Eliah Sahil

Eliah Sahilin perusti Silvio Perpmer Bregenzissä Itävallan puolella Bodenjärveä. Poikansa syntymän innoittamana hän päätti luoda luonnonkosmetiikkamerkin, joka olisi 100 % luonnollinen, hellävarainen iholle ja hiuksille ja ennen kaikkea hyvänlaatuinen ympäristölle.

Ympäristötietoisuus on ollut Silvio Perpmerin elämän jatkuva lanka: jo 1990-luvulla tämä pätevä joogaohjaaja perusti sertifioidun ja luomu puhdistus- ja pesuainemerkin Planet Puren. Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana Perpmerin ja hänen tiiminsä ponnistelujen ansiosta siitä on tullut kansainvälinen bestseller.

Eliah Sahilin kanssa hän meni askeleen pidemmälle, perustaen sertifioidun luomukosmetiikkabrändin, joka ottaa luonnon mallikseen ja jalostaa kaikki raaka-aineet yksinomaan puhtaimmassa muodossaan. Eliah Sahil ei käytä kemiallisesti muunneltuja ainesosia tai ärsyttäviä pinta-aktiivisia aineita. Yrttien, kukkien ja mineraalien korkealaatuiset esanssit uutetaan säästeliäästi ja käsitellään huolellisesti. Näin varmistetaan, että rikkaat aktiiviset ainesosat, kuten ruusu- tai saippuansiemenöljy, savi tai ginseng, paljastavat täyden vaikutuksensa. Raaka-aineet saadaan valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä. Tämän takaamiseksi brändi tekee tiivistä yhteistyötä Intian viljelijöiden kanssa. Tämä johtuu siitä, että Eliah Sahil on sitoutunut luontoon ja kaikkiin planeetan eläviin olentoihin. Jokainen tuote on takuuvarmasti vegaani ja eläinkokeista vapaa sekä valmistettu yksinomaan Itävallassa.

Tuotemerkki
Sertifikaatit
Ominaisuudet
Koostumus
UUTUUS
Täyttöpakkaus Shampoojauhe Kiiltoa ja volyymia
26.95€
UUTUUS
Monikäyttöinen Herkälle iholle Ravitseva
19.95€
UUTUUS
Hellävarainen Riittoisa Miellyttävä tuoksu
15.50€
UUTUUS
Virkistävä Riittoisa Sisältää eukalyptusöljyä
15.50€
UUTUUS
Hellävarainen Ravitseva Riittoisa
27.95€
UUTUUS
Joogamaton puhdistukseen Riittoisa Virkistävä tuoksu
12.50€
-45 %
UUTUUS
Vartalolle Hiuksille Herkkä tuoksu
14.90€ 26.90€
-60 %
UUTUUS
Viilentävä Täyttöpakkaus Riittoisa
11.58€ 28.95€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...