Jälleen kerran ÖKO-TEST-palkinnot Santaverdelle

Julkaistu 09.10.23

Jälleen kerran kuluttajalehti ÖKO-TEST on ottanut huomioon Santaverde tuotteet laatutesteissään. Myyntihitti cleansing emulsion ja cream medium hajusteeton vakuuttaa niiden reseptillään ja saa testituomioksi ”gut”. Lue lisää tehdyistä testeistä.

ÖKO-TEST-lehti tutkii säännöllisesti päivittäistavaratuotteita, kuten kosmetiikkaa. Siinä asetetaan tiukat valmistusaineita ja pakkauksia koskevat kriteerit, joita tarkastellaan ja tarkistetaan jatkuvasti. Olemme tyytyväisiä tuotteiden myönteiseen arviointiin, koska se vahvistaa jälleen kerran ne korkeat laatuvaatimukset, joita meillä on.


ÖKO-TEST "gut" puhdistusemulsiota varten


Lokakuussa 2022 kuluttajalehti ÖKO-TEST testasi puhdistusmaitoja ja -emulsioita. Tavanomaisen kosmetiikan, luonnonkosmetiikan ja sertifioidun luonnonkosmetiikan 33 testituotteen joukossa oli myös Santaverde cleansing emulsion. Sen lisäksi, että tuotteita on tarkasteltu huolta aiheuttavien ja kiisteltyjen ainesosien, kuten halogenoitujen orgaanisten yhdisteiden, allergiaa aiheuttavien hajusteiden ja formaldehydin/-haihtumien, osalta, pakkausmateriaalit on otettu huomioon. Kestävä materiaali, jossa on vähintään 30 prosenttia kierrätettyä materiaalia.

Kestävyys on meille tärkeä asia, ja se kuuluu kiistattomasti tavaramerkkiemme DNA:han. Myös pakkauksia valittaessamme pyrimme jatkuvasti optimoimaan materiaalimme kestävyyden kannalta. Pienenä tuottajana emme kuitenkaan vielä pysty tuottamaan yksittäisiä pakkaajia. Lisäksi pakkausten on noudatettava korkeita standardejamme, eivätkä ne saa vaikuttaa reseptiemme laatuun.

Lue lisää Santaverden kestävyydestä. Lisätietoja pakkausmateriaalista löytyy myös FAQ-sivuilta.

Kaikki ÖKO-TESTin puhdistusmaitotestiin tarvittavat tiedot ovat saatavilla oekotest.de.

Santaverde cleansing emulsion - hellävarainen kasvojenpuhdistus kuivalle ja herkälle iholle


Lempeä cleansing emulsion puhtaalla aloe vera mehulla, joka on peräisin luonnonmukaisesta viljelystä, sekä rikastettu omenamehulla ja kookos- ja seesamiöljyllä, joka puhdistaa ihon erityisen hellävaraisesti ja vapauttaa sen liasta ja meikistä. Tällöin iho ei kuivu, vaan herkkä hydrolipiditasapaino säilyy ihanteellisena kuivalle ja herkälle ihotyypille.


ÖKO-TEST "gut" cream mediumille hajusteeton


Ei ainoastaan Santaverde cleansing emulsion, myös cream medium hajusteeton, on saanut ÖKO-TEST-maininnan. Huhtikuussa 2023 aikakauslehti testasi 20 kasvovoidetta, jotka tulevat ilman tuoksua tai hajusteita. Sekä perinteinen ja luonnonläheinen kosmetiikka että sertifioitu luonnonkosmetiikka on otettu huomioon erityisesti henkilöille, joilla on erittäin herkkä, allergiaherkkä iho. Testissä arvioitiin koostmusta sekä tuotteen pakkausmateriaaleja.

Santaverde-pakkausten merkitys ja tehtävä on pakkausmateriaalien kestävä ja resurssitehokas käsittely on tärkeää. Yritämme tuottaa mahdollisimman vähän roskia pakkauksissamme. Luotamme kuitenkin pahvikoteloon, koska sillä on tärkeä tehtävä tuotteidemme kannalta. Herkät lasituotteet, kuten kasvovetemme tai tipat ja kasvoöljyt, pahvi suojaa kuljetuksen aikana. Muut tuubeissa olevat tuotteet edellyttävät monia pakollisia tietoja, joihin ei useinkaan ole tilaa tuubissa.

Cream medium hajusteetonta koskeva testiraportti löytyy täältä.


Uusiutunut ja tasapainoinen iho, jossa on cream medium ilman tuoksua, ei ole ongelma. Hyaluronin ja Santaverden tyypillisen aloe vera mehun ansiosta iho kostutetaan voimakkaasti. Arvokkaat rypäle- ja avokadoöljyt suojaavat ja rauhoittavat ihoa. Se on joustava, rento ja hyvin hoidettu. Lempeä resepti, jossa ei ole tuoksua, tekee kasvovoiteen sopivaksi herkälle iholle. Niille, jotka mielellään hemmottelevat itseään hellällä tuoksulla, cream medium löytyy myös tuoksuvana muunnelma.

Artikkelin tuotteet
Aktivoi ihon uusiutumista Tasapainottaa ihoa Hajusteeton
35.95€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...