Dr. Hauschka Silkkipuuteri ja 8 käyttötapaa

Julkaistu 28.04.21


Dr. Hauschka Silkkipuuteri on koko vartalolle sopiva puuterimainen tuote, joka on valmistettu jauhetusta silkistä ja riisitärkkelyksestä. Silkkipuuteri sopii koko perheen käyttöön, myös lapsille ja pienille vauvoille. Silkkipuuteri tukee ihon normaalia bakteerikantaa.

Tämän monitoimituotteen tärkeimmät raaka-aineet ovat Keltakatkero (Gentiana lutea), Tammi (Quercus robus), Salvia (Salvia officinalis) ja Silkki (Serica). Silkkipuuteri antaa suojaa, hoitaa ja tekee ihosta pehmeän. Se antaa iholle kevyen deodoroivan ja kutinaa lievittävän vaikutuksen sekä normalisoi ihon luonnollista normaaliflooraa. Hieno puuterikoostumus ei sisällä ihoa ärsyttäviä raaka-aineita. Vartalon iho saa luonnollisen matan pinnan, ja erityisesti herkkää ihoa Silkkipuuteri suojaa hellävaraisesti.


8 vinkkiä Silkkipuuterin käyttöön:


1. Ehkäisee ihon rikkoutumista, kuten hiertymien syntymistä.

2. Rauhoittaa kutiavaa ihoa, esimerkiksi vesirokon aikana tai jos iholla on hyönteistenpuremia.

3. Erinomainen tuote vauvojen hoidossa.

4. Jalkojen hoitoon, erityisesti varpaiden väliin ja silloin jos käytetään kenkiä ilman sukkia.

5. Hyvä deodorantti erittäin herkkäihoisille.

6. Voi käyttää puuterina myös kasvoilla, jos iho on epäpuhdas ja rasvoittuva.

7. Ihokarvojen ajelun jälkeen rauhoittaa ihoa.

8. Sopii myös kuivashampooksi.


Silkkipuuteria voi käyttää myös ohuelti kenkien tai sukkien sisällä ehkäisemään epämiellyttävää hajua tai liiallista hikoilua. Lisäksi Silkkipuuteri raikastaa ja tuuheuttaa nopeasti rasvoittuvat hiukset shampoopesun asemasta. Silkkipuuterin tuoksu on lempeän raikas. Tutustu ja ihastu Silkkipuuteriin!Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...