Uutuus: Hyaluronihappo silmänympärysseerumi

Julkaistu 04.04.24Santaverde silmänympärysihonvalikoima laajeenee Hyaluronihappo silmänympärysseerumilla. Hajusteeton silmänympärysseerumi kosteuttaa erityisesti herkkää silmänympärysihoa kosteutta lisäävän hyaluronihapon ansiosta.

Silmien ympärillä oleva iho on erityisen herkkä ja paljon ohuempi kuin muu kasvojen iho. Siksi se vaatii erityistä huolenpitoa, eikä sitä pidä jättää huomiotta kauneusrutiinissasi. Kevyet, kosteuttavat seerumit, kuten uusi Hyaluronihappo silmänympärysseerumi, kosteuttavat silmänympärysihoa ja täyttävät juonteita. Ulkonäkö näyttää välittömästi raikkaalta ja virkistyneeltä.


Uutta sarjassa: silmänympärysseerumi kosteutta lisäävällä hyaluronihapolla

Nimi viittaa siihen: Uudessa silmänympärysseerumissa käytetään aktiivista ainesosaa hyaluronihappoa – THE kosteustehostetta. Se voi sitoa paljon kosteutta ja on erityisen ihoystävällinen, koska se on alun perin kehon itsensä tuottama. Ainesosa on myös pitkään ollut suosittu kauneus ja ikääntymistä estävä ainesosa luonnonkosmetiikassa. Santaverdessä käytetty hyaluronihappo on saatu bioteknologisesti käymisen kautta ja se on vegaanista. Yhdessä oman, kontrolloidun luomuviljelyn puhtaan luomu aloe vera -mehun kanssa Hyaluronihapposilmänympärysseerumin hyaluronihappo varmistaa herkän silmänympärysalueen intensiivisen kosteutuksen. Aloe vera -mehu tarjoaa myös viilentävän vaikutuksen. Vihreän teen uute lievittää silmien turvotusta ja sillä on virkistävä vaikutus. Tämä tarkoittaa, että pussit silmien alla eivät enää ole mahdollisia aamuisin.


Erityisen hellävarainen koostumus herkälle silmänympärysiholle

Hajusteeton, alkoholia sisältämättömän koostumuksensa ansiosta Hyaluronihappo silmänympärysseerumi on ihanteellinen kosteustuote herkälle silmänympärysiholle. Myös vähemmän herkkä iho voi reagoida ärtyneesti silmiä lähellä oleviin tuoksuihin ja joutuu joskus kamppailemaan vetisten silmien kanssa.


Hyaluronihappo silmänympärysseerumin käyttö

Tehostaaksesi viilentävää vaikutusta aamulla, Hyaluronihappo silmänympärysseerumia voidaan säilyttää jääkaapissa yön yli. Runsaasti levitettynä saat välittömästi viilentävän silmänympärysnaamion. Jos haluat siitä hieman täyteläisemmän, voit levittää silmäseerumia myös silmänympärysvoiteeseen sekoitettuna.

Herkän silmänympärysalueen päivittäiseen kosteutukseen riittää riisinjyvän kokoinen määrä, joka levitetään silmänympärysiholle puhdistuksen jälkeen. On aina tärkeää olla käyttämättä liikaa painetta, jotta kudos ei rasitu liikaa. Ihannetapauksessa sinun tulisi käyttää nimetöntä sormea ja levittää seerumia hellävaraisin taputtelevin liikkein. Aktiiviset ainesosat voivat vaikuttaa ihoon paremmin ja myös lymfaattinen virtaus stimuloituu hellävaraisesti.


Hyaluronihappo silmänympärysseerumin aktiiviset aineet

Aktiivisista ainesosista puheen ollen: luonnolliset ainesosat ovat todellisia monilahjakkuuksia, eivätkä niiden vaikutus ole mitenkään huonompi kuin perinteisen kosmetiikan tehoaineiden.

Aloe vera mehu

• sillä on välitön viilentävä vaikutus

• tarjoaa intensiivistä kosteutta

• stimuloi solujen uusiutumista

• rauhoittaa ärtynyttä, tulehtunutta ihoa

• peräisin kontrolloidusta luomuviljelystämme

Vihreän teen uute

• sillä on antioksidanttinen ja soluja suojaava vaikutus

• on turvotusta vähentävä vaikutus

• on virkistävä vaikutus

• on antimikrobinen ja anti-inflammatorinen vaikutus

Hyaluronihappo

• on kosteuttava vaikutus

• täydentää hienoja juonteita

• vahvistaa ihon rakennetta

• suojaa ihoa

• varmistaa ihon elastisuuden, tasoittamisen ja kiinteyden

• saatu fermentoimalla

Hyvä tietää: Hyaluronihappoa käytetään kosmetiikassa eri molekyylitasoilla. Suurimolekyylisellä hyaluronihapolla on enemmän pintavaikutusta, kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo tunkeutuu ihon syvemmille kerroksille – kuten uudessa tuotteessa Hyaluronihappo silmänympärysseerumissa.

Artikkelin tuotteet

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...