Speick luonnonkosmetiikan tarina

Julkaistu 06.09.23Luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka hoitavat ja ruokkivat jokaisen yksilön elinvoimaa. Lisäksi tuotteet ovat täysin biohajoavia viemäriin joutuessaan.


Perheyritys yli 80 vuotta luonnonkosmetiikan kehittämisessä

Tällä hetkellä perheen kolmas sukupolvi jatkaa työtä, jonka perustaja Walter Rau aloitti kehittämällä mietoja ja hoitavia saippuoita ihmisille vuonna 1928. Hänen vanhempansa tekivät jo aikoinaan pyykinpesuun sopivia saippuoita.

Antroposofinen maailmankatsomus, luonnon kunnioittaminen ja jatkuva halu oppia luonnosta on linjannut tuotekehitystä kaikki nämä vuodet. Alppien rinteiltä löytyi Valerina Celtica, toiselta nimeltään Speick. Tämä monipuolinen kasvi onkin lähtökohtana nimeään kantaville tuotesarjoille, kasvojen, hiusten ja vartalonhoidon monissa tuotteissa. Walter Rau huomasi, että kasvi vaikuttaa keskushermostoon rauhoittavasti ja samaan aikaan se stimuloi autonomista hermostoa.


Valvottua luonnonvaraisen kasvin keräämistä

Speick on hyvin harvinainen ja kasvaa luomuvalvotulla keruualueella Alpeilla. Walter Rau on ainoa yritys maailmassa, jolla on lupa tietyn kasvimäärän keräämiseen yhden viikon aikana vuosittain. Kerääjinä ovat nimettyjen luomutilojen henkilöt ja keruu tapahtuu käsin.


Traditiosta tulevaisuuteen - tavoite on sama

Being seen as a person; being given the opportunity to grow and to learn - periaate on ohjannut yrityksen työyhteison kehittymistä. Ihmisen toimintaa on suhteutettu tavoitellen tasapainoa luonnon kanssa.

Tavoite on yhä sama: Kehittää luonnonkosmetiikkaa joka hoitaa ja ruokkii jokaisen yksilön elinvoimaa luonnon raaka-aineilla. Tuotteissa käytetään valvottuja luomutuotettuja raaka-aineita. Luonnolliset kasviöljyt ja eteeriset öljyt sekä luonnon omat säilöntäaineet riittävät tuotteiden valmistamiseen. Kasviuutteet valmistetaan itse tehtaalla. Eläinkokeita ei tehdä ja niitä ei sallita myöskään alihankkijoilta tai tavarantoimittajilta.


Saksan Kestävin Brändi vuonna 2013

Dusseldorfissa marraskuussa järjestetyssä tilaisuudessa jaettiin palkintoja kestävän kehityksen mukaisesti toimiville yrityksille. Speick luonnonkosmetiikka on ensimmäinen kosmetiikka-alan brändi, joka on voittanut tämän erikoismaininnan. Voitto on yksi arvostetuimmista alallaan Euroopassa. Kaikkiaan 700 yritystä kisasi voittajan tittelistä.

Germany’s Most Sustainable Brand – voitto luovutetaan yritykselle, joka osoittaa brändin kautta sekä kaikessa yrityksen toiminnassa esimerkillisesti huomioivansa kestävyyden kriteerit. Kilpailijat arvioi 16 henkilön ammattilaisista koostunut neuvosto, keskittyen erityisesti siihen miten pitkäjänteisesti ja uskottavasti yritys on toiminut huomioiden ympäristön ja sosiaalisen kestävyyden ulottuvuuden taloudellisen tuloksen lisäksi.

Speickin perheyritys on kaikkien 85 toimintavuotensa aikana pitänyt kestävyyttä yrityksen ydinarvona ja kaikki toiminnot on arvioitu kestävän toiminnan saavuttamiseksi. Lisää aiheesta (saksaksi): nachhaltigkeitspreis.de

Lue lisää yrityksen historiasta ja Speick -kasvista.


Speick Men Active – sarja

Sarja on kehitetty nimenomaan miehiä ajatellen. Eteerisistä öljyistä koostuvat tuoksut korostavat raikkautta. Sarja sisältää arkikäyttöön sopivia ja treenikassissa helposti mukana kulkevia tuotteita. Pakkaukset ovat pelkistettyjä ja esimerkiksi suihkugeeli sopii pesuun päästä varpaisiin. Hoitava koostumus on vuosikymmenien tuotekehityksen tulos, jatkumossa jossa jokainen tuote on testattu lukuisilla ihmisillä, eläinkokeita ei ole tehty koko yrityksen historian aikana. Käytön jälkeen viemäriin huuhtoutuvat pesu- ja puhdistusaineiden jäämät biohajoavat ja palautuvat näin takaisin luonnon kiertokulkuun.

Miehille, jotka pitävät huolta itsestään sekä luonnosta!


Speick Men Active Deo Roll-on

Pitkäkestoinen suoja – Ei sisällä alumiinisuoloja

Speick Men Active Deo roll-on virkistää ja pitää ihon raikkaana pitkään. Kainalot pysyvät hyvän tuoksuisina koko päivän luonnollisen salviauutteen avulla. Deodorantti antaa ihon hengittää ja se sopii myös herkkäihoisille. Saatavana myös spray deodoranttina.

Kaikissa Speickin tuotteissa on raaka-aineena ihoa rauhoittavaa alppien valeriaanaa (Valeriana celtica) eli Speick-kasvia.


Speick Men Active Shaving Cream

Pehmeä ja hellävarainen partavaahto

Rentouttaa ihoa ja mahdollistaa tarkemman ajotuloksen. Vaahto rauhoittaa ja pehmentää ihoa ja ihokarvoja ruokouutteen ja muiden kasvipohjaisten raaka-aineiden avulla. Tuote vaahtoaa hyvin, ja saa partaterän liukumaan kevyesti ihon pinnalla.

Kaikissa Speickin tuotteissa on raaka-aineena ihoa rauhoittavaa alppien valeriaanaa (Valeriana celtica) eli Speick-kasvia.

Käyttö: Kostuta kasvot ja partasuti, ota partavaahtoa ja vaahdota se sudin avulla kermaiseksi vaahdoksi. Partavaahto jähmettyy yli 30 °C lämpötilassa, joten sen voi hetkeksi laittaa kylmään juoksevuuden palauttamiseksi, ilman että se heikentää tuotteen laatua.


Speick Men Active Shower Gel

Virkistävää raikkautta hiuksille ja vartalolle

Suihkugeelin virkistävät ja kosteuttavat kasvipohjaiset ainesosat, kuten luomulaatuinen ruokouute ja F-vitamiini kosteuttavat ihoa ja suojaavat sitä ulkoisia rasituksia vastaan. Suihkugeeli puhdistaa hellävaraisesti jättäen raikkaan tunteen iholle ja hiuksiin.

Kaikissa Speickin tuotteissa on raaka-aineena ihoa rauhoittavaa alppien valeriaanaa (Valeriana celtica) eli Speick-kasvia.

Cosmos-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, tuotteet ovat 100 % luonnon raaka-aineista valmistettuja, eikä niissä ole silikoneja, mineraaliöljypohjaisia aineita, eikä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Tuotteet sopivat myös vegaaneille ja ne ovat allergiatestattuja.

Artikkelin tuotteet
Tehokas ja palkittu stick Suojaa ja rauhoittaa ihoa Riittoisa
9.15€
Tehokas ja palkittu roll-on Suojaa ja rauhoittaa ihoa Riittoisa
9.25€
Palasaippua koko kehon pesuun Kosteuttaa ihoa Hellävarainen
6.45€
Hellävarainen Herkälle päänahalle Ravitsee ja hoitaa hiuksia
9.05€
Voidemainen vaahto Rauhoittaa ja pehmentää ihoa Partaterä liukuu kevyesti
8.39€
Pitkäkestoinen ja tehokas spray Raikas tuoksu Myös herkkäihoisille
12.90€
Pitkäkestoinen ja tehokas roll-on Raikas tuoksu Myös herkkäihoisille
11.70€
Raikas tuoksu Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa Luonnonmukainen
7.20€
Tehokas deo stick Torjuu hikea ja hajuja ja hoitaa Sopii myös herkälle iholle
12.95€
Pitkäkestoinen ja tehokas stick Raikas tuoksu Myös herkkäihoisille
11.40€
Täyteläinen palasaippua Greippi ja lime Mielialaa kohottamaan
5.75€
Täyteläinen palasaippua Sitruuna ja appelsiini Energisoivaa elinvoimaa
5.75€
Täyteläinen palasaippua Patchouli ja minttu Tasapainoa ja harmoniaa
5.75€
Täyteläinen palasaippua Minttu ja sitruunaruoho Rauhoittaa ja rentouttaa
5.75€
Kermainen ja hemmotteleva Koko keholle Pakattu puuselluloosaan
4.85€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...