Dr. Hauschka meikit: virtaviivaistunut valikoima

Julkaistu 21.08.23


Kuratoi meikkipussisi.


Riippumatta siitä, käytätkö meikkiä joka päivä vai aina silloin tällöin: voit luottaa siihen, että Dr. Hauschka täyttää meikkipussisi vain olennaisella – ei enempää eikä vähempää. Rohkeammille lookeille ja jokapäiväisiin tyyleihin.


Vähemmän tuotteita, parempi yleiskuva.

Sano hyvästit ylivuotoisten laatikoiden läpikäynnille huulipunaa tai ripsiväriä etsiessä ja tervehdi tilaa meikkipussissasi. Uusi ja paranneltu Dr. Hauschka -meikkivalikoima sisältää vain ne tuotteet, joita todella tarvitset päivittäiseen kauneusrutiiniisi. Huolellisesti valitut meikkituotteet tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia. Halusitpa korostaa huuliasi, korostaa silmiäsi tai luoda raikkaan, tasaisen ihon luonnolliselle meikkaamattomalle ilmeelle.


Nämä tuotteet on poistettu valikoimasta.

Jotkut tuotteet lopetetaan kokonaan, kun taas toisilla on pienempi valikoima sävyjä. Lopetettavat tuotteet ovat Lip Gloss, Sheer Lipstick ja Eyeshadow Trio. Tuotteita, joissa on pienempi valikoima sävyjä, ovat Liquid Eyeliner, Eye Definer, Volume Mascara, Defining Mascara, Eyeshadow, Lipstick, Lip Liner, Compact Powder ja Concealer. Pitikö meidän hyvästellä suosikkisi? Tässä luettelossa näet, mitkä tuotteet on poistettu valikoimasta.

 • Liquid Eyeliner 02
 • Eye Definer 00, 03, 04, 06
 • Volume Mascara 03
 • Defining Mascara 03
 • Eyeshadow 06, 09
 • Eyeshadow Trio 01, 02, 03, 04
 • Lip Liner 02, 03, 05
 • Lipstick 05, 12, 17, 18, 21, 23, 24, 25
 • Lip Gloss 00, 01, 02, 03, 04, 05, 06
 • Sheer Lipstick 01, 02, 03, 04, 05, 06
 • Compact Powder 01, 02, 03
 • Concealer 001, 03, 04
 • Foundation 07


Miksi Dr. Hauschka -meikkivalikoima on virtaviivaistettu?

Tarvitseeko meikkipussisi todella 20. punaista huulipunaa ja luomiväriä kaikissa sateenkaaren väreissä? Varsinkin kun kyse on nopeasta, jokapäiväisestä meikistä, useimmat ihmiset tavoittelevat tuttuja perusasioita ja heidän suosikkiaan, kokeiltuja sävyjä. Mekin uskomme, että tämä on alue, jossa vähemmän on enemmän. Siksi Dr. Hauschka haluaa keskittyä ainutlaatuiseen laatuun laajan tuotevalikoiman sijaan. Kaikki meikkituotteet sisältävät puhtaan 100 %:sen luonnonkosmetiikan ravitsevia ominaisuuksia. Kehitetty vuosien ihonhoidon asiantuntemuksen pohjalta, arvokkailla lääkekasveilla sekä luonnollisilla öljyillä ja vahoilla. Ja mineraalipigmenteillä luoviin väriyhdistelmiin.


Löydä uusi suosikki: mitä tehdä, jos suosikkituotettasi ei ole enää saatavilla.

