iChoc

iChoc – vegaanisia luomusuosikkeja heille, jotka haluavat syödä kasvipohjaista, rehellistä ja tietoista suklaata ja silti rakastaa klassisten maitosuklaiden makua. Reilun kaupan mukainen, uskomattoman kestävä ja johdonmukaisesti muoviton. Voit jopa kompostoida biohajoavan kalvon, joka suojaa makeaa pientä suklaatasi. Kuinka hienoa se onkaan! Kaikki tuotteet ovat palmuöljyttömiä.

Tärkeä huomautus: Et ole tekemisissä "vegaaneille tarkoitetun korvaavan tuotteen" kanssa. iChoc antaa sinulle korkeimman laadun kohtuulliseen hintaan – riippumatta siitä, elätkö jo kasvipohjaista elämäntapaa vai et. Kenenkään ei tarvitse tulla toimeen ilman enempää!

"Vegaaninen" on enemmän kuin vain olla vapaa eläintuotteista! Luomuraaka-aineet (mahdollisimman alueellisesti), reilut olosuhteet koko toimitusketjussa ja kestävät pakkausmateriaalit ovat yhtä lailla tärkeä osa rehellistä suklaata. Säilyttääkseen terveellisen ympäristön, iChoc yrittää pärjätä ilman mitään, mikä aiheuttaa mitään haittaa. Siksi muovi, palmuöljy ja kyseenalaiset aromit (kuten vanilliini) ovat ehdottomia No-Go-tuotteita.

Tuotemerkki
Sertifikaatit
Ominaisuudet
BEST SELLER
Valkosuklaan ystävälle Maitomainen makeus Vegaaninen
3.71€
Vegaaninen Luomulaatuinen Perinteinen
3.71€
Klassikko Vegaaninen Paahdettu hasselpähkinä
3.71€
Vegaaninen Keksipaloja Muoviton pakkaus
3.71€
Hasselkrokanttia Vegaaninen Luomulaatua
3.71€
Palkittu suklaa Suolaisia vivahteita Vegaaninen
3.71€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...