Dr. Hauschka kosmetiikan erityispiirteet

Julkaistu 01.08.22

Kallisarvoiset raaka-aineet.

Terveyttä edistävä tieto.

Luottamus sisäiseen voimaan.

Rytmi ja tasapaino = kauneus.




Kunnioita ihon viisautta

Dr. Hauschka kosmetiikassa korostuu kaksi asiaa:

• Iholla on kyky uusiutua ja hoitaa itseään. Kosmetiikan ei tule korvata tätä tehtävää, vaan antaa iholle kohdistettua ja kokonaisvaltaista apua tasapainon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

• Kaikki Dr. Hauschka tuotteet sisältävät valmistajansa WALA:n kehittämän rytmisen menetelmän avulla jalostettuja rohtokasviuutteita. Luonnosta peräisin olevat raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan tarkkailtua luomu- tai biodynaamista Demeter-tuotantoa lähituottajilta sekä erilaisista reilun kaupan kehitysprojekteista.


Kokonaisuus on avainsana.

Arvostamme tuotteen jokaista yksittäistä ainesosaa, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että vasta kaikki aineet yhdessä tekevät tuotteistamme erityisiä ja ainutlaatuisia. Tarkastelemme ihoa kokonaisvaltaisesti ja tiedämme, että tuotteiden iholle antamat, vahvistavat ja tasapainottavat virikkeet vaikuttavat koko elimistöön. Näiden impulssien luomiseksi tutkimme solujen uusiutumisjaksoja, tarkkailemme raaka-aineidemme viljelyn, kasvun ja keräämisen kiertokulkua sekä valmistamme kasviuutteet kehittämämme rytmisen menetelmän mukaisesti.




Valtava rohtokasvitietous.

WALA:n rohtokasvitietous on karttunut jatkuvasti siitä lähtien, kun Rudolf Hauschka ryhtyi 1920- luvulla etsimään menetelmää, jolla voitaisiin valmistaa lääkeaineita luonnonmukaisesti ilman alkoholia. Tietoa vaalitaan, ja se karttuu jatkuvasti.

Lääkekasvien parissa työskentely on WALA:lla aina käsityötä. Kaikki tuotteet valmistetaan tehtaan perustajan, Rudolf Hauschkan kehittämällä, rytmiin perustuvalla menetelmällä. Tuotteet jakaantuvat kolmeen ryhmään: WALA luonnonlääkkeet, Dr. Hauschka kosmetiikka ja Med- erityisihonhoitotuotteet. Myös värikosmetiikka, kuten luomivärit ja huulipunat sisältävät rytmisesti valmistettuja kasviuutteita, esim. masmaloa ja taikapähkinää. Värikosmetiikassakin painotetaan sisäisen ja ulkoisen kauneuden välisen tasapainon tärkeyttä.


Luonnonkosmetiikan pioneerit.

Kasviuutteiden lisäksi Dr. Hauschka kosmetiikan erikoisuuksia ovat laadukkaat öljyt ja vahat, sekä jokaisen tuotteen reseptin mukaisesti valitut muut luonnosta peräisin olevat raaka-aineet, kuten piimaa, mineraalivesi, mantelijauho, silkki ja mineraalipigmentit. Kaikki kosmetiikkatuotteemme ovat sertifioitu kansainvälisellä luonnon- ja luomukosmetiikan NATRUE merkillä.

Kokonaisvaltainen hoito auttaa rytmin hallintaa arjessa.


Kestävä kehitys

Kylvö ja korjuu.

Luonnon kunnioitus ja suojelu.

Tänään ja tulevaisuudessa.

Vastuunkanto on jokaisen tehtävä.


Yritys kuin hedelmällinen puutarha

WALA on toiminut aina kestävän kehityksen mukaisesti; jo silloin, kun itse käsitettä ei ollut olemassa. Juuri luonnon kiertokulun vaikutus ja elinvoimaisten, kemiallisesti käsittelemättömien raaka-aineiden voima tekevät Dr. Hauschka tuotteista ainutlaatuisia. Yrityksenä WALA on kuin hedelmällinen puutarha: työtä tehdään huolella ja vastuuntuntoisesti vuodenaikojen ja luonnon rytmin mukaan. Käsityöhön panostetaan ja kompostille annetaan yhtä suuri arvo kuin sen avulla saatavalle sadolle.


Arkielämä on kestävän kehityksen mittari.

Ympäristön säilyttäminen ei ole pelkkää sanahelinää. Ympäristön huomioon ottaminen on kaiken tekemisen takana ja siitä syntyy WALA:n korkea laatu.

• Raaka-aineet saadaan suurelta osin tarkkailluilta luomu- ja biodynaamisilta Demeter- viljelmiltä sekä erilaisista kehitysprojekteista.

• Aineen elämänkaari huomioidaan etukäteen. Näin hoidetaan esim. sadeveden talteenotto ja vedenpuhdistus, valitaan kierrätettävät pakkausmateriaalit ja kompostoidaan tuotannossa syntyvä ylimääräinen kasviaines.

• Luonnonvaroja säästetään suunnitelmallisesti: jo vuosien ajan sähkö on ollut 100 prosenttisesti ekovirtaa. WALA säästää ostolämpöä kierrättämällä sitä. Maaperän vakaata lämpöä hyödynnetään ilmastoinnissa. Työsuhde-etuna tarjotaan polkupyöriä, ja kimppakyytien ohella tuetaan työmatkaliikennettä julkisilla kulkuvälineillä.




Puutarha on todella olemassa.

WALA:n keskipiste on hurmaava puutarha. Se sijaitsee päärakennuksen takana metsäisen vuorenrinteen edessä. Reilun 4,5 hehtaarin alalla viljellään biodynaamisesti 150 erilaista lääke- ja hyötykasvia. Työssä vaalitaan yhtä lailla jalostettuja ruusuja kuin vaatimattomia niittykasveja, sillä niissä on voimaa. Esim. kaunokaisesta Dr. Hauschka kosmetiikkaan saadaan ihon aineenvaihduntaa vilkastuttava ainesosa. Viljeltävien kasvien siemenet tuotetaan ja taimet kasvatetaan itse. Sadonkorjuun aikaan töitä on paljon. Silloin kaikki työntekijät ovat valmiita tulemaan puutarhaan avuksi.


Kestävää yhteistyötä maailmanlaajuisesti.

WALA tukee myös maapallon hyvinvointia ekologisin ja sosiaalisin yhteistyöhankkein. Mm. karitevoi saadaan luomutarkkailunalaiselta keruualueelta Burkina Fasosta ja kallisarvoinen damaskonruusuöljy Afganistanista. WALA tarjoaa ruusutarhojen hoidon avulla vaihtoehdon oopiumin tuottamiselle n. 400 maatilatyöläiselle Welthungerhilfe-nimisen avustusjärjestön kanssa.

Me kaikki, tuotteiden käyttäjät mukaan lukien, voimme säilyttää Maan terveenä demeter-hengen mukaisesti tulevillekin sukupolville.



Artikkelin liitteet
Magazine Dr. Hauschka care for what you love.pdf
Artikkelin tuotteet
Syväpuhdistava Päivittäiseen käyttöön Kaikille ihon kunnoille
19.00€
Hellävarainen puhdistus Puhdistaa ja hoitaa Kaikille ihon kunnoille
29.25€
Ihoa elvyttävä Ihoa vahvistava Aktivoiva
29.70€
Klassikkotuote Hoitaa ja suojaa Kuivalle iholle
28.76€

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista.
Loading...