Onko suosikkihuulipunasi poistunut valikoimastamme? Olet varma, että rakastut uuteen sävyyn. Käytä ohjeena silmien väriä: ruskeat silmät pariutuvat hyvin kaikkien sävyjen kanssa, vaaleat huulipunat täydentävät sinisiä silmiä kauniisti ja punaiset sävyt näyttävät upeilta ihmisillä, joilla on vihreät silmät. Puuttuuko huulikiilto vai hohtavat huulipunat? Kiiltävää viimeistelyä varten hipaise hieman huulirasvaa valmiiden huuliesi päälle. Myös osa luomiväreistä ja Eye Definersistä on lopetettu. Mutta yhdistämällä nämä kaksi tuotetta, voit luoda ainutlaatuisia uusia sävyjä. Esimerkiksi käyttämällä Eye Definer mustan alla vihreää Luomiväri 04, voit loihtia hienovaraisen vihreän hohteen.


Suosikkituotteet saavat muodonmuutoksen.

Etkö löydä meikkivoidettasi? Ne on pakattu uusiin valkoisiin tuubeihin. Kun näet uudet tuubit kaupoissa, kokeile niitä tarkistaaksesi, että käytät oikeaa sävyä. Levitä meikkivoide suorassa linjassa leukaluusta kaulaan. Jos voit sekoittaa tämän sävyn jättämättä näkyvää viivaa, se on oikea sinulle. Kaikki kokoontaitettavat laatikot – esimerkiksi puuterien ja huulipunien ulkopakkaukset – ovat nyt myös valkoisia. Tämä ei ole vain moderni, raikas ja esteettinen uudistus, mutta on myös parempi ympäristölle, koska sen avulla voidaan säästää painoväriä.


Uusia tuotteita, monia mahdollisuuksia.

Uudistetussa Dr. Hauschka -meikkivalikoimassa on tilaa myös joillekin uusille lisäyksille. Suosittu Illuminating Fluid, joka oli aiemmin Limited Edition, on nyt osa vakiovalikoimaa. Käytä sitä luomaan säteileviä kohokohtia tai hienovaraista yleistä hehkua kasvoille tai vartalolle. Ja valikoimaan on lisätty myös kokonaan uusi kulmakynä, jota on saatavana kahdessa eri sävyssä.

Artikkelin tuotteet
Heijastaa valoa luonnollisesti Lievittää varjoja Herkille alueille
22.90€
Antaa iholle päivettyneen hehkun Erittäin hienojakoinen Ilman helmiäistä
32.00€
Luonnollinen mattapinta Tasoittaa ihon sävyä Iho tuntuu sametinpehmeältä
32.00€
Kiinnittää meikin Erittäin hienojakoinen Antaa kestävän mattapinnan iholle
32.00€
Nopeaa hehkua iholle Monipuolinen Kaunis lopputulos
34.81€
Tarkka rajaus Myös herkälle iholle Helppo käyttää
15.70€
Muotoilee ja kiinnittää Tehostaa värin vaikutusta Hoitava
22.90€
Syvyyttä silmiin Kauneutta kulmiin Mattavärit
41.00€
Tarkka ja tasainen rajaus Liukuu huulilla pehmeästi Väritön
19.90€
Meikin pohjustukseen Luonnollista kuulautta Tasoittaa ihon sävyn
34.80€
Peittää ihon epätasaisuudet Hienovarainen tasoittaja Tehokas
22.90€
Tasoittaa ihon väriä Lievittää punoitusta Häivyttää varjoja
41.00€
Ajattomat ja raikkaat sävytHoitava koostumusMukana sivellin
28.90€
Pehmeä kynä Luonnollinen Hoitaa ihoa
20.60€
Tuuheana kaartuvat ripset Verhoaa ripset yksittäin Näyttävä tulos
28.80€
Erottelee ripset Muotoilee ripset yksittäin Luonnollinen tulos
27.00€
Kaksi sävyä Kynän päässä harja Hoitava koostumus
20.60€
Hohtava luomiväri Hoitaa silmänympärysihoa Tuo loistoa silmiin
18.50€
Hoitava Intensiivinen väri Pehmeä hehku
28.90€
Tarkka ja tasainen rajaus Liukuu huulilla pehmeästi Hoitaa
19.90€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...