen maku Potkua chilistä
4.45€
Kokonaisia hasselpähkinöitä Suussa sulava Luomulaatua
4.50€
BEST SELLER
Intensiivinen Arriba-lajikkeesta Luomulaatua
4.55€
BEST SELLER
Täyteläinen Toffeen ystäville Luomulaatua
2.49€
Herkutteluun Hapankirsikkaa Luomulaatua
2.49€
Hasselpähkinäkrokanttia Nougatsuklaata Luomulaatua
2.49€
Suolaista ja makeaa Aromaattinen Luomulaatua
4.45€
Arriba-lajikkeesta Luomulaatua Aromikas karpalo
4.39€
Vegaaninen Kookostäytettä Paahdettua kookosta
2.49€
Vegaaninen Rapea manteli Aromaattinen
4.35€
-50 %
Vegaaninen Pehmeä Täyteläinen
1.21€ 2.41€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...