Dr. Hauschka kosmetiikkatuotteiden ainutlaatuinen koostumus

Julkaistu 14.09.22



Dr. Hauschka ihonhoitotuotteissa ainesosat yhdistyvät muodostaen monimutkaisia koostumuksia, jotka ovat enemmän kuin vain kaikkien niiden osien summa. Harmoniset, täydentävät formulaatiot ja rytmiset valmistusprosessit antavat tuotteillemme ainutlaatuiset ominaisuudet ja tehokkuuden. Kaavat eivät ainoastaan käsitä harmonista koostumusta, mutta myös harkintaa ihanteelliselle valmistamiselle kunkin yksittäisen raaka-aineen osalta. Tämä tarkoittaa, että pysymme jatkuvasti tietoisina prosesseistamme ja materiaaleistamme. Materiaalimme ovat yksinkertaisesti prosesseja, jotka tulevat lepäämään. He ovat kukin edustaja WALA: n omasta erityisestä filosofiasta. He tulevat elävistä, ja jäävät eläville. Tämä antaa lopputuotteille niiden kokonaisvaltaisen ulottuvuuden.

Formulaatiot on rakennettu lääkekasvien uutteista, rasvoista ja eteerisistä öljyistä ja kaikista muista yksittäisistä komponenteista peräisin olevien ärsykkeiden ympärille. Tämä ajatus on lanka, joka kulkee koko koostumuksen läpi. Se näkyy myös tuotteen tuoksussa, värissä ja tuntumassa.


Rytmisoidut vesipitoiset uutteet

Vesiuutteiden saamiseksi upotamme juuri korjatut lääkekasvimme vesisäiliöihin ja käsittelemme niitä WALA: n oman rytmisen käsittelymenetelmän mukaisesti vuorotellen valoa ja pimeyttä, lämpöä ja kylmää, lepoa ja liikettä. Joskus puristamisen ja suodatuksen jälkeen lisäämme osan tuhkasta puristustelineestä. Rytmisiä vesipitoisia uutteita löytyy esimerkiksi Dr. Hauschka Ruusuvoiteesta, ja ne laimennetaan rytmisesti Dr. Hauschka tehokuureissa.


Rytmisoidut öljyuutteet

Öljyuutteiden avulla voimme saada aktiivisia ainesosia kasveista. Kuivatut lääkekasvit jätetään viikon ajan kasviöljyyn lämmitettyyn 37° C: seen, jota sekoitetaan aamulla ja illalla. Tänä aikana kuivattujen kasvinosien komponentit siirretään varovasti öljyihin.


Rytmisoidut vesipitoiset alkoholi-esanssit

Tuoreet lääkekasvit sijoitetaan suureen kiviastiaan, jossa on viileää vettä ja vähän alkoholia. Seitsemän päivän ajan niitä käsitellään rytmisellä käsittelymenetelmällä vuorotellen valoa ja pimeyttä, lämpöä ja kylmää sekä lepoa ja liikettä, minkä jälkeen ne puristetaan ja suodatetaan.


Laimennetut rytmisoidut aineet

Nämä ovat kasvipohjaisia valmisteita, joille tehdään lisäkäsittely, johon liittyy rytminen laimennus ja ravistelu. Esimerkiksi Dr. Hauschka Uudistava tehokuuri+ sisältää rytmisesti laimennettuja Madonna-liljan ja orapihlajan uutteita.


Eteeriset öljyt

Dr. Hauschka -tuotteet sisältävät vain puhtaita, luonnollisia eteerisiä öljyjä. Nämä eteeriset öljyt sovitetaan huolellisesti koostumukseen terapeuttisten ja esteettisten näkökohtien suhteen ja lainaa jokaiselle tuotteelle sen ominaisen tuoksun.


Väriaineet

Kaikki Dr. Hauschka-tuotteissa käytetyt väriaineet saadaan kolmesta luonnollisesta eläin-, kasvi- ja mineraalialueesta.


Emulgointiaineet

Emulgointiaineet auttavat yhdistämään emulsioiden toisiaan hylkivät vesi- ja öljyfaasit. Dr. Hauschka pitää erittäin tärkeänä luonnollisten emulgointiaineiden, kuten lesitiinin, käyttöä. Jotkut Dr. Hauschka -tuotteet, mukaan lukien Silmäluomibalsami ja Huulipuikko, eivät ole emulsioita, vaan pikemminkin rasvattomia tai vesittömiä valmisteita.


Vesifaasin stabilointiaineet

Geeliä muodostavat aineet, kuten kasvien kasvilimat kvittenin siemenistä tai rohtosalkoruusun juurista sekä mineraalien sakeuttamisaineet, kuten piidioksidiyhdisteet, toimivat emulsion vesifaasin stabiloimiseksi ja vahvistamiseksi muodostamalla eräänlaisen tukirakenteen. Lääkeyrtti rohtosalkoruusun juurista ja geeliä muodostavia aineita löytyy esimerkiksi Dr. Hauschkan kosteuttavasta käsivoiteesta.


Öljyfaasin stabilointiaineet

Kaikki vahat ja muut kiinteät ja puolikiinteät aineet, jotka liukenevat öljyyn, tarjoavat Dr. Hauschka -tuotteiden öljyfaasin olomuodon. Esimerkiksi Dr. Hauschka Silmäluomibalsami sisältää luonnollista mehiläisvahaa.


Säilöntäaineet

Dr. Hauschkan kosmeettisissa tuotteissa ei käytetä synteettisiä säilöntäaineita. Raaka-aineiden optimaalinen valinta ja säätely, sopivien suojapakkausten valinta, tiukkojen hygieniavaatimusten noudattaminen ja stabiloivien ainesosien vuorovaikutus takaavat tuotteidemme moitteettoman laadun ja vakauden.


Antioksidantit

Luonnolliset antioksidantit, kuten acerola tai rosmariiniuute yhdistettynä huolellisiin tuotantoprosesseihimme, suojaavat tuotteidemme rasvoja ja eteerisiä öljyjä pilaantumiselta tai heikkenemiseltä.


Puristetut mehut

Puristamme kasvien kukkia, lehtiä ja varret heti sadonkorjuun jälkeen. Tämä varmistaa, että saatu tuore mehu sisältää kaikki näiden lääkekasvien arvokkaat ominaisuudet. Yksi esimerkki on Dr. Hauschka Med Jääruoho vartalovoide -valmisteen sisältämä elvyttävä puristettu jääkasvin mehu.

Suurin osa Dr. Hauschkan raaka-aineista on peräisin biodynaamisesta ja/tai sertifioidusta luonnonmukaisesta viljelystä sekä luonnonvaraisesta sadonkorjuusta valvotuissa olosuhteissa. Tuotteissa ei ole synteettisiä hajusteita, väriaineita ja säilöntäaineita sekä mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja ja PEG-yhdisteitä.


Lue lisää Dr. Hauschka tuotteiden valmistuksesta täältä.

Artikkelin tuotteet
Ihoa elvyttävä Ihoa vahvistava Aktivoiva
29.70€
Suojaava päivävoide Virkistävä, hoivaava Normaalille iholle
27.21€
Puhdistaa hellävaraisesti Hoitaa hiuksia Kuivalle hiuspohjalle
23.10€
Pitää ihon kimmoisana Erinomainen raskausarpiin Soveltuu koko perheelle
21.45€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...