Esse

Esse on luomusertifioitu kauneushoitolasarja, joka pohjautuu anti-age-vaikutteisiin kasviantioksidantteihin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – probioottiseen ihonhoitoon. Probioottisella ihonhoidolla pyritään vaikuttamaan ihon mikrobiomiin luomalla ihossa eläville hyville mikrobeille suotuisat kasvuolosuhteet. Tämä on luultua tärkeämpää kauniin, terveen ja hyvinvoivan ihon saavuttamiseksi. Jotta iho toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee ihon aineenvaihduntaa ja ylläpitää ihon oikeaa pH-tasapainoa.

Esse-tuotteet pohjautuvat ihoa suojaaviin ja sen toimintoja tasapainottaviin kasviöljyihin ja –uutteisiin, joilla imitoidaan ihon luontaista rasvahappovaippa ja sidotaan kosteutta ihoon. Tuotteet sisältävät myös prebiootteja, joilla ravitaan valikoituja, iholle hyödyllisiä mikrobeja sekä probioottisia uutteita, jotka mm. auttavat hidastamaan ihon ikääntymisprosesseja. Valikoituihin Esse-tuotteisiin lisätään myös eläviä probiootteja, jotka kolonisoituvat ihoon tasapainottaen sen toimintoja ja vahvistaen sen suojamekanismeja.

Oikein ravittuna ja suojattuna ihon mikrobiomi on vastustuskykyinen ja iho toimii optimaalisesti. Mikrobitasapainon häiriöitä sen sijaan ovat mm. erilaiset ihosairaudet, kuten atopia, rosacea, POD ja akne, liiallinen rasvoittuminen ja ennenaikainen ikääntyminen. Ihon mikrobitasapainon löytämisessä auttavat Esse-sarjan vegaanisten ihonhoitotuotteiden prebiootit, jotka ravitsevat ihon hyvinvoinnin kannalta oikeita mikrobikantoja, sekä probiootit, jotka palauttavat ihon tasapainon. Tasapainoinen iho on terve, hyvinvoiva ja kaunis.

Esse-tuotteet ovat Ecocert-luomusertifioituja ja Vegan Societyn hyväksymiä. Eläinkokeettomuus tuotannon kaikissa vaiheissa on Essen perusarvoja ja siksi se on PETA:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen.

Sertifikaatit
Ominaisuudet
Vähentää ikääntymisen merkkejä Syväkosteuttaa Uudistaa ihoa
59.00€
TARJOUS
Probioottinen meikkivoide Puolipeittävä Hyvin levittyvä ja luonnollinen
54.00€ 66.01€
TARJOUS
Paikallisesti Hidastaa ihon ikääntymistä Vähentää juonteita
30.00€ 47.00€
Kirkastaa ihoa Hellävarainen Parantaa ihon pintaverenkiertoa
39.00€
Kuivalle ja herkälle iholle Suojaa ja vahvistaa Tasapainottaa ihon mikrobiomia
66.50€
Hellävarainen puhdistusvoide Probioottinen Tehokas meikinpoistaja
53.51€
Kosteuttaa Hoitaa ikääntymisen merkkejä Vähentää ärsytysreaktioita
59.00€
Herkälle ja ongelmaiholle Suojaa ja vahvistaa Optimoi ihon mikrobiomia
62.00€
Suojaa ihoa Pitkävaikutteinen Erityisesti herkälle iholle
62.00€
Herkälle iholle Palauttaa mikrobien tasapainoa Vahvistaa suojamekanismia
44.00€
Tasapainottaa ihon mikrobiomia Suojaa ihoa Kätevä suihkepullo
55.50€
TARJOUS
Probioottinen meikkivoide Puolipeittävä Hyvin levittyvä ja luonnollinen
54.00 - 66.01€ 66.00 - 66.01€
TARJOUS
Probioottinen meikkivoide Puolipeittävä Hyvin levittyvä ja luonnollinen
54.00€ 66.01€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...