Puhdas vapaus - miksi kaksoispuhdistuksella on kaksinkertainen hyöty

Julkaistu 13.09.22



Onko se vain trendi? Kaksinkertaisen puhdistuksen käsite sai alkunsa Koreasta ja leviää nyt kaikkialle maailmaan. Mutta siinä on enemmän kuin vain yksinkertaisesti puhdistaa kasvosi kahdesti. Kaksinkertainen puhdistus koostuu kahdesta eri puhdistusvaiheesta, jotka täydentävät taitavasti toisiaan, työskentelemällä yhdessä, jotta ihollesi saadaan kaksinkertainen hyöty.


Dr. Hauschkan puhdistusrituaali Puhdistusemulsion sekä Puhdistusvoiteen kanssa on jo vuosikymmeniä vanha.

Kaksinkertaisen puhdistuksen käsite. Joka kerta kun puhdistat kasvosi, on olemassa lukuisia erilaisia epäpuhtauksia poistettavaksi: meikki, päivähoitotuotteet, aurinkovoide, ylimääräinen tali... toisin sanoen öljyä, vahaa tai rasvaa sisältävät aineet, jotka poistetaan parhaiten öljypohjaisella kasvojen puhdistusaineella. Siellä on myös hikeä, kuolleet ihosolut ja pienet likahiukkaset, jotka poistetaan parhaiten vesipohjaisella puhdistusaineella. Yhdistämällä kaksi eri tavoin suunniteltua tuotetta ja soveltamalla niitä yksi toisensa jälkeen voit puhdistaa ihosi kokonaan, puhdistaa huokoset ja antaa kasvosi hengittää.


Eikö se ole vähän monimutkaista?

Päinvastoin: kehität henkilökohtaista puhdistusrutiiniasi hetkessä, jolloin ihosi tuntuu ihanan vapaalta. Pese päivä pois ja sujahda sänkyyn raikkaalla iholla. Aloita päiväsi tasaisella iholla. Eikö se kuulosta hyvältä?


Onko järkevää kaksinkertaistaa puhdistus kahdesti päivässä?

Se riippuu käyttämästäsi ihonhoidosta ja henkilökohtaisesta puhdistusrutiinistasi. Tuplapuhdistus illalla on erityisen tehokasta, koska päivän aikana ihosi altistuu monille ulkoisille vaikutteille sekä tuotteille, kuten aurinkovoiteelle ja meikille. Ihosi tarvitsee perusteellisen puhdistuksen illalla, jotta se voi hengittää vapaasti ja uudistua yöllä.

Dr. Hauschka suosittelee stimuloivia, vesipohjaisia ihonhoitotuotteita yöllä. Vesipohjainen puhdistusaine riittää aamuun. Jos kuitenkin käytät voidetta yöllä, sinun on myös tehtävä puhdistus aamulla.


Sopiiko kaksoispuhdistus kaikille ihotyypeille?

Kyllä, monivaiheinen kasvojenpuhdistus sopii epäpuhtaalle iholle, kuivalle iholle, herkälle iholle ja normaalille iholle. Dr. Hauschkan kasvojen puhdistusaineet soveltuvat kaikkiin iho-olosuhteisiin. Niissä käytettävät luonnolliset ainesosat puhdistavat ihoa hellävaraisesti säilyttäen ihosi kosteustasapainon ja tarjoavat kaiken tarvitsemansa hoidon.


Voiko luonnonkosmetiikkaa käyttää kaksinkertaiseen puhdistukseen?

Kyllä. Loppujen lopuksi perusteellinen puhdistus vaatii tietoa kosmetiikasta ja taitavasti suunnitelluista tuotteista aggressiivisten ainesosien sijaan.


Tuplapuhdistus Dr. Hauschkalla – 100 % sertifioitu luonnonkosmetiikka.

Dr. Hauschkan kaksoispuhdistustuotteet sisältävät lääkekasvien uutteita ja — puhdistusvaiheesta riippuen — korkealaatuisia kasviöljyjä, mantelijauhoa tai Rügen-liitua. Mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet hankitaan luonnonmukaisesta maataloudesta ja reilun kaupan hankkeiden tukeminen on itsestäänselvyys.


Mitä kaksinkertaisia puhdistustuotteita on saatavana Dr. Hauschkalta?

1. Puhdistusvaihe: Puhdistusemulsio on esipuhdistusaineemme koko kasvoille. Suosittelemme, että käytät silmämeikinpoistoainetta silmien alueen esipuhdistamiseen sekä kosmetiikkasientä tarvittaessa apuun.

2. Puhdistusvaihe: Puhdistava balmimme, sen virkistävä geelistä maitoon ja puhdistusvoide - yksi klassisista puhdistustuotteistamme - ovat ihanteellinen toinen askel. Toisena vaihtoehtona ikisuosikki Puhdistusvoide, joka absorboi likaa ja talia huokosista.

Lisävinkki: Jos käytät vain vähän tai et lainkaan meikkiä päivän aikana, voit käyttää puhdistusbalmia 2-in-1-tuotteena.

Extra-vinkki: Viimeistele puhdistusrutiinisi muutamalla kasvoveden suihkauksella. Jos haluat vielä tehokkaamman puhdistuksen, jatka vaiheilla kolme ja neljä: puhdistava ja huokosia avaava kasvohöyrykylpy, jota seuraa kirkastava savinaamio.

Artikkelin tuotteet
BEST SELLER
Syväpuhdistava Päivittäiseen käyttöön Kaikille ihon kunnoille
19.00€
BEST SELLER
Hellävarainen puhdistus Puhdistaa ja hoitaa Kaikille ihon kunnoille
29.25€
BEST SELLER
Ihoa elvyttävä Ihoa vahvistava Aktivoiva
29.70€
BEST SELLER
Elvyttää ja kirkastaa Epäpuhtaalle iholle Tukee uusiutumista
30.70€
Syväpuhdistaa Aktivoi ihon aineenvaihduntaa Epäpuhtaalle iholle
27.70€
Syväpuhdistaa Kirkastaa ihoa Epäpuhtaalle iholle
34.81€
Tukee ihon uusiutumista Vahvistaa ihoa Raikastaa ihoa
39.90€
Kasvojen puhdistukseen Luonnon materiaaleista Meikinpuhdistukseen
5.10€
Kaikille ihotyypeille Balmista maidoksi -koostumus Helppokäyttöinen
24.01€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...