Eliah Sahil

Eliah Sahilin perusti Silvio Perpmer Bregenzissä Itävallan puolella Bodenjärveä. Poikansa syntymän innoittamana hän päätti luoda luonnonkosmetiikkamerkin, joka olisi 100 % luonnollinen, hellävarainen iholle ja hiuksille ja ennen kaikkea hyvänlaatuinen ympäristölle.

Ympäristötietoisuus on ollut Silvio Perpmerin elämän jatkuva lanka: jo 1990-luvulla tämä pätevä joogaohjaaja perusti sertifioidun ja luomu puhdistus- ja pesuainemerkin Planet Puren. Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana Perpmerin ja hänen tiiminsä ponnistelujen ansiosta siitä on tullut kansainvälinen bestseller.

Eliah Sahilin kanssa hän meni askeleen pidemmälle, perustaen sertifioidun luomukosmetiikkabrändin, joka ottaa luonnon mallikseen ja jalostaa kaikki raaka-aineet yksinomaan puhtaimmassa muodossaan. Eliah Sahil ei käytä kemiallisesti muunneltuja ainesosia tai ärsyttäviä pinta-aktiivisia aineita. Yrttien, kukkien ja mineraalien korkealaatuiset esanssit uutetaan säästeliäästi ja käsitellään huolellisesti. Näin varmistetaan, että rikkaat aktiiviset ainesosat, kuten ruusu- tai saippuansiemenöljy, savi tai ginseng, paljastavat täyden vaikutuksensa. Raaka-aineet saadaan valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä. Tämän takaamiseksi brändi tekee tiivistä yhteistyötä Intian viljelijöiden kanssa. Tämä johtuu siitä, että Eliah Sahil on sitoutunut luontoon ja kaikkiin planeetan eläviin olentoihin. Jokainen tuote on takuuvarmasti vegaani ja eläinkokeista vapaa sekä valmistettu yksinomaan Itävallassa.

Tuotemerkki
Sertifikaatit
Ominaisuudet
Ihon kunto
Tuotetyyppi
Koostumus
Koko
Täyttöpakkaus Shampoojauhe Kiiltoa ja volyymia
26.95€
Vartalolle Hiuksille Herkkä tuoksu
26.90€
Monikäyttöinen Herkälle iholle Ravitseva
19.95€
-77 %
Hellävarainen Riittoisa Miellyttävä tuoksu
3.50€ 15.50€
Virkistävä Riittoisa Sisältää eukalyptusöljyä
15.50€
Hellävarainen Ravitseva Riittoisa
27.95€
Shampoojauhe Kiiltoa Volyymia
14.95€
Shampoojauhe Kiiltoa Elinvoimaa
17.96€
-33 %
Suojaa ihoa Erityishoitoa Kuivalle iholle
18.00€ 26.90€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...