Uusi kasvoseerumi: Bakuchiol tipat kasvipohjaisella retinolivaihtoehdolla

Julkaistu 02.04.24Kaikki on uutta keväällä. Myös Santaverde valikoimaamme tulee uusi innovaatio: Bakuchiol tippojen avulla laajennamme tuotevalikoimaamme kolmannella seerumilla. Kerromme, miten seerumia käytetään ja mitä erityistä bakuchiolissa on.

Uudella seerumilla on monia ravitsevia ominaisuuksia, joten sitä voidaan käyttää ja yhdistellä monin eri tavoin kasvojen hoidossa. Vaikuttava ainesosa bakuchiol on yrttivaihtoehto retinolille, joka on kuitenkin paljon miedompi ja siedettävämpi ja sopii siksi myös herkälle ihotyypille.


Uusi seerumi: Bakuchiol drops

Santaverden kasvojen seerumivalikoima on laajentunut sisältämään monipuolisen kauneuden apuvälineen: bakuchiol tipat. Santaverdelle tyypillisesti tuotteessa on pohja puhtaasta aloe vera -mehusta, joka on kontrolloidusta luomuviljelystä. Tätä on täydennetty kasviuutteilla, öljyillä ja yhdellä uusimmista, suosituista tehosteainesosista, bakuchiolilla, seerumi antaa iholle vahvoja antioksidantteja ja sillä on uudistava vaikutus. Seerumi antaa iholle tasaisen, sileän ja hienostuneen tekstuurin.


Tehokas hoitotehoste

Bakuchiolin laajan vaikutuskirjon ansiosta klassisen tuotesarjan uusi kasvoseerumi on tehokas hoitotehoste ja sopii monelle ihotyypille. Antioksidanttisten ja kiinteyttävien ominaisuuksiensa lisäksi bakuchiolilla voi olla muun muassa anti-inflammatorisia ja antimikrobisia vaikutuksia. Tämä ikääntymistä ehkäisevien ja epäpuhtauksien yhdistelmä tekee luonnollisesta kosmeettisesta seerumista ihanteellisen kauneuden apuvälineen ikääntyvälle iholle, joka on myös altis epäpuhtauksille ja tulehduksille. Hajusteettoman koostumuksen ja bakuchiolin hyvän sietokyvyn ansiosta jopa herkät ihotyypit voivat lisätä Bakuchiol tipat kasvojenhoitorutiineihinsa.


Bakuchiol tippojen ainesosat

Puhdas aloe vera -mehu omasta, valvotusta luomuviljelystä Andalusian tilalta varmistaa intensiivisen kosteuden saannin. Bakuchiolia saadaan intialaisen Babchi-kasvin (Psoralea corylifolia) siemenistä, ja se on tunnettu luonnollisena lääkkeenä ayurvedassa ja perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä vuosisatojen ajan. Kosmetiikka on löytänyt Bakuchiolin, koska se on kasviperäinen ja sekä tehokas että miedompi vaihtoehto retinolille. Retinoli on A-vitamiinin muoto, ja sitä käytetään kasvojen hoidossa sen ihoa nuorentavien ja uudistavien ominaisuuksien vuoksi. Bakuchiol voi torjua aurinkovaurioita, aktivoida solujen uusiutumista ja sillä on muun muassa antioksidanttisia, anti-inflammatorisia ja kiinteyttäviä vaikutuksia. Tomaatista saatu lykopeeni toimii voimakkaana antioksidanttina ja torjuu tehokkaasti vapaita radikaaleja.


Bakuchiol tippojen käyttö

Kuten muutkin Santaverden seerumit, uusi kasvoseerumi on korkealaatuisessa lasipullossa. Pipetti, jonka sisältö on 30 % kierrätettyä, mahdollistaa hyvän annostuksen Bakuchiol tippojen käyttämiseen hoitotarpeiden mukaan. Levitä kaksi tai kolme tippaa seerumia joko yksin tai Mix & Match -periaatteen mukaisesti sekoitettuna kulloiseenkin voiteeseen tai öljyyn puhdistetuille ja kosteutetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja hiero hellävaraisesti.

Käyttö kypsällä iholla: Aikuisen ihon hoitoon ja uudistumisen tukemiseen Bakuchiol tippoja voidaan käyttää yhdessä ikääntymistä ehkäisevien tuotelinjan age protect kanssa.

Artikkelin tuotteet
UUTUUS
Vaihtoehto retinolille Kasvipohjainen Antioksidanttipitoinen
36.65€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...