Masmalo kasvi ihonhoidossa: Luonnollinen kauneuden salaisuus

Julkaistu 18.03.24Maailma on täynnä luonnon antimia, jotka voivat tehdä ihmeitä ihonhoidossa. Yksi näistä aarteista on masmalo (Anthyllis vulneraria) kasvi, joka on tehokas ainesosa ihonhoidossa. Masmaloa on käytetty perinteisesti lääketieteessä ja kauneudenhoidossa monissa kulttuureissa, ja sen edut iholle ovat kiinnittäneet huomiota yhä enemmän.


Masmalon hyödyt iholle:

1. Tulehdusta lievittävä vaikutus: Masmalolla on luonnollisia tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä ihanteellisen raaka-aineen herkän tai ärtyneen ihon hoidossa. Se voi auttaa rauhoittamaan punoitusta ja ärsytystä.

2. Kosteuttava vaikutus: Masmalo auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Se toimii kosteuttavana aineena, joka pehmentää ihoa ja estää sen kuivumista.

3. Parantava vaikutus: Kasvin juuret ja lehdet sisältävät aineita, kuten tärkkelystä ja polyfenoleja, joilla on parantava vaikutus. Masmalon uutteet voivat edistää ihon paranemista ja auttaa vähentämään esimerkiksi haavoja ja ihottumaa.

4. Antioksidanttinen suoja: Masmalo sisältää antioksidantteja, kuten flavonoideja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Antioksidantit auttavat hidastamaan ihon vanhenemista ja ylläpitävät sen terveyttä.


Miten käyttää masmaloa ihonhoidossa:

1. Kasvonaamio: Sekoita masmalouutetta tai masmaloteetä hunajan ja luonnollisten öljyjen kanssa ja levitä seos kasvoille. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä.

2. Ihonhoitotuotteet: Etsi kosmetiikkatuotteita, kuten voiteita tai kasvovoiteita, joissa on masmalouutetta. Nämä tuotteet voivat tarjota ihonhoidon hyödyt kätevällä tavalla. (Vinkki! Dr. Hauschka -tuotteet)

3. Hauteet ja kompressit: Valmista masmaloteetä ja käytä sitä ihonhoitona kompressien muodossa. Lämmin masmalotee voi auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.

4. Kylpylisä: Lisää masmalouutetta kylpyveteen pehmentääksesi ihoa ja nauttiaksesi sen kosteuttavista ominaisuuksista koko kehossa.


Masmalo on ollut keskeinen kasvi Dr. Hauschka -ihonhoitotuotteissa vuodesta 1967 lähtien, ja sen sopeutumiskyky tukee ihoa sen jatkuvassa haasteessa erottaa ja säännellä itseään. "Masmalon saponiinit edistävät solujen uusiutumista ja siten ihon uudistumista. Masmalo sisältää myös antioksidanttisia flavonoideja, jotka suojaavat ihoa UV-säteilyltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta", selittää Prof. Dr. Florian Stintzing, WALA Science -osaston johtaja. 


Erilaisten prosessien avulla valmistettuna masmalo antaa tehokkaita impulsseja Dr. Hausschka -ihonhoitorituaalissa, vahvistaen ja tasapainottaen ihoa:

Vaihe 1 Dr. Hauschka -ihonhoitorituaalissa: Puhdistus Puhdistusvoiteella.

Puhdistustarkoittaa ihon avaamista. Dr. Hauschka ei tee sitä vaahtoavilla tai pinta-aktiivisilla aineilla, vaan mantelijauholla ja manteliöljyllä, jotka säilyttävät ihon luonnollisen hydrolipidikalvon. Masmalo kunnioittaa erityisesti tätä ihon rajapintaa yhdessä kehäkukan vesiuutteen ja öljyisten uutteiden kanssa.


Vaihe 2 Dr. Hauschka -ihonhoitorituaalissa: Tasapainotus Kasvovedellä.

Puhdistuksen jälkeen Kasvovesi auttaa valmistelemaan ihoa päivää tai yötä varten. Masmalo, tässä kylmästi ja vedellä uutettuna, tarjoaa virkistävän hetken kassvoveden hienossa sumussa ja auttaa palauttamaan ihon rajat. Yhdessä rohtosypressin ja eteeristen öljyjen koostumuksen kanssa tasapainottava vaihe on suoritettu.


Vaihe 3 Dr. Hauschka -ihonhoitorituaalissa: Hoito Kevyt ruusuvoiteella.

Toisessa Dr. Hauschka ihonhoitoklassikossa masmalo on käytetty erityisessä muodossa: lämpimänä, öljyisenä uutteena Kevyt ruusuvoiteessa. Yhdessä useiden ruusukomponenttien, kuten ruusuvahan, ruusuveden ja ruusun terälehtien ja rytmisten uutteiden kanssa se vahvistaa erityisesti ihoa, joka taipuu liikaa avoimeksi, kärsii korkeasta öljy- ja kosteudenmenetyksestä tai on altis punoitukselle. Harmoninen koostumus palauttaa ihon rajat, auttaa säilyttämään kosteuden ja suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta.


Lisäksi: vartalonhoito Käsivoiteella.

Masmalolla on myös merkittävä rooli Dr. Hauschka -vartalonhoidossa. Yhdessä mustaherukan kukkauutteen, kehäkukan, mehiläisvahan ja arvokkaiden öljyjen kanssa Käsivoide muodostaa suojaavan, ravitsevan esteen ja valmistaa kädet aktiiviseen toimintaan maailmassa.

Pelloilta Eckwäldeniltä ihon hyväksi

Dr. Hauschka ihonhoidossa käytetty masmalo kasvatetaan biodynaamisesti yrityksen omalla tilalla Eckwäldennissä, Saksassa, ja sen käsittelyä seurataan tarkasti siemenestä tuubiin. Siemenkeräyksestä viljelyyn pelloilla, sadonkorjuuseen ja laadunvalvontaan käsin tapahtuvaan käsittelyyn laboratorioissa ja jatkokäsittelyyn erilaisissa muodoissa ja pullotuksessa kaikki tuotantoprosessit ovat yhteensovitettuja, ja toimitusreitit ovat lyhyitä – suojellen ilmastoa ja varmistaen parhaan, tuoreen laadun.


Biodiversiteetin puolesta

Masmalo tarjoaa elinympäristön monille hyönteisille ja on erityisesti koti Saksan pienimmälle perhosen toukalle, kääpiösiniapilon toukalle. Myös villit mehiläiset ja muut hyönteiset rakastavat masmalon mettä.

Nämä Dr. Hauschka -klassikkot ovat saatavilla limited edition pakkauksissa rajoitetun ajan. Kaikki Dr. Hauschkan tuotteet sisältävät 0 % mineraaliöljyjä, silikoneja, mikromuoveja, PEG-yhdisteitä tai synteettisiä säilöntäaineita, mutta 100 % luonnollisia raaka-aineita – aina kun mahdollista luomuna tai jopa Demeter-laatuisina ja ne on sertifioitu NATRUE-sertifikaatilla luonnonmukaisista ja luonnonkosmetiikan tuotteista.

Dr. Hauschka on luonnonkosmetiikan edelläkävijä WALA Heilmittel GmbH:ltä, joka on tuottanut 100-prosenttisen aitoja, tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita yli 50 vuoden ajan. "Tietysti tunsimme olomme kapinallisiksi kehittäessämme näitä epätavallisia kosmetiikkatuotteita", kertoi Elisabeth Sigmund Dr. Hauschkan alkuaikoina vuonna 1967. Dr. Hauschkalle luonnonkosmetiikka ei ole trendi, vaan vuosikymmeniä jatkunut perinne. Korkealaatuisten tuotteiden raaka-aineet, jotka on sertifioitu kansainvälisen NATRUE-standardin mukaisesti, valitaan huolellisesti. Missä vain mahdollista, ne viljellään biodynaamisesti yrityksen omassa lääkekasvipuutarhassa tai sen omalla Demeter-tilalla. Ne korjataan usein auringonnousussa säilyttääkseen täyden luonnollisen voimansa. Mikä ei kasva käsin, tulee osittain villin keräyksen ja osittain maailmanlaajuisista luomuviljeliöiden hankkeista. Tai kumppaneilta, jotka jakavat samat arvot toimia mahdollisimman oikeudenmukaisesti ja kestävästi. Tuotteet ovat vapaita synteettisistä tuoksuista, väriaineista ja säilöntäaineista, silikoneista, PEG-yhdisteistä ja mineraaliöljyistä, ja ne kunnioittavat luonnon ja ihon luonnollista rytmiä.


Yhteenvetona voidaan todeta, että masmalo kasvi tarjoaa monipuolisia etuja ihonhoidossa. Lisäämällä tämän luonnon aarteen osaksi päivittäistä kauneudenhoitorutiiniasi voit nauttia sen kosteuttavista, rauhoittavista ja parantavista vaikutuksista, jotka tekevät ihostasi säteilevän ja terveen näköisen.

Artikkelin tuotteet
-43 %
Ihoa elvyttävä Ihoa vahvistava Aktivoiva
16.91€ 29.70€
-30 %
Syväpuhdistava Päivittäiseen käyttöön Kaikille ihon kunnoille
13.30€ 19.00€
-40 %
Suojaa ja elävöittää ihoa Kevyt koostumus Herkälle iholle
17.91€ 29.80€
-40 %
Suojaa ja hoitaa käsiä Imeytyy nopeasti Ylläpitää kosteustasapainoa
9.78€ 16.31€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...