Päivä päivältä vielä kauniimpi

Julkaistu 21.12.23Koska tunnet itsesi. Koska voit hyväksyä puutteesi ja parantaa ominaisuuksiasi. Meikillä ja ilman. Tässä ovat parhaat meikkivinkkimme kypsälle iholle.


Mitä voit odottaa meikiltä kypsälle iholle.

Aikuiselle iholle tarkoitettu meikki ei ehkä pysty tekemään ihmeitä, mutta se voi mestarillisesti korostaa sitä, mikä saa sinut tuntemaan olosi kauneimmaksi – olipa kyseessä silmäsi, posket tai huulet. Tiedät parhaiten, mitkä alueet haluat esitellä ja mitkä mieluummin piilottaa. Hyvä meikki kypsälle iholle voi tehdä molemmat, korostaen itsevarmasti rakastamasi alueet ja houkuttelemaan huomion tyylikkäästi pois muista.


Aikuiselle iholle tarkoitetun meikin on oltava erinomainen tässä tehtävässä.

Kaiken yli 40-vuotiaalle ikääntyvälle iholle tarkoitetun meikin tulee käsitellä ryppyjä. Ihoon saattaa myöhemmin liittyä ehkä punoitusta, koska kapillaarit näkyvät ohuemman ihon läpi. Aikuiselle yli 50-vuotiaalle iholle tarkoitetun meikin tulisi siksi peittää nämä rasittamatta ihoa tai korostamatta ryppyjä aina kun mahdollista. Aikuiselle yli 60-vuotiaalle iholle tarkoitettu meikkivoide on erittäin hellävarainen, kevyt ja mieluiten nestemäinen puuterien sijaan. Mitä muuta? Aikuiselle iholle tarkoitetun meikin pitäisi myös lisätä volyymia ja kirkkautta, jotta kulmakarvat ja ripset näyttävät täyteläisemmiltä ja antavat silmillesi ja ihollesi kauniin hehkun.


Miksi laadukas ihonhoito on niin tärkeää.

Ihon kunto muuttuu iän myötä. Hyvän meikin kypsälle iholle pitäisi tunnustaa tämä tarjoamalla asianmukaista hoitoa. Anna meikkisi loistaa käyttämällä pohjana laadukasta päivähoitoa: kevyttä ja kosteuttavaa tai sävyttävää kasvovoidetta sekä erikoisvoidetta erityisen herkälle silmänympärysiholle. Ja koska ihosi ei vain muutu kuivemmaksi ja ohuemmaksi, vaan myös herkemmäksi, ihonhoitosi tulee olla hyvin siedettyä ja tarjota tehokas suoja ympäristön vaikutuksilta.


Meikki kypsälle iholle: vähemmän on enemmän.

Aikuinen iho ei tarvitse paljoa näyttääkseen parhaalta. Onneksi vähemmän on varmasti enemmän. Sävyttävä päivävoide tai meikkivoide, ripaus peitevoidetta, ripsiväriä ja huulipunaa tarjoavat täydellisen pohjan. Kulmakynä, luomiväri, silmienrajauskynä ja poskipuna voi parantaa ulkonäköäsi entisestään. Ihosi rakastaa meikkiä, jossa on raikas, hellävarainen, kermainen koostumus ja korkealaatuiset ainesosat. Hyvin yhteensopivat sävyt ja pehmeä sekoittuminen imartelevat sitä entisestään.


Voitko todella peittää ryppyjä?

Vähän. Voit vetää huomion pois rypyistäsi valoa heijastavilla tuotteilla, jotka antavat iholle kauniin hehkun. Peitevoide, joka on sävyä vaaleampi kuin meikkivoide, saa myös rypyt näyttämään pienemmiltä. Mutta ole varovainen: jos ikääntyvälle iholle tarkoitettu meikki on liian raskasta tai levitetty liian paksusti, se voi imeytyä ryppyihin ja korostaa niitä. Siksi sinun tulee valita kevyt, nestemäinen meikkivoide kypsälle iholle ja levittää sitä mahdollisimman säästeliäästi. Lisää peittävyyttä lisäämällä puuteria. Yleissääntönä on, että hienojen juonteiden ja ryppyjen luottamuksen käsittelemisen tulisi olla tärkeä osa meikkirutiiniasi.


Mikä järjestys tekee meikistäsi ikääntyvälle iholle virheettömän?

1. Päivävoide: Levitä puhdistetulle iholle ja anna imeytyä kokonaan.

2. Meikkivoide: Aikuiselle iholle valitse kevyt, kermainen tuote ja levitä säästeliäästi sormin, siveltimellä tai sienellä.

3. Peitevoide: peittää tummia silmänalusia, punoitusta ja ikääntymistä.

4 Silmämeikki: muotoile kulmakarvat, levitä luomiväriä ja kajalia, jos siltä tuntuu ja lisää ripsille volyymia – ripsiväri parantaa silmiäsi missä iässä tahansa.

5. Huulipuna: rajaa huulet huultenrajauksella ja levitä sitten huulipunaa. Voit halutessasi lisätä sen huultenhoitotuotteella.

Lopuksi katso itsesi peilistä ja valmistaudu kohteliaisuuksiin.


Meikkisi kypsälle iholle – parhaat vinkkimme.

Tunnet itsesi ja ihosi. Mutta tiedätkö meikkivinkkimme antaaksesi kypsälle iholle sen ansaitsemaa hehkua?

1. Yhdistä ihonhoito ja meikkivoide. Katso, riittääkö päivävoiteen peittävyys ruskettavan tai valoa heijastavan pigmentin kanssa sinulle. Vaihtoehtoisesti sekoita voide ja meikkivoide kypsälle iholle peittääksesi kevyen pigmentin ja lievän punoituksen luonnollisesti. Kevyt meikkivoide sopii ihanteellisesti ikääntyvälle iholle.

2. Sävytetyn meikin kanssa valitse vaaleita sävyjä. Valitse sävyäsi vaaleampi meikkivoide ja peitevoide saadaksesi raikkaamman ilmeen. Pehmeä ruskea on myös yleensä imartelevampi kuin karkea musta kulmakarvoille ja ripsille.

3. Huulet. Huultenrajauskynä voi antaa huulille wow-efektin. Se myös varmistaa, että silmiinpistävä huulipunasi pysyy huulillasi sen sijaan, että se imeytyisi ylähuulen ja nenän välisiin hienoihin juonteisiin.

4. Valitse vain yksi kiintopiste. Suosittelemme korostamaan joko silmiäsi tai huuliasi. Tietysti voit vaihtaa kiintopistettä päivästä toiseen mielialasi ja tilaisuuden mukaan.

5. SOS: näytä raikkaalta hetkessä. Entä jos sinulla on vain muutama minuutti? Valitse sitten valoa heijastava peitevoide, korostuspuuteri ja ripsiväri.


Meikki kypsälle iholle – lisäravintoa Dr. Hauschkan ihonhoidolla.

Dr. Hauschkan luonnollinen ihonhoito on jo vuosikymmeniä osoittanut, että ikääntyvälle iholle tarkoittu meikkivoide ja ihonhoito voidaan yhdistää. Se sisältää huolellisesti valittuja lääkekasviuutteita, korkealaatuisia öljyjä ja vahoja suojaamaan ihoa ja säilyttämään kosteuden. Koko Dr. Hauschka meikkisarja koostuu 100 % luonnollisesta ihonhoidosta ja sopii jopa ikääntyvälle iholle, joka on entistä herkempi. Aikuiselle iholle tarkoitetun meikin yhdistäminen ikääntyvälle tarkoitettuihin ihonhoitotuotteisiin on taikakaava. Voit valita kahdesta valikoimasta. Dr. Hauschka Regenerating -sarja tukee jatkuvasti aktiivisen ihosi itseuudistumista, antaa sille virkistäviä ärsykkeitä, säätelee sen kosteutta, jättää sen sileän tuntuiseksi ja tarjoaa tarkan hoidon, jota yli 40-vuotiaan iho kaipaa. Dr. Hauschka Regenerating Intensive -sarja menee askeleen pidemmälle suojellakseen ja vahvistaakseen kimmoisuutta, kiinteyttääkseen ihoasi, ravitakseen syvästi ja on täydellinen kumppani ylii 50-vuotiaalle iholle.

Artikkelin tuotteet
Uudistaa ihoa Sävyttää kevyesti Tuo kuulautta iholle
66.75€
Meikin pohjustukseen Luonnollista kuulautta Tasoittaa ihon sävyn
34.80 - 34.81€
Peittää ihon epätasaisuudet Hienovarainen tasoittaja Tehokas
22.90€
Erottelee ripset Muotoilee ripset yksittäin Luonnollinen tulos
27.00€
Tuuheana kaartuvat ripset Verhoaa ripset yksittäin Näyttävä tulos
28.80€
Hoitava Intensiivinen väri Pehmeä hehku
28.90€
Pehmeä kynä Luonnollinen Hoitaa ihoa
20.60€
Kaksi sävyä Kynän päässä harja Hoitava koostumus
20.60€
Hohtava luomiväri Hoitaa silmänympärysihoa Tuo loistoa silmiin
18.50€
Ajattomat ja raikkaat sävytHoitava koostumusMukana sivellin
28.90€
Tarkka ja tasainen rajaus Liukuu huulilla pehmeästi Väritön
19.90€
Tarkka ja tasainen rajaus Liukuu huulilla pehmeästi Hoitaa
19.90€
Heijastaa valoa luonnollisesti Lievittää varjoja Herkille alueille
22.90€
Luunvalkea sävyLuonnollista hehkuaMonikäyttöinen
28.90€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...