Santaverde innovaatio – ihonhoitoa kollageenilla ja probiooteilla

Julkaistu 16.05.22


Santaverde luonnonkosmetiikkasarja jatkaa kasvuaan, ja sitä täydennetään kahdella uudella tuotteella. Lue tästä artikkelista, mitä uudet kollageenitipat kasviperäisellä kollageenilla ja probioottitipat luonnollisilla probiooteilla, voivat tehdä, mitä muita arvokkaita ainesosia ne sisältävät ja miten voit käyttää uusia seerumeja.

Uudet kollageenitipat eivät sisällä vain kasvien kollageenia, vaan myös edistävät aktiivisesti kollageenisynteesiä spirulina-levien uutteella ja estävät siten ryppyjen muodostumista. Probioottipisarat käyttävät luonnollisia probiootteja ihon mikrobiomin tukemiseen ja vahvistuneen, suojatun ja tasapainoisen ihon varmistamiseen.


Uudet kollageenitipat

Uudet kollageenitipat täydentävät Santaverden luonnonkosmetiikkavalikoimaa kiinteyttävällä ja ravitsevalla kollageeniseerumilla kaikille ihotyypeille. Spirulina-levien uutteen ansiosta seerumi edistää aktiivisesti kollageenisynteesiä ja antaa siten iholle sileän, kiinteän ja säteilevän ulkonäön. Tärkein ainesosa on tyypillinen Santaverde aloe vera -mehu omasta luomulaatuisesta viljelystään pääkomponentin, veden sijasta, joka on muuten tavanomaista kosmetiikassa.