Vieraskynä – Provida Organics kosmetiikkatuotteen polku

Julkaistu 16.03.22

Valikoimamme käsittää yli 300 luonnonkosmetiikkatuotetta. Kehitämme ja tuotamme kaikki tuotteet itse käsin pienessä tehtaassamme Gesekessä. Alkuideasta on pitkä matka lopputuotteeseen. Usein kestää useita vuosia, jotta uutuus täyttää täysin korkeat laatustandardit ja voi nähdä päivänvalon. Tässä blogikirjoituksessa, haluamme näyttää sinulle, miltä tämä polku näyttää, ja tarjota siten jännittävän kuvan yrityksestämme.


Ideoita uusille kosmetiikkatuotteille

Ideoita uusille tuotteille luodaan eri tavoin. Tiimimme impulssien lisäksi ongelmanratkaisun tai tuotelisäysten yhteydessä syntyy ideoita, asiakaspyynnöt tarjoavat myös toistuvasti perusteita uudelle kehitykselle. Tarjolla on myös uusia raaka-aineita, esimerkiksi uudet Demeter-laatuiset öljyt ovat jatkuvasti saavuttamassa markkinoita ja avaavat uusia mahdollisuuksia.

Onnistuneita esimerkkejä asiakkaiden vaatimuksiin perustuvasta uudesta kehityksestä ovat Tropical Fruits -entsyymikuorinta, virkistävä suihkuvoide ja värilliset kynsilakat.

Jos sinulla on myös hyvä idea tuotteen parantamiseen, lisäykseen tai idea kokonaan uudesta tuotteesta, ota yhteyttä - olemme kiitollisia kaikista ehdotuksista.


Luonnonkosmetiikan tutkimus

Hyvä idea ei aina johda uuteen tuotteeseen. Ensinnäkin kuvattu ongelma on ymmärrettävä ja tutkittava sen määrittämiseksi, voidaanko sitä ratkaista lainkaan, kuinka usein ongelma ilmenee, mitä raaka-aineita ja vaikuttavia aineita tarvitaan ja ovatko ne saatavilla markkinoilla vaaditussa laadussa. Vasta kun nämä perusvaatimukset täyttyvät, ajatus menee kehitysvaiheeseen. Uusi kehitys ja siitä johtuvat vaatimukset johtavat säännöllisesti yhteistyöhön uusien toimittajien kanssa. Raaka-aineiden laadun lisäksi yhteistyökumppaneidemme alueellisuus ja yritysfilosofia ovat meille tärkeitä.


Kosmetiikan kehittäminen

Uuden tuotteen seuraava vaihe on kehitys. Tässä aluksi hahmotellaan erilaisia ratkaisuja, luodaan näytteen reseptejä ja toteutetaan näytteen kehitystä. Varsinaisen tuotteen lisäksi on myös tärkeää valita oikea pakkaus. Tämä on meille erityisen tärkeää, koska luovuimme täysin säilöntäaineiden käytöstä luonnollisessa kosmetiikassa ja siksi pakkausten on suojattava arvokkaita ainesosia. Käytämme esimerkiksi alumiinituubeja luonnollisissa voiteissamme. Nämä estävät hapettumista, eivät tarjoa onteloita tiivistymiselle, joka on altis homeelle, ja välttävät kontaminaatiota kosketuksen kautta. Tämä antaa meille mahdollisuuden saavuttaa 12–24 kuukauden säilyvyysajan ilman haitallisia säilöntäaineita.

Kehitys ei kuitenkaan ole läheskään valmis, sillä se on nyt siirtymässä testivaiheeseen.


Luonnonkosmetiikan testaus

Äskettäin kehitetyille tuotteille tehdään aluksi tiukka sisäinen testaus. Testataan muun muassa kestävyyttä, vakautta, yhteensopivuutta ja vaikutusta. Tuote palaa sitten kehitykseen tarvittavien optimointien toteuttamiseksi ja testataan sitten uudelleen. Tämä johtaa yleensä useisiin testisilmukoihin, jotka voivat kestää myös useita vuosia. Loppujen lopuksi luodaan useita markkinavalmiita tuotevaihtoehtoja. Nämä testataan ja testataan lopulta myös testiryhmällä, joka koostuu työntekijöistä, idean tarjoajista, kosmetologeista, asiakkaista ja valituista asiantuntijoista. Testaajat saavat kyselylomakkeen, jossa on testattavat parametrit. Saadun palautteen perusteella lopputuote määritetään lopulta.


Uusi muotoilu uusille tuotteille

Kun tuote on kehitetty ja testattu, huolehdimme pakkaussuunnittelusta. Tässä erotetaan primaaripakkaus, ts. suora tuotekotelo, kuten putki, purkki tai pullo, ja toissijaiset pakkaukset, jotka ovat niin sanotusti ”pakkauksen pakkaus”. Jälkimmäistä käytetään vain silloin, kun ensisijainen pakkaus vaatii lisäsuojaa vaurioilta, kuten ampullimme. Ampullit ovat erittäin hauraita ja voivat rikkoutua, jos niitä ei ole suojattu oikein.

Pakkauksen väri perustuu vastaavaan tuoteryhmään, joten voit helposti löytää oikeat tuotteet yhdellä silmäyksellä myöhemmin.

Markkinointimateriaaleja luodaan nyt myös voidakseen esitellä uutta tuotetta asiakkaille, kosmetologeille, jälleenmyyjille ja kiinnostuneille osapuolille ammattimaisesti ja houkuttelevalla tavalla.


Rekisteröinti & sertifiointi

Seuraava askel matkalla uuteen tuotteeseen on rekisteröityä maailmanlaajuiseen tuotetietokantaan ja toimittaa se hyväksyttäväksi kumppaneidemme Demeter:in ja ICADA:n kanssa. He tarkistavat, ovatko resepti, etiketti ja pakkausmateriaalit sertifiointisääntöjen mukaisia, ja myöntävät sitten luvan käyttää kyseistä sertifikaattia. Olemme ylpeitä siitä, että tuotteissamme on ICADA- ja Demeter-sertifikaatit.


Valmistelua tuotantoon

Tuotannon valmistelu sisältää raaka-aineiden ja pakkausten ostamisen. Pitkien varastointiaikojen välttämiseksi ja tuotteidemme tuoreuden takaamiseksi tuotamme pienimmissä mahdollisissa erissä. Siksi tilaamme vaaditut raaka-aineet vain pieninä määrinä ja siksi useita kertoja vuodessa. Käyttämämme tuotepakkaus on ensisijaisesti tarkoitettu suojaamaan arvokkaita ainesosia. Lisäksi varmistamme, että pakkaus on käytännöllinen käyttää ja ilmentää tuotteiden laatua ulkomaailmaan.

Oikean pakkauksen huolellisesta valinnasta huolimatta vaihtoehtoisia pakkauksia halutaan joskus erilaisten sovellusten vuoksi. Tähän mennessä käytetyn opaalilasiannostelijan lisäksi Repair Complex -käsivoide on saatavana tulevaisuudessa myös alumiinituubissa pyynnöstä.


Tuotanto

Kun olemme saaneet kaikki tarvittavat raaka-aineet ja pakkaukset, alamme valmistaa uutta tuotetta. Tuotamme kaikki tuotteemme itse suurella rakkaudella käsin pienessä tehtaassamme. Valmistamme vain pieniä eriä - näin vältämme pitkät säilytysajat ja varmistamme säilöntäaineettomien tuotteidemme tuoreuden.


Pullotus

Kun tuotteet on valmistettu, ne täytetään sopivaan pakkaukseen. Näin tehdessämme emme käytä suuria koneita tai aggressiivisia puhdistusaineita, joita tarvitaan niiden puhdistamiseen. Sen sijaan pullotamme tuotteet huolellisesti käsin ja käytämme vain pieniä koneita niiden tukemiseen. Aivan kuten tuotannossa, kiinnitämme suurta huomiota steriiliyteen laboratoriossamme täytön aikana. Tällä tavoin vältämme säilöntäaineettomien tuotteidemme saastumisen haitallisilla bakteereilla.


Pakkaus

Kuten kaikki muutkin työvaiheet, tuotteidemme kokoonpano on täysin käsintehty. Ahkerat vuokratyöntekijät tarttuvat tarroihin, taittavat pahvilaatikot ja kääntävät banderolleja. He tekevät tämän kaikella rakkaudella ja ennen kaikkea huolella, jotta tuotteet voivat esitellä itsensä parhaassa mahdollisessa valossa. Pakatut tuotteet sijoitetaan sitten varastoomme ja odottavat tilaamista.


Tuotteen lanseeraus

Kun uusi tuote on onnistuneesti tuotettu, pakattu ja koottu, se on valmis markkinoille saattamiseen. Tätä varten lähetämme asiakastietoja kosmetologeillemme ja luomumyymälöillemme ja julkaisemme tietoja sosiaalisessa mediassa, lehdistölle, verkkosivustollamme ja verkkokaupassamme.

Pienessä varastossamme tuotteemme odottavat tilaamista. Sen varmistamiseksi, että arvokkaat ainesosat säilyvät ja suojataan huolimatta siitä, että säilöntäaineita ei käytetä, tuotamme vain hyvin pienissä erissä ja pidämme varastomme maltillisena. Tämä tarkoittaa, että vain tuoreimmat tuotteet päätyvät aina sinulle.


Käyttö

Nyt tiedät pitkän ja upean prosessin tuotteidemme valmistuksesta. Olemme erittäin ylpeitä jokaisesta pienestä mestariteoksesta, joka on löytänyt tiensä sinulle, ja olemme iloisia siitä, että voimme hemmotella sinua todellisella luonnonkosmetiikalla.

Artikkelin tuotteet
Elvyttävä kehäkukkahoitoneste Tasapainottava Kaikille ihotyypeille
24.75€
Herkälle tai erittäin herkälle iholle Rauhoittaa ja ravitsee Hellävarainen mutta tehokas
30.70€
-39 %
Neutraali hierontaöljy Räätälöitävä hierontaöljypohja Sekoita eteeristen öljyjen kanssa
8.00€ 13.09€
Stressaantuneelle iholle Tasapainottaa ja rauhoittaa 5-kukkatipan sekoitus
36.29€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...