Sonett-sappisaippua on tehokas tahranpoistaja

Julkaistu 06.06.22



Olipa kerran tahra — mutta eipäs olekaan enää! 100 % biohajoavalla saippualla tahrat talttuvat luontoa likaamatta.


“Tahrojen pahin vihollinen”, “maailman tehokkain tahranpoistoaine”, “siivoojan paras kaveri” — rakkaalla sappisaippualla on monta nimeä. Klassikkomainetta nauttiva Sonett-sappisaippua poistaa käden käänteessä kaikenlaiset tahrat niin vaatteista, huonekaluista kuin matoistakin. Vaikka kaikkein parhaiten sappisaippua toimiikin veri- ja rasvatahrojen poistamiseen, eliminoi se hetkessä esimerkiksi myös ruoho- ja marjatahrat sekä hiki-, muste- ja öljyläikät. Jos siis sappisaippua ei vielä kuulu pesuainearsenaaliisi, kannattaa sellainen viimeistään nyt hankkia! On selvää, ettei elämästä ei selviä ilman tahroja — mutta onneksi niistä pääsee sappisaippuan avulla eroon ilman kovia kemikaaleja. Sappisaippua on armoton tahralle kuin tahralle, esimerkiksi kuulakärkikynä, veri, rasva ja öljy irtoavat sappisaippuan avulla tekstiileistä varsin vaivattomasti. Erityisen suosittua iho- ja ympäristöystävällinen sappisaippua on lapsiperheiden keskuudessa — eikä mikään ihme. Sappisaippua on loistava valinta niin ruokatahrojen taltuttamiseen kuin kestovaippojen ja -siteidenkin puhdistamiseen.

Sappisaippua on hellävarainen tekstiileille

Hellävaraisena tehoputsarina sappisaippua ei vahingoita vaatteen kuituja, liuota värejä tai jätä jälkiä tekstiiliin. Sappisaippua poistaa tahrat muiden kuitujen ohella myös herkimmistä villa- ja silkkivaatteista. Hankaamista kestämättömille tekstiileille suosittelemme Sonett-sarjan nestemäistä sappisaippuaa tai saman sarjan Tahra-spraytä.

Sappisaippua tuo huolettomuutta putsaustouhuihin; vaikka olisitkin kokemattomampi tahranpoistaja, saat sappisaippualla puhdasta aikaan kankaita tärväämättä.




Sappisaippuaa palana ja nestemäisenä

Suosituin muoto sappisaippuasta on sen perinteinen palaversio, joka on saanut kosolti ylistystä osakseen myös rittoisuutensa vuoksi; yhden ainoan sappisaippuapalan on havaittu kestävän käyttössä jopa useita vuosia. Nestemäinen sappisaippua ihastuttaa näppäräkäyttöisyydessään - kostutusta tai hankailua ei tarvita, kun saippuaa tipautetaan kankaaseen.

Sappisaippuan käyttö

Sappisaippuan käyttö on huomattavasti helpompaa kuin heinänteko - ja työsi jäljet näet varsin pian!

Palamuotoisen sappisaippuan käyttö: kostutetulla sappisaippualla hangataan tahraa, jonka jälkeen annetaan aineen vaikuttaa minuutin ajan. Sitten tahra pestään pois joko käsin tai pyykkikoneessa.

Nestemäisen sappisaippuan käyttö: Kaada saippuaa pullosta suoraan tahran päälle. Anna aineen 10-15 minuuttia. Huuhtele tahrakohta hyvin ja pese vaate oitis joko käsin tai pyykinpesukoneessa.




Sappisaippua — aina menossa mukana

Koskaan ei voi tietää, milloin tahraava tilanne tupsahtaa eteen. Siksi palanen sappisaippuaa kulkeekin monella aina mukana, pieneen rasiaan pakattuna. Sappisaippuan avulla tahran kuin tahran saa helposti taltutettua — tilanteessa kuin tilanteessa. Tahranpoistohommat onnistuvat oivallisimmin, kun tahran kimppuun käy heti sen ilmaannuttua. Kuivuneistakin tahroista pääsee toki eroon, mutta huomattavasti helpommin homma hoituu, ellei pinttymistä ole ehtinyt tapahtua.

Sappisaippua valmistuu kiertotaloushengessä

Sappisaippuan valmistamisessa hyödynnetään kiertotalouden periaatteita. Saippuan tehoaineena vaikuttaa naudan sappineste, joka on saadaan ylijäämäaineksena teurastamoilta. Lehmien päivät eivät tietekään pääty sappisaippuan vuoksi vaan tahranpoistajan valmistuksessa hyödynnetään aineksia, jotka muuten heitettäisiin hukkaan. Sonett-sappisaippua tehdään laadukkaaseen oliivi- ja rapsiöljysaippuapohjaan ja sen miedon raikas tuoksu on peräisin eteerisestä, appelsiini- ja pomeranssipuun lehdistä tislatusta petitgrain -öljystä.

Artikkelin tuotteet
-15 %
BEST SELLER
Sappisaippua palana Todella tehokas Monenlaisille tekstiileille
4.21€ 4.95€
-15 %
BEST SELLER
Tahrojen täsmäpoistoon Kaikenlaisille tekstiileille Luonnolliset ainesosat
5.44€ 6.40€
-15 %
BEST SELLER
Sappisaippua nesteenä Erittäin tehokas Monenlaisille tekstiileille
4.85€ 5.70€
-15 %
BEST SELLER
Sappisaippua nesteenä Erittäin tehokas Monenlaisille tekstiileille
9.48€ 11.15€
-15 %
Sappisaippua nesteenä Erittäin tehokas Monenlaisille tekstiileille
19.21€ 22.61€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...