Elävälle maalle

Julkaistu 30.11.22



Ruuantuotannon, maaperän ja ilmaston kestävyys ovat nyt yhteiskunnallisen keskustelun ytimessä. Luonnon monimuotoisuus on heikentynyt merkittävää tahtia, maaperä köyhtyy ja ruokaturva järkkyy. Kaikki nämä asiat kiinnostavat myös kuluttajia. Tuoreen kuluttajatutkimuksen mukaan suomalaisia kiinnostaa vastuullisempi ruokakori, ja luonnon monimuotoisuuden tukeminen ruuantuotannossa on tärkeää yhä useammalle suomalaiselle.


Elävästä maapallosta huolehtiminen kuuluu yrityksemme arvomaailmaan. Tänä jouluna annamme tukemme Biodynaamisen viljelyn säätiön kautta ohjattavaksi maata elävöittävään toimintaan. Lahjoitusvaroilla tuetaan mm. kestävän maatalouden tutkimusta ja opiskelua sekä ruohonjuuritason projekteja. Erityisenä painopisteenä on viime vuosina ollut lasten ja nuorten parissa toimiminen.


Biodynaamisuus on ainutlaatuisen kokonaisvaltainen lähestymistapa luonnonmukaiseen maatalouteen, puutarhanhoitoon ja ravitsemukseen. Biodynaaminen viljely on vanhin luonnonmukaisen viljelyn suuntauksista ja yksi kestävimmistä ja uudistavimmista maatalouden muodoista maailmassa.

Biodynaaminen viljely toimii sopusoinnussa luonnon kanssa ja tarjoaa ilmastoystävällisen ratkaisun ruuantuotantoon. Biodynaamisuuden tavoitteena on elävöittää maata, kasvattaa maaperän humuksen määrää ja sitoa samalla maahan hiilidioksidia ilmakehästä hilliten ilmastonmuutosta. Biodynaamisuus on maailmanlaajuinen liike, jonka tavoitteena on uudistaa maata ja parantaa koko planeetan terveyttä.


Lähde: Biodynaamisen viljelyn säätiö

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...