Kevätsiivous ilman kovia kemikaaleja

Julkaistu 26.04.22Kevätsiivous ilman kovia kemikaaleja: Sonett-ekopesuaineilla puunaat kodin kuntoon luontoa likaamatta


Ekopesuaineiden edelläkävijänä tunnetun Sonett:in pesuaineilla siivous sujuu iho- ja ympäristöystävällisesti.


Pesuaineviidakossa vaeltaessaan kuluttaja törmää, jos jonkinlaisiin väitteisiin puhdistusaineiden ympäristöystävällisyydestä. Moni kakku on päältä kaunis muttei läheskään kaikkien pesuaineiden ekologisuusväitteille ole katetta.

Sonett:ille pesuaineidensa ekologisuus on itsestäänselvyys — ja ainoastaan osa yrityksen kokonaisvaltaista vastuullisuutta, johon kuuluvat olennaisena osana myös sosiaalisen ja taloudellisen vastuullisuuden osa-alueet. Yrityksen omistaa säätiö, jonka tarkoituksena on edistää yhteistä hyvää niin yhteiskunnassa kuin laajemminkin maailmassa. Vuoden 2022 alussa Sonett palkittiinkin Saksassa arvostetulla vastuullisuuspalkinnolla, joka on kunnianosoitus yrityksen yli 40-vuotiselle työlle ekologisten pesuaineiden suunnannäyttäjänä.

Syy Sonett:in perustamiseen vuonna 1977 oli syvä huoli vesistöjen tilasta ja ymmärrys vedestä kaiken elämän lähtökohtana. Tältä pohjalta ponnistaen onkin täysin selvää, että Sonett-pesuaineet ovat 100 % biohajoavia ja kokonaisvaltaisesti vastuullinen valinta.


Kevätsiivous luontoa likaamatta - annostele ekopesuaineesi oikein

Kirkas kevätaurinko paljastaa armottomasti ikkunoiden likatahrat ja kotiin kertyneen pölyn. Keväällä onkin tehosiivouksen aika! Kovien kemikaalien sijaan puunauspuuhissa kannattaa suosia ekologisia pesuaineita, joilla kodin pinnat saa puhtaiksi tehokkaasti ja turvallisesti. Kun ekopesuaineena annostelee oikein eli pakkauksen ohjeita huolellisesti noudattaen, puhdistusaineet ovat todella riittoisia eivätkä tule juurikaan marketpesuaineita kalliimmiksi. Yllättävän moni lotraa pesuaineita liikaa, jolloin tulee vahingossa myös huonontaneeksi niiden tehoa — annosteluohjeiden noudattaminen säästää siis rahaa ja parantaa pesutulosta. Sonett-pesuaineet ovat tiivistä tavaraa; pienellä pisarallakin saat puhdasta aikaan!

Kaikkien Sonett-pesuaineiden ainutlaatuisena ainesosana komeilee elävöitetty eli vesi, jonka pintajännitys on rikottu. Tämän ansiosta esimerkiksi sarjan pyykinpesuaine imeytyy syvemmälle tekstiilien kuituihin ja pesee siten tehokkaammin